Dün yogun ugraslar ve download bekleme sabırları ile oyuna gecde olsa girdim...
En son eslantta tek deru dönüyordum ve haliyle orda doğdum ilk önce yeni menülere alışmaya calıştım yeni skilim sword aura yı yerleştirdim.
Sonra Apos gibi bi yaratıgı kesiyodular ve beni partiye aldılar yaratıktan 9K ya yakın exp alıyordum hemde lvl 63 olmama ragmen ve seri dönebiliyorduk :) Çok ii kasılıyorduk ...
Daha sonra tabi patriot tan bi rogue geldi bi kaç kişiyle ks yapmaya basladılar görev için ... Kutular biz de idi ama tadı kaçmıştı işin dedim bi gezineyim ne var ne yok ...
Az ilerde heybetli,apos un en güçlü yaratıgı standart azrail çizimi elinde bardish in en heybetlisi bi silah la karsıma cıktı ...
Ordakiler de parti attı.Dedim beyler nasıl zormu yatmıyalım kesen varmı dedim.Onlarda kesicez şimdi dediler :)
Basladık kesmeye yaratık alan atmaya basladı normal vurdugu demaj 800 bana + 50 ye yakın paso demaj yiyorum ard arda 1920 heal zor yetişiyo bize daha bitmedi yaratık sw siliyor + glacier resistance vermemiş ise mage,kesin acayip yavaslıyosunuz zaten 5 kişiyi böyle zayi etti yaratık :)
Yaratıgı keserken kalp atışları hızlanıyor insanın bunu bu oyunda hissetmeyeli uzun zaman olmuştu .. :)
Neyse gelelim SHELL e kesiyoz daldık öle... ben sonradan fark ettim ki kimse kutuları açmıyor ya dur dedim bi tanesini açıyım bakıyım bi dedim ...
Oda ne SHELL warior eldiven öle kaldım önce sonra alıcam ama bana gelmesse diye düşündüm bi yandanda ben bakmasaydım shell ucup gidicekti zaten diye düşündüm ve hiç yapmadıgım bir şeyi yaparak disband cektim :( ve shell i aldım...
Sonra party istedim beni tekrar aldılar içime sinmediği için beyler bu yaratıktan ne cıktıgını size söylemek istiyorum dedim shel düştügünü söyledim onun için mi disband cektin dediler söylemeye bilirdim ama benim içime sinmedi dedim :(
Kutuları kimsenin acmadıgını gördüm ve bi tanesine tıkladım shelli görünce,ben açmasaydım shell ucup gidicekti dedim ve hiç yapmadıgım birşeyi yaparak disbant cektin dedim :(
Shell e cok ihtiyacım oldugunu ve alamadıgımı söyledim anlayısla karsıladılar saolsunlar ... Bundan sonra kutulara dokunmuycam sory :( dedim. Peki attack pls dediler ve devam ettik ama kimseye birşey cıkmamış sonradan :(
biz testte cok kesiyoduk ama bizimki glacier degildi flame 54 ve 57 atıyodu.zor olmuyodu 2 kişi seri dönüyoduk bende 10000 heal diger arkadaşta warrior 80 skili adı hatırlamıyorum ama apostun karısı diyorduk.hayırlı olsun bizde kutulara bakmazdık :D
vallaha bn olsam aynısı yapardım ama yanlış bi davranız
yapmasaydın daha iyi olurdu.çünkü shell veren görevler var hemde sheller artık çok ucuzladı. ama durumu partydekilere anlatman güzel bi davranış olmuş
bence en ı sını yapmıssın ama ıı yaptıgın yer dogruları soylemen ve onlarında anlayısla karsılaması
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme