Şimdi Ara

DÜN AKŞAMKİ EVENTTE NELER DÜŞÜRDÜNÜZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kospu acanlar itemleri goturdu bu bir gerçek
  • laaa harbici düşürmüşla herif yuhhhhhh.
    hll olsun.
     DÜN AKŞAMKİ EVENTTE NELER DÜŞÜRDÜNÜZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 1 Kasım 2006; 15:11:16 >
  • hangi server burası?
  • offff
  • Olmpia
  • quote:

Orjinalden alıntı: D8VIL

BENİM ARKADAŞIM FELANKOR RİNG , G-OLD BAR ( - KOYMAM LAZIM KOYMAZSAM **** OLUYO ) , ROC , EXPENTİON RAPTOR VS. DÜŞÜRMÜSÜN SİZ NELER DÜŞÜRDÜNÜZ ?

aga okdrçok itemi nası düşürmüş?
  • quote:

al resim

alttaki aldığı itemlere bak

TIKLA

bak kardesim orda clandan ne dustu diyor oda diyorki 2 gb bide shard diyor yuzukten fln bahseden yok bana cumlenin devamı gelicek falanda deme cunku 2gb ile shard lafını 'bide' kelimesiyle baglamıs
    hade bu arkadas turkceyi ii kullanamıyor sen itemler dusursen ilk once hangisini solersin felanor yuzugunumu yoksa dandik shardımı???
    buda bana gosteriyorki bu sadece bi ss

• vay be
  • tüh be haberim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karus_down -- 1 Kasım 2006; 16:21:36 >
  • arkadaşına helal olsun valla
  • maneste de ana baba günü gibiydi.
    isilion çıktığında onu bi buz bi flame ile milletten uzaklaştırdım biraz.
    canının %80 nini böylece götürdüm ama sonra birileri gördüler ve herkes üzerine çullanmaya başladı.
    geri kalan %20 can da bu şekilde gitti.
    Fakat bu durumda bile kutunun bana düşmesi gerekirdi. Ama o kalabalıkta ve lagda ne kutu gördüm ne de başka birşey.
    Hala sinirimdem kafayı yiyecek gibiyim.
  • Nye yarar ki.Koxperler 4 bir yanı sarmış.Biyandan ağzına kadar itemi olup ta ihtiyacı olmayan adamlr götürüyor..Bİzde kıyıda köşede kalıyoruz eskiden üzülüyordum artık hiçde tınlamıyorum.Bİliyorum ki bu oyunda iyi yerlere gelebilmek için hile yapmak şart.!Nerede koXp dupe edit o bir numara.:)
  • quote:

BENİM ARKADAŞIM FELANKOR RİNG , G-OLD BAR ( - KOYMAM LAZIM KOYMAZSAM **** OLUYO ) , ROC , EXPENTİON RAPTOR VS. DÜŞÜRMÜSÜN SİZ NELER DÜŞÜRDÜNÜZ ?

ulan bişi derdim ama sana felankor düşürmüş gold bar düşürmüş hadi lennnnnnnnnnnnnn
  • beyler su boss eventlar nezamanda bir cıkıo bı soleyın pls
    :d
  • bende sadece kekuri ve silver bar düştü
  • Hiç Bir şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: bprince

maneste de ana baba günü gibiydi.
    isilion çıktığında onu bi buz bi flame ile milletten uzaklaştırdım biraz.
    canının %80 nini böylece götürdüm ama sonra birileri gördüler ve herkes üzerine çullanmaya başladı.
    geri kalan %20 can da bu şekilde gitti.
    Fakat bu durumda bile kutunun bana düşmesi gerekirdi. Ama o kalabalıkta ve lagda ne kutu gördüm ne de başka birşey.
    Hala sinirimdem kafayı yiyecek gibiyim.

te başına issilion un hp sinin %80 ini indirdin demek kaç günde en son res den beri uğraşıyon sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

quote:

ulan bişi derdim ama sana felankor düşürmüş ****ar düşürmüş hadi lennnnnnnnnnnnnn

biz buna KAPAK diyoruz

DÜN AKŞAMKİ EVENTTE NELER DÜŞÜRDÜNÜZ ?

• tek başına isillion un hp sinin %80 ini indirecek tek kişi gm dir
  • Koca ßir ßASH
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.