Bildirim
Dün gece oynarken babam fişi çekti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tr serveri oyuncu kitlesi (temsili değil) -
Baban okey oynarken fişi cek sende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
* Bir oyun oynamak için başkalarının iznine muhtaç kişilerin, gerekli izinleri almadan bu tarz online oyunlara girip de başkalarının 3 kuruşluk oyun zevkinin içine dışkılamasını esefle kınıyorum.
* Saat 1.30 da oyun oynadığın için kızıp da bilgisayarın fişini çekecek bir baban var ise; sen de saat 1.30 da oyun oynamayarak dünyaya ve diğer oyunculara daha faydalı bir insan olabilirsin. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: dogac-gs
Baban okey oynarken fişi cek sende.
verdim şukunu :D -
Oyun bu oyun babamdan intikam alcam ne
babanla annen sevişirken evde yangın çıkar -
quote:
Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki
* Bir oyun oynamak için başkalarının iznine muhtaç kişilerin, gerekli izinleri almadan bu tarz online oyunlara girip de başkalarının 3 kuruşluk oyun zevkinin içine dışkılamasını esefle kınıyorum.
* Saat 1.30 da oyun oynadığın için kızıp da bilgisayarın fişini çekecek bir baban var ise; sen de saat 1.30 da oyun oynamayarak dünyaya ve diğer oyunculara daha faydalı bir insan olabilirsin.
Helal olsun
siz wolfteam e geri dönsenize -
Hem guldum hem sinirlendim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkarıp masaya vurarak. -
Vur masaya "ben celincir olcam laaaaan" de
baba fişi sok deseydin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X