inşallah bende değişmeye çalıştım ama gelmedi kod bişeler vardı o gelmedi
quote:
Orjinalden alıntı: xbozoklumx
quote:
Orjinalden alıntı: WahsetAmaDeshet
dün gece şifreyi deiştirdim bu gün soyuldum galiba bu sadece benim başıma gelmedi. 5-6 kişiden daha duydum böle bişiy olduğunu. geçenlerde 1471 in içinde keylogger var die bi topic vardı. bu şifre deiştirmede de böle bişiy olabilir mi? bunların hepsi sadece tesadüf mü?
Bende kardeşim Dün gece 12 de şifre değiştim. 4 e kadar oynadım. Sabah 12 de bir oyuna girdim. Char bomboş
Off cok uzuldum , allahtan msn adresını hatırlamadım her işte bı hayır wardır
ben sabah değiştirdim içime kurt düştü yaw pre de yok giremiyrm
bugünlerde bişey oluyor acaba bendemi soyuldum girip bakmak lazım
Ben şifremide değiştiremiyorum yaw msn adresimin şifresini ve gizli sorusunu unuttum yav offfff bide mynetten di üyelik ve 3 ay içinde girmediğim için silmişler
anırım bunun nedebi char larınızın kayıtlı olduğu mail adresinin hack lenmesi olabilir.yada site hacklendiğinde mail adresleri alınmış olabilir bilmiorumbn deiştircektim soyulmuştu deiştirsem yine soyulcak allahım yaa rahat yok bize
quote:
Orjinalden alıntı: DReNisH
Ben şifremide değiştiremiyorum yaw msn adresimin şifresini ve gizli sorusunu unuttum yav offfff bide mynetten di üyelik ve 3 ay içinde girmediğim için silmişler
msn adresinindemi gizli sorusu gerekli
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
anırım bunun nedebi char larınızın kayıtlı olduğu mail adresinin hack lenmesi olabilir.yada site hacklendiğinde mail adresleri alınmış olabilir bilmiorumbn deiştircektim soyulmuştu deiştirsem yine soyulcak allahım yaa rahat yok bize
mail adresinin hacklenmesine imkan yok zaten mynet adresimi kullanıodum.
quote:
Orjinalden alıntı: Errorİt
quote:
Orjinalden alıntı: DReNisH
msn adresinindemi gizli sorusu gerekli
msn adresinin gizli sorusu gerekli deil hatırladığım kadarıyla char ın gizli sorusunu da istemedi zaten orda biraz şüphelenmiştim
şifre değiştirip koxpla girmeye devam ederseniz soyulma normal
bendeğiştirmedim Allahtan
ben şifremi değiştirdim koxpla girip kasıyom hep bişey olmuyor (ve olmazda inş.)
pathosda lvl 61 rogueyim itemler: +8 cleaver +7 md , +7 fp set ( ayak +8 plate ) +8 horn ve 50m para bunlarla kasıyom koxpla işte
gecmıs olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme