Şimdi Ara

Dün eve giren yusufçuk[BOL SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
30.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben olsam dondururdum her gün farklı farklı makro foto denemesi yapardım.
    Fotoğraf bölümünde arkadaşlar duymasın
  • iğrenç şu böcekler az önce odama kelebek girdi bi çaktım terlikle s.çtım ağzına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thin Lizzy

Hocam ben olsam dondururdum her gün farklı farklı makro foto denemesi yapardım.
    Fotoğraf bölümünde arkadaşlar duymasın

Çaktırma birde nikon kullanıyorum sözde aslında makina olsaydı o evdeyken belki oldurmeye yeltenirdim

• Bende helikopter böceği derdim bunlara :D Köyde dere kenarındaki otların üzerinde gezerlerdi yeşil yeşil... yakalamaya çalışırdım.

Bu arada larva niye bıraksın. Genellikle larvayı bırakacakları zaman avladıkları bir hayvanın içine veya yakınına bırakırlarki yumurtadan çıktıklarında yavrular beslensin diye..
  • Bende küçükken helikopter böceği derdim ve bi ara bu mallöar böyle acaip kalabalık gelmişti yaklış 15-20 tane hepsi havuza daldı ve orda öldüler.:s neden havuza girdiklerini çok merak etmiştim halada ederim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

iğrenç şu böcekler az önce odama kelebek girdi bi çaktım terlikle s.çtım ağzına

Dün eve giren yusufçuk[BOL SS]
  • muhteşem bir yaratık harbiden..4-5 gün önce derenin orada yeşil parlak renkte görmüştüm bu boyutlarda yakalamak için o kadar kasmama rağmen tutamadım

buna çok benziyordu
  • Sokuyomu bu yuaa
  • bilim kurgu filmlerinde bunların robot olanlarını casus olarak kullanıyorlardı...en son transformers ta vardı
  • Niye öldürdün ki hayvanı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Bende helikopter böceği derdim bunlara :D Köyde dere kenarındaki otların üzerinde gezerlerdi yeşil yeşil... yakalamaya çalışırdım.

Bu arada larva niye bıraksın. Genellikle larvayı bırakacakları zaman avladıkları bir hayvanın içine veya yakınına bırakırlarki yumurtadan çıktıklarında yavrular beslensin diye..

kuyruk kısmını sürekli salladı ve sol kıskacı düştü
    düzeltme: Öldürmedim ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 29 Haziran 2010; 13:20:14 >

• odama girse altıma yapardım bu tip böceklerden acayip korkarım.sokarmı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8D486513 -- 29 Haziran 2010; 13:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

baya bi uçtu başlarda sonra takıldı orada yanında sivrisinek turladı hiç tepki vermedi sadece kafasını sağa sola oynattı ama çok ilginç sanki boynu var bu yaratığın

büyük sivrisineğe benziyo :D akrabadır belki ondan tepki vermemiştir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

odama girse altıma yapardım bu tip böceklerden acayip korkarım.sokarmı bu?

yalıyomuş.
  • quote:

Ben bulup fotoğrafını çekmek için dağ bayır geziyorum,ne güzel ayağına gelmiş işte..

Geçen gün baktımki balkondaki bir demirin ucuna konmuş 2 metre mesafesi var kerata bir türlü yüzünü dönmedi enseden çektim.

renk kalitesi mühteşem fotoğraf makinenizin adı ne yada Ps kullandıysanız ne yaptınız?

• Kuyruk kısmına ip bağla gezdir arkadaşım yapıyordu süper oluyor
  • Kanat taksan uçar bu ha.
  • adam yer la bu evrim gecirmiş pokemona benziyo bitane vardı buna benzeyen pokemonlarda ama ismini hatırlayamadım kücükken ne izlerdim be
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

quote:

Ben bulup fotoğrafını çekmek için dağ bayır geziyorum,ne güzel ayağına gelmiş işte..

Geçen gün baktımki balkondaki bir demirin ucuna konmuş 2 metre mesafesi var kerata bir türlü yüzünü dönmedi enseden çektim.

renk kalitesi mühteşem fotoğraf makinenizin adı ne yada Ps kullandıysanız ne yaptınız?

Sağ tık / Resim özellikleri

Resmin alındığı tarih: 2008:11:12 22:09:35
    Ekipman üreticisi: FUJIFILM
    Kamera modeli: FinePix S100FS
    Kullanılan yazılım: PhotoScape
    Telif hakkı sahibi:
    Poz zamanı: 0.005
    F numarası: 5.6
    Poz programı: 1
    ISO hız oranı: 100
    Kapak hızı: 7.7
    Açıklık: 5
    Parlaklık: 5.79
    Pozlandırma dengelemesi: 0
    Azami lens diyaframı: 3
    Ölçüm kipi: 5
    Işık kaynağı: 0
    Flaş: 16
    Lensin merkez uzaklığı: 101.5
    Merkez uzaklığı X çözünürlüğü: 4418
    Merkez uzaklığı Y çözünürlüğü: 4418
    Merkez uzaklığı çözünürlük birimi: 3
    Duyarlılık yöntemi: 2
    Özel sunuldu: 1
    Poz kipi: 1
    Beyaz dengesi: 0
    Ekran yakalama tipi: 0
    Konu mesafe sınırı: 0

• sen yine iyisin ben bir akşam yattım tam dalıyorum uykuya tip birses dutdum kalkıp ışığı açtım tam başucumda peygamber devesi vardı yeşil renkli en naidr olanlarından mı neymiş piskopat birşeydi ondan önceki akşamlardada arkadaşla yolda yürürken görmüştük üstüne yürüdük hayvanın sonra oda bizi kovaladı ama manyak bi koşuşu vardı çok korkmuştum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.