Şimdi Ara

DÜN AKŞAMKİ EVENTTE NELER DÜŞÜRDÜNÜZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENİM ARKADAŞIM FELANKOR RİNG , G-OLD BAR ( - KOYMAM LAZIM KOYMAZSAM **** OLUYO ) , ROC , EXPENTİON RAPTOR VS. DÜŞÜRMÜSÜN SİZ NELER DÜŞÜRDÜNÜZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D8VIL -- 1 Kasım 2006; 11:46:04 >

• oha yuha yavaş tek eventte bu kadar item düşürdüyse bütün bossları o kesmiş heralde yaws SS versin pls
  • manesdekinden bahsediyosan hp 5 belt düşürdüm o kadar itemi nasıl düşümüş????????
  • RİNG OF BAS DUSURDUM,arkadasının lvl 80 degilse o kalabalıkta bunları zor dusurur,ozellikle ring of felankor dusurduyse cok saglam bi partiyle dalması lazım ki areste sahsen herkes saglam ve ilk dalan isi goturuyor,o kadar ıtemin tek sahsa dusmesi cok zor ...
  • al resim

alttaki aldığı itemlere bak

TIKLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

RİNG OF BAS DUSURDUM,arkadasının lvl 80 degilse o kalabalıkta bunları zor dusurur,ozellikle ring of felankor dusurduyse cok saglam bi partiyle dalması lazım ki areste sahsen herkes saglam ve ilk dalan isi goturuyor,o kadar ıtemin tek sahsa dusmesi cok zor ...

al üstteki resim sanırım susmana yeter
  • SADECE LOBO STAFF DÜŞÜREBİLDİM
  • senin arkadaşın sayesinde birşey düşüremedik
  • one yaw sizin event bomboş bide cypherdakini görseydin

ha birde birşey dikkatimi çekti Volcanic rock mu kestiniz felankor mu ?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 1 Kasım 2006; 12:06:17 >
  • okadar hazırlandım aptal gm tektek lobo atıyo etrafa 20tane lobo atsaydı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

one yaw sizin event bomboş bide cypherdakini görseydin

ha birde birşey dikkatimi çekti Volcanic rock mu kestiniz felankor mu ?!?

Ben PxxR ya iğrenç bi eventti lobo kesiom coin cıkıyo millette 6 kutu dolu cıkıyo :(
  • bazılarının bu olaydan daha once haberi oldu
    akşam x de bizzat gordum alakasız yerde tyonlarda eventten 30 dk once 3 kişi vardı
    x in yuksek lvl adamları warrior asa ve buf heal

sizce neden bekliyorlardı
    herkes townun once beklerken onlar neden ordayıdı

gayet basit

gm onlara soyledi

ben boyle gm lerin .................
  • quote:

Orjinalden alıntı: D8VIL

quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

RİNG OF BAS DUSURDUM,arkadasının lvl 80 degilse o kalabalıkta bunları zor dusurur,ozellikle ring of felankor dusurduyse cok saglam bi partiyle dalması lazım ki areste sahsen herkes saglam ve ilk dalan isi goturuyor,o kadar ıtemin tek sahsa dusmesi cok zor ...

al üstteki resim sanırım susmana yeter

server aresmi hic sanmam,ayakta canlı kalmıyordu ve kestiginiz yer bombos ares ana baba gunuydu bu birincisi ,2.si bi ton ıtem aldı demissin eger bu kadar bos olsaydı ares ben 3-4 ıtem degil en az 20 ıtem kapatırdım senin lvl 63 arkadasının kini bilemiyorum ama ben lvl 73 assasla areste cok az sey dusurdum ve cıkanlarda unıq degildi,felankorda ks cok olur zaten tektede kesemezsin en son ayakta kalan ve en cok vurusu yapan alır,arkadasın bayaaaa kar a gecmis ama sans tek te alamaz felankor melankor....hele hele kafana bi yandan wolkanic rocklarla ,ultıma cakıyorsa cok zor kesersin hangi serverda kestigini bilmiyorum ama tebrikler ...

• düşürdüklerim

1.gold bar 2 tane
    2.rol
    3.elixir staff
    4.raptor u da knki werdi bana
  • hangi server
  • Walla pathosda Bone Collecter, Lobo, Lupus, Attila, Bach, Duke, Kekurikukikaka ve Ultima kutusu açtım ama Ultima hariç hepsi boş. Ultima kutusunu da lagdan açamadım, kutuyu gördüm 33K exp geldi ama lagdan kutuyu açamadım, kafayı yiyodum az daha.
  • bu ne ya tum serv lerde event mi oldu geri kaldım pff ?
  • Bişey Düşüremedim Ağlamak İstiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican___ -- 2 Kasım 2006; 14:27:29 >
  • bu event lar saat kaçta ve ne zmn çıkıyo
  • yalanlar yalanlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.