Şimdi Ara

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAZANANLAR NERDEE :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana iktisat düştü arkadaslar eger bu forumda varsa dumlupınar kazanan tanısalım :)

• THİS İS KÜTAHYAAAAA
  • bende varım:)
    Endüstri Mühendisliği
  • başka yok mu ???
  • bilgisayar müh. ;)
  • ben varımmmm kutahya dumlupınar ıktısat ıkıncı ogretım:)
  • Arkeoloji
  • Elektrik Elektronik müh
  • iyi bari varmıs burdan bi kaç kişi
  • arkadaşlar birşey soracağım üniversite adrese kağıt gönderiyor mu gönderdi mi öğrenci numarasını nerden öğreniliyor birde önkayıt diye birşey varmı bu üniversitede ?

TŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

arkadaşlar birşey soracağım üniversite adrese kağıt gönderiyor mu gönderdi mi öğrenci numarasını nerden öğreniliyor birde önkayıt diye birşey varmı bu üniversitede ?

TŞK

kagıt deılde zarf gönderiyor ama önemlı deıl pek.üni tanıtım kıtabı anahtarlık ve genclık kartı varmıs bana daha gelmedı zaten adres deısıklıgı yaptım gelmemesi normal :D genclık kartı sanırım kutahyada bazı magaza vb yerlerde indirim içinmiş cok da önemlı deıl.ögrencı numarası bızım ünide kayıt olduktan sonra bellı oluyomus.ön kayıt yok.bu arada hangi bölm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbhalil

quote:

arkadaşlar birşey soracağım üniversite adrese kağıt gönderiyor mu gönderdi mi öğrenci numarasını nerden öğreniliyor birde önkayıt diye birşey varmı bu üniversitede ?

TŞK

kagıt deılde zarf gönderiyor ama önemlı deıl pek.üni tanıtım kıtabı anahtarlık ve genclık kartı varmıs bana daha gelmedı zaten adres deısıklıgı yaptım gelmemesi normal :D genclık kartı sanırım kutahyada bazı magaza vb yerlerde indirim içinmiş cok da önemlı deıl.ögrencı numarası bızım ünide kayıt olduktan sonra bellı oluyomus.ön kayıt yok.bu arada hangi bölm?

Dostum ben şurayı anlamadım. Harç yatırırken ''100 kodlu Ön Lisans / Lisans Katkı Payını TC Kimlik numaranızı ve ödemeniz gereken harç tutarınızı banka görevlisine bildirerek ödeme işleminizi yapabilirsiniz.'' Bizim okulun kodu 100 mü ? yoksa kendi lisans numaralarımız mı var ? Harçı yatırırken ne yapacağımızı anlamadım ben daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: gfbhalil

quote:

TŞK

Dostum ben şurayı anlamadım. Harç yatırırken ''100 kodlu Ön Lisans / Lisans Katkı Payını TC Kimlik numaranızı ve ödemeniz gereken harç tutarınızı banka görevlisine bildirerek ödeme işleminizi yapabilirsiniz.'' Bizim okulun kodu 100 mü ? yoksa kendi lisans numaralarımız mı var ? Harçı yatırırken ne yapacağımızı anlamadım ben daha

ben yatrdım harcı.aşagıdakı veznedekıler anlamıyor bizim uni biraz karısık yapmıs ben kac defa bankaya gidip geldim.bankalarda üst katta görevliler oluyorya onların yanına git.evet 100 kodlu önlisans/lisans kodu zaten orda görunuyo dedıgım gıbı yukardakı görevlıler anlıyor.veznedekıler anlamıyor bizim unının harc yontemını

• BANKADA HARÇ ÖDEME ESNASINDA PROBLEM YAŞAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ; AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ

TAKİP ETMESİ İÇİN BANKA GÖREVLİSİNİ UYARABİLİR.

BANKA EKRANLARINDAN;

> Kurum Tahsilatları
    > Ofline
    > Eğitim
    > Dumlupınar Üniversitesi
    > Beyan Tahsilatları
    > TC Kimlik Numarası
    > Beyan Edilen Tutar
    > 100 kodlu Ön Lisans / Lisans Katkı Payı Hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 3 Eylül 2011; 10:47:36 >
  • arkadaşlar hayırlı olsun az kişiyiz..
  • Beyler çarşamba günü kayıt yaptırdım fakat kalıcak yer bulamadım. Siz neler yaptınız nerelerde kalacaksınız ? Haftaya üniversiteye gittiğimde kalıcak yerim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler çarşamba günü kayıt yaptırdım fakat kalıcak yer bulamadım. Siz neler yaptınız nerelerde kalacaksınız ? Haftaya üniversiteye gittiğimde kalıcak yerim yok

Doğanda kalıcam ben meydanda
  • quote:

quote:

Beyler çarşamba günü kayıt yaptırdım fakat kalıcak yer bulamadım. Siz neler yaptınız nerelerde kalacaksınız ? Haftaya üniversiteye gittiğimde kalıcak yerim yok

Nasıl hocam orası ? Ne kadara anlaştın ? odalar kaç kişilik falan bilgi verebilir misin ? Sözleşme de yapıyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl hocam orası ? Ne kadara anlaştın ? odalar kaç kişilik falan bilgi verebilir misin ? Sözleşme de yapıyor mu ?

5100 galiba ön cephe 4. kat 2 kişilik banyolu. İnş ısıtma problemi olmaz. otobüs tam önümüzden kalkıyomuş. Orada 2 kişilik yer bulamayabilirsin. Orası olmazsa Asil öğrenci yurdu 2 yada Asil apartı öneririm. Asile git 2. yurtlarda kalmak istiyorumde. 1.ler eski adam seni 1.ye sokmaya çalışır çünkü. Orada yer olabilir. O yurtta en iyi yurtlardan kütahyada. Fitness salonu fln var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 9 Eylül 2011; 12:10:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

5100 galiba ön cephe 4. kat 2 kişilik banyolu. İnş ısıtma problemi olmaz. otobüs tam önümüzden kalkıyomuş. Orada 2 kişilik yer bulamayabilirsin. Orası olmazsa Asil öğrenci yurdu 2 yada Asil apartı öneririm. Asile git 2. yurtlarda kalmak istiyorumde. 1.ler eski adam seni 1.ye sokmaya çalışır çünkü. Orada yer olabilir. O yurtta en iyi yurtlardan kütahyada. Fitness salonu fln var.

Eyvallah hocam. Asile baktım. pek içime sinmedi. Yemek dahil aylık 375 dedi. 4500 e geliyormuş sanırım. Ben de kayıt olmadım. Şuan kalıcak yerim yok merkez kampüsteki kyk yurtları çıkabilir diye kayıt olmadım. Ne yapacağım bilmiyorum da. Var mı bir önerin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.