Şimdi Ara

Dün gece kaza yaptım perte çıkar mı araç ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asdfewf

quote:

Orijinalden alıntı: acr

Pert 20 K hasar var o araçta.

aracın zaten maliyeti 20 milyar

En fazla 4 bin tlye eski haline gelir

araç sahibine geçmiş olsun. perte çıkmayabilir.

20k mı? O aracın ikinci elinş bilmemde sıfırı 45 ten başlıyor.

Yetkili servis ve parça fiyatlarından haberiniz varmı? Sanayide bile o dediğin paraya aracı zor toplarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tekerlek aksamı dağılmış ise muhtemelen pert .Geçmiş olsun.

• Pert Pert Pert!
  • geçmiş olsun...
    alt takım,3 parça,radyatör,far,2 airbag gittiğini hesaba katarsak perte çıkar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun...Yapılacak tamir masrafı aracın piyasa değerinin yarısını geçerse perte çıkıyor bildiğim kadarıyla...

Suçlama amacıyla değil ama tünel içinde epeyce iyi bir ışıklandırma var,nasıl görmediniz yolun kenarındaki bidonu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 14 Şubat 2016; 22:48:03 >
  • Hem servisten hem tanidik bir ustadan yardim alicam şuan ustanin dedigi 10-15 bin lira hasar var. Pazartesi gunu hasarli parcalarin listesini vericekler ona gore karar vericez.

• Geçmiş olsun araç çok yüksek ihtimal pert.
    Siz iyisiniz umarım?
  • quote:

quote:

quote:

Yetkili servis ve parça fiyatlarından haberiniz varmı? Sanayide bile o dediğin paraya aracı zor toplarsın.

Fabrika çıkış fiyatları max 15k

• Geçmiş olsun istediğiniz olur umarım.

• Pert gibi

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Hocam tam yokuşun inişindeydi bende 90 ile gidiyordum yokuşu indim gördüm çarpmamak için kırdım sola ama bidona çarptım içi su doluydu belki ondan da kaymış olabilir sonra sağa duvara çarptım durdum birde önümde beyaz bir corsa vardı ona da çarpmamak için mecbur sağa kırdım yoksa ikisine birden vururdum. İnanılmaz şansızlık yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

Hocam tam yokuşun inişindeydi bende 90 ile gidiyordum yokuşu indim gördüm çarpmamak için kırdım sola ama bidona çarptım içi su doluydu belki ondan da kaymış olabilir sonra sağa duvara çarptım durdum birde önümde beyaz bir corsa vardı ona da çarpmamak için mecbur sağa kırdım yoksa ikisine birden vururdum. İnanılmaz şansızlık yani.

Anladım...Allah'tan diğer araca çarpmamışsınız,yoksa bir de o girecekti işin içine...Tekrar geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 14 Şubat 2016; 23:35:01 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fabrika çıkış fiyatları max 15k

Eee? Birde parça fiyatlarıyla ve işcilikle eklesene.

• Pert e çıkar bu araç. 15-20 den aşagı çıkamaz servisten.
  • Geçmiş olsun; çıkar gibi duruyor
  • geçmiş olsun bence pert ederler 15-20 hatta daha fazla bile masraf çıkartır yetkili servis. Plakayı alsaymışsınız iyiymiş ama aynısını hemen hemen bende yaşadım o anda düşünülemiyor

ankara da en tehlikeli yerlerden, 2 köprü altıda ve köprüden çıkışlar girişlerde dahil kaza yapmaya çok müsait

hem millet dikkatsiz gidiyor, acele ediyor hemde asfalt iyi değil çok bozuk ve ne oluyorsa birden duruyorlar yada beliriyorlar sonra olanlar oluyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 15 Şubat 2016; 0:38:39 >
  • Airbag patladığında sadece 2 airbag diye hesap etmeyin.

Airbagler
    Airbag sensorleri
    Kemer sistemi
    Trimler
    Direksiyon göbeği

gibi pek çok şey değişiyor. 2008 yılında 2005 model corsa 2 airbag patlayan kaza yaptım. Sadece 1 far ve önde ufak tefek hasar vardı. 17000 tl onarım masrafı çıkmıştı o zamanki parça ve işçilik ile.

Sizin araç kesinlikle pert olur. Aracın değerinin %50sini aşarsa riziko gerceklesmis sayılır. Ya pert olur yada kasko değerinin %50sini nakit alır araba size kalır siz yaptırırsiniz. Veya kazali satarsiniz.

Yanlız bir sonraki kasko teklifleriniz sağlam gelecek haberiniz olsun. Ben pertten sonra 2 sene 1500tl lere kasko yaptırdım. Aradan 5-6 geçti ancak aklanabildim.

Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun, arkadaşlar pert olacağını yazmışlar ancak piyasada buna benzer kazalı araçların sanayide yaptırılıp satıldığını bilmeyen yoktur. İkinci elde kazalı denilen arabaların çoğunluğu böyle, kesin konuşmak hata olur.
  • gecmis olsun. eger yanlıs görmüyorsam köprünün cikisina yakınsınız. oraya kadar gelipde görememeniz hızdan dolayıdır. bundan sonra biraz yavas kullanırsınız umarim.
  • Nereye çıkıyor yahu? Arabanın ön takım dağılmış, teker yeri dağılmış. Bu araba direk perte çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.