Şimdi Ara

Dün eve giren yusufçuk[BOL SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
30.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir anda daldı pat diye çarptı duvara sonra mutfaktan kaçtı yine dönüp içeri girdi öldürmek istemedim sabaha kadar durdu aynı yerde kediler öldürmesin bari dedim kapattım kapıyı çıktım sabah geldiğimde uçmuştu çoktan yalnız larva bıraktı diye tahmin ediyorum

fotograflarda kucuk gozukuyor yalnız ebat olarak elimden buyuktu kanatlarla bırlıkte

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eve Yusufçuk Girmesi: Anlamı, Çıkarılması ve Daha Fazlası

Bir yusufçuğun evinize girmesi çeşitli anlamlara gelebilir. Bazı kültürlerde uğurlu bir işaret olarak görülürken, bazıları da bir uyarı olarak yorumlar. Diyanet İşleri Başkanlığı'na göre, eve yusufçuk girmesiyle ilgili herhangi bir dini inanç veya yorum bulunmamaktadır.

Eve giren bir yusufçuğu çıkarmanın birkaç yolu vardır. Öncelikle, sakin kalmanıza ve böceğe zarar vermemeye çalışmanıza özen gösterin. Yusufçuklar öldürmek günah olarak kabul edilmese de, zarar vermekten kaçınmak her zaman daha iyidir.

Yusufçuğu çıkarmak için bir cam kavanoz veya bardak kullanabilirsiniz. Yusufçuğun üzerine kavanozu kapatın ve dışarıya çıkarın. Bir başka yöntem de, yusufçuğu bir kağıt parçası veya kartonla hafifçe yakalamak ve dışarıdaki bir ağaca veya çalıya bırakmaktır.

Eğer yusufçukların evinize girmesini önlemek istiyorsanız, pencerelerde sineklik kullanabilirsiniz. Ayrıca, yusufçukları çeken ışık kaynaklarını evin dışına yerleştirmeniz de faydalı olabilir.

Son olarak, evinize sık sık yusufçuk giriyorsa, bunun bir açıklık veya çatlak olup olmadığını kontrol etmeniz önerilir. Yusufçuklar küçük açıklıklardan bile girebilir, bu nedenle onları kapatmak yusufçukların evinizden uzak durmasını sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • helikopter böceği derdim ben bunlara çoocukken
  • ne güzelmiş la. büyük yanlız baya.
  •  Dün eve giren yusufçuk[BOL SS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 29 Haziran 2010; 2:48:48 >
  • çekırge ve bu tıp hayvanlardan acaip korkarım ya
  • robot gibi lan bunlar köyde az yakalamaya çalışmamıştım
  • renkleri çok güzeldi birde kurut çerçevelet dedilerde ben odayı bıraktım serefsize

edit:gece geldi evet(@cefucsa kendimden utanıyorum şuan) birde sazlık var evin yakınında tahminimce oradan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 29 Haziran 2010; 2:51:00 >
  • ben olsam alır beslerdim çok tatlı bişi bizim buralara neden girmiyor hiç :(
  • bu sokar mi
  • baya bi uçtu başlarda sonra takıldı orada yanında sivrisinek turladı hiç tepki vermedi sadece kafasını sağa sola oynattı ama çok ilginç sanki boynu var bu yaratığın
  • oha çok korkarım la ben olsam süpürgeyle çekmiştim
  • Ben olsam o odaya girmem bi daha.
    Yada yakardım o lambayı.
  • Zonguldakta otururken bunlardan binlercesi bir anda geçmişti. Şaşırdık baya sonra birisi söylemişti helikopter böcekleri diye
  • Kıskaçlarından birini attı lambanın üstüne umarım larva değildir attığı
  • Bende helikopter böceği derdim bunlara hatta bir keresinde gözümü çizmişti
  • larvasını suya bırakırmış ee bizim lambaya ne yaptı bu yaratık
  • logosu yusufçuk böceği olan otomobil markası neydi ?
  • Ben bulup fotoğrafını çekmek için dağ bayır geziyorum,ne güzel ayağına gelmiş işte..

Geçen gün baktımki balkondaki bir demirin ucuna konmuş 2 metre mesafesi var kerata bir türlü yüzünü dönmedi enseden çektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

helikopter böceği derdim ben bunlara çoocukken

Aynen hala da çok şirin gelirler bana. bunun renkleri de çok güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thin Lizzy

Ben bulup fotoğrafını çekmek için dağ bayır geziyorum,ne güzel ayağına gelmiş işte..

Geçen gün baktımki balkondaki bir demirin ucuna konmuş 2 metre mesafesi var kerata bir türlü yüzünü dönmedi enseden çektim.

O kadar fena uçtu ki başlarda o yakın çekilen fotograflarda baya zoom var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.