Şimdi Ara

Dün 20 oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peder kızdı dogum gunu ozel,20 yasina geldin hâla evdesin diye,adama kalsa lise okutmicakti extra 3 sene ekledim uzerine ayri basari benimki de.bu haftaki apotemi tyt 86 geldi son ozdebir ayt 78-2 ayt tyt netlerini esitledik nerdeyse,bu sene de yapamicam dostlar ya kafam almiyor elim oynamiyor hic calismadim zaten bu sene hep yattim,bi ara psikologa falan gittim sonra da biraktim iste oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir tane arkadaşım kalmadi hayatimda hepsi dagildi saga sola,sosyaldim bayagi oysa,ben ariyom hal hatir soruyom arayan eden yok gecen sene surekli yazan arayan insanlar tinlamiyor bu sene

• eski kiz arkadasimi numarami degistiricem demisti bana ulasama diye,harbiden degistirmis kiz bi o dönüyordu bi ben deli olmustuk ikimizde

• Jwthh kullanıcısına yanıt

Birebir yaşadım halledersin geç saatte insan daha depresif oluyor

aslanlar yalnız çakallar sürüyle gezer.

• randyrhoads8 R kullanıcısına yanıt

sen kazanmissin yahu ben kazanamicam, başarısız bi adamım ne bu kafayı susturabiliyorum ne bir şey başarmak kazanmak istiyorum,forumdaki eşşeklere döndüm iyice

• seneye iyi kötü bir yere gidip it gibi alkol icip icip durucam,yazın çalışırken de yaptigim buydu iflah olmam.Arkadaşım vefat etti sana söz kesicem dedim çocuğa arkasindan içip kendimden gectigim aksam, çocuğa sözümü tutamadim adam gibi, hanıma da sözümü tutamadim arkadaslarim da konusmaya deger gormjyorlar sanirim artik,ailem apayri bi mevzu zaten gözlerinde görüyorum her sene hayal kirikligini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayisal sectigim günün sabahini seveyim derece icin fullemek gerekiyo yedigimin sinavini

• her zaman app plaka big body benz gelir bingoldenbplakaa vpv rapci olsaydim keskee

• yks 2024 hedef 1k vardi 200k yapmisti deli gibi geziyodu burda kendimi o adam olarak gormeye basladim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jwthh

sen kazanmissin yahu ben kazanamicam, başarısız bi adamım ne bu kafayı susturabiliyorum ne bir şey başarmak kazanmak istiyorum,forumdaki eşşeklere döndüm iyice

Dönem dönem insanın dibe vurduğu oluyor hiçbirimiz kaygısız yaşamıyoruz bu hayatı sen dersine bak bunca seneni neden harcadığını unutma devam et. Ayrıca gece 2de tabii ki böyle düşünürsün bu saatte insanın aklına düzgün bir şey gelmiyor

• bir cift memede bogularak ölsek keske

• alkollü müsün la aynı benim içince açtığım konular gibi xd

• He benim konuşacağım forum bile yoktu sen yine şanslısın adam ol dersine bak belanı

• dün 400 liralik kazi kazan oynamasam sarap usulu yapicaktim dedim dogum gunum cikar belki 3 5 bisey,cepte para kalmadı icemedik maalesef bu seferlik,kahve var ama onu iciyom,önceki hafta 1k cikti onda odullendirdim kendimi sizmali

• otur calıs daha veletsin boş triplere girme ben girdim de ne oldu.

Zamanla daha da yalnız olabilirsin. Bizde eskiden arkadaşlarla hergun 5 - 10 kişi takılırdık. Askere gittim, bir, iki kişi harici kimse aramadı. Döndüğümde o bir, iki kişide yoktu. 30'a yaklaştım ve şuan inan ki günübirlik takılabilecek kimse yok. Yalnızlığa alışmaya çalışıyorum, çok vakit oldu ama halen alışamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilmiyorumartik

Zamanla daha da yalnız olabilirsin. Bizde eskiden arkadaşlarla hergun 5 - 10 kişi takılırdık. Askere gittim, bir, iki kişi harici kimse aramadı. Döndüğümde o bir, iki kişide yoktu. 30'a yaklaştım ve şuan inan ki günübirlik takılabilecek kimse yok. Yalnızlığa alışmaya çalışıyorum, çok vakit oldu ama halen alışamadım.

alışılcak bir sey gibi gelmiyor yalnızlık da idare edilir eyvallah,sadece insan bazen arıyor birilerini yanina oturup iki çift laf edebilicek.Yazın sezona işe gidicem 3 ay yine 0 insan hayatımda arayan soran olmadan,universitede de edinmem gibi insan insanlarla tanismaya da istek yok son 1 2 senedir.Çok şey paylastigim insanlarin bi anda ilişik kesmesi garip geliyor aradan çıkarlar kalkinca veya hayatlari duzene girince,benim hayatimin dip raddelerinde kimse olmuyor her seferinde.sırtım biraz doğrulsun hepsi doluşcak biliyorum, rahatsız ediyor

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

sabah calisicam mutlaka tesekkur ederim

• Çalışmayıp 78-2 mi yaptın ben hiç çalışmayı bırakmadım 50 ayt yapıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.