Şimdi Ara

dün gece şifreyi deiştirdim bu gün soyuldum:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece şifreyi deiştirdim bu gün soyuldum galiba bu sadece benim başıma gelmedi. 5-6 kişiden daha duydum böle bişiy olduğunu. geçenlerde 1471 in içinde keylogger var die bi topic vardı. bu şifre deiştirmede de böle bişiy olabilir mi? bunların hepsi sadece tesadüf mü?

• dün gece şifre deiştirip bu gün soyulan tanıdığım kişi sayısı 12. oldu seninle birlikte..
    Bişler dönüo ama baqalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şey1

dün gece şifre deiştirip bu gün soyulan tanıdığım kişi sayısı 12. oldu seninle birlikte..
    Bişler dönüo ama baqalım
    walla bi bit yeniği varsa iyikide değiştirmemişim zaten siteye login olamadım bitmiyor bu buglar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

walla bi bit yeniği varsa iyikide değiştirmemişim zaten siteye login olamadım bitmiyor bu buglar

Alıntıları Göster
    bende şifremi dün değiştirdim ama simdi merakladnım oyuna girip bakamıyorum bile
    Presizliğin gözü kör olsn

• quote:

Orjinalden alıntı: WahsetAmaDeshet

dün gece şifreyi deiştirdim bu gün soyuldum galiba bu sadece benim başıma gelmedi. 5-6 kişiden daha duydum böle bişiy olduğunu. geçenlerde 1471 in içinde keylogger var die bi topic vardı. bu şifre deiştirmede de böle bişiy olabilir mi? bunların hepsi sadece tesadüf mü?

Bende kardeşim Dün gece 12 de şifre değiştim. 4 e kadar oynadım. Sabah 12 de bir oyuna girdim. Char bomboş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbozoklumx

quote:

Orjinalden alıntı: WahsetAmaDeshet

dün gece şifreyi deiştirdim bu gün soyuldum galiba bu sadece benim başıma gelmedi. 5-6 kişiden daha duydum böle bişiy olduğunu. geçenlerde 1471 in içinde keylogger var die bi topic vardı. bu şifre deiştirmede de böle bişiy olabilir mi? bunların hepsi sadece tesadüf mü?

Bende kardeşim Dün gece 12 de şifre değiştim. 4 e kadar oynadım. Sabah 12 de bir oyuna girdim. Char bomboş
    RESMİ SİTEYEDE GÜVENEMEZ OLDUK !

• bende değiştirdim benim char sağlam duruyoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

RESMİ SİTEYEDE GÜVENEMEZ OLDUK !

Alıntıları Göster
    bu kadarıda olmaz wallla k2 iyiçe kafayı yemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

bu kadarıda olmaz wallla k2 iyiçe kafayı yemiş

Alıntıları Göster
    bende değiştirdim. char sapa saqlam şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCB

bende değiştirdim. char sapa saqlam şu an

Alıntıları Göster
    yaa nası oluo bende anlamadım benim aklıma 1471 de keylogger var topic inden sonra başka bişiy gelmio. bu şifre olayında da böle oldu.bilgisayar ı tarattım tertemiz. bence şifre diştirenlerin eninde sonunda gitcek ama ne zaman. hadi hayırlısı. giden gitti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: WahsetAmaDeshet

yaa nası oluo bende anlamadım benim aklıma 1471 de keylogger var topic inden sonra başka bişiy gelmio. bu şifre olayında da böle oldu.bilgisayar ı tarattım tertemiz. bence şifre diştirenlerin eninde sonunda gitcek ama ne zaman. hadi hayırlısı. giden gitti artık

Alıntıları Göster
    Ya şifre nasıl değiştiriliyor anlamadım? Siteye giriyorum şifremi unuttum diye bi yer var , ordada şifre değiştirilmiyor , eski şifremizi mail adresine yolluyorlar??

• quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Ya şifre nasıl değiştiriliyor anlamadım? Siteye giriyorum şifremi unuttum diye bi yer var , ordada şifre değiştirilmiyor , eski şifremizi mail adresine yolluyorlar??

Alıntıları Göster
    ben değiştirdim dün akşam çatır çatır giriyorum...

not: her 2 ayda bir bilgisayara format atıyorum...
  • quote:

Alıntıları Göster
    şiteye şifremi unuttum die giriosun mail adresine e-posta gidio. orda bi kos var sonra o kodu giriosun şifre deişio ama deiştirme derim. zaten gelen mail de seni yönlendirio ama bunun içinde bi pisliq var
  • quote:

şiteye şifremi unuttum die giriosun mail adresine e-posta gidio. orda bi kos var sonra o kodu giriosun şifre deişio ama deiştirme derim. zaten gelen mail de seni yönlendirio ama bunun içinde bi pisliq var

Alıntıları Göster
    Tamam sağol , senin adına üzüldüm hacklendiğin için
  • quote:

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kant

Geçmiş olsun ne diyeyim.

Alıntıları Göster
    Ben sonra değiştirecem ama birşey olacağını sanmıyorum.

harDeath vb. kişilerde değiştirdi ve hiçbirşey olmadı.

Umarım siteden kaynaklanan bir sorun değildir çünkü bende bu sabah login oldum.

Geçmiş olsun.

+1

presizliğin gözü kör olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    hiçbir koxp vb 3.party program kullanmadığım indirmediğim için hack olayı olmayacağını düşünüp şifre resetleme olayına hiç girmedim.Oyuna girdiğimde nedense bir adam normalden shouttan sürekli olarak şifre değiştirme açıldı falan yazıp duruyordu banada pm attı şifre değiştirme açıldı diye bende banane yazdım güldü acaba şifre değiştirme kısmında bişeylermi oldu neden millet şifresini değiştirsin diye shouttan normalden hatta pm atıp şifre değiştirme açıldı diye yazıyorlar anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 13 Mayıs 2007; 19:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

hiçbir koxp vb 3.party program kullanmadığım indirmediğim için hack olayı olmayacağını düşünüp şifre resetleme olayına hiç girmedim.Oyuna girdiğimde nedense bir adam normalden shouttan sürekli olarak şifre değiştirme açıldı falan yazıp duruyordu banada pm attı şifre değiştirme açıldı diye bende banane yazdım güldü acaba şifre değiştirme kısmında bişeylermi oldu neden millet şifresini değiştirsin diye shouttan normalden hatta pm atıp şifre değiştirme açıldı diye yazıyorlar anlamadım gitti

Alıntıları Göster
    bende daha bu gun deıstırdım deıstırdıkten sonra gırmedım pre yok ıcıme bı kurt dustu ıns olmaz bısı olursa 3 4 mılyarlık ıtem gıderbızım ark dun deıstırdı warioru 64 lvl cyperde ekmekci bu gun catır catır gırıodu bu hacklene arklar knightı yenımı yukledı ve yuklerken 1472 patchıınıde yuklemıslerse olur cunku 1472 de trojan var haberınız olsıun

• quote:

Orijinalden alıntı: murderr

bende daha bu gun deıstırdım deıstırdıkten sonra gırmedım pre yok ıcıme bı kurt dustu ıns olmaz bısı olursa 3 4 mılyarlık ıtem gıderbızım ark dun deıstırdı warioru 64 lvl cyperde ekmekci bu gun catır catır gırıodu bu hacklene arklar knightı yenımı yukledı ve yuklerken 1472 patchıınıde yuklemıslerse olur cunku 1472 de trojan var haberınız olsıun

Alıntıları Göster
    1471 de trojen olduğunu adam belgeleriyle kanıtlamıştı. 1472 de olduğunda da eminmisin sen? bilgisayar a yeni format atmıştım. bende kosp fln indirmedim ama ne olur ne olmaz die deiştirdim. nerden bilebilirdim böle bişiy olduğunu. en az 15 kişinin dün gece soyulduğunu da duydum bu tesadüf olamaz bence

• quote:

1471 de trojen olduğunu adam belgeleriyle kanıtlamıştı. 1472 de olduğunda da eminmisin sen? bilgisayar a yeni format atmıştım. bende kosp fln indirmedim ama ne olur ne olmaz die deiştirdim. nerden bilebilirdim böle bişiy olduğunu. en az 15 kişinin dün gece soyulduğunu da duydum bu tesadüf olamaz bence

Alıntıları Göster
    benım dun sadece friendde 7tane arkım soyuldu sifre flnda degistirmemisler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.