ya ben dün master ı açtım yarına oyuna girdiğimde master gider mi?
Master'ın gitmesini bırak, master'ın olduğu halde master itemlerin geri gelebilir. Eğer öyle olursa yaşadın. :)
8m param vardı. 2 tane +7 mirageımı sattım 390m den aldığım şimdiye 14 gb para vardı. gittiyse kötü oldu :) daha oyuna bile giremiyorum çok kalabalık serverlar.
benim lvl 42 . dün biri bana 50m verdi. ve biri de priest chitin boot verdi. ben sonra 2 tane +7 horncrossbow bastım. 1 tane +6 horncross bastım. ve 100m e yakın zararım var. ben bi daha o kadar parayı toplayamam. ne oldu yani. bittimi ? bu kadarmı? dupe oldu diye benim hayatımı karartmaya ne hakları var
quote:
Orjinalden alıntı: Mythbuster
Masterin gitmez tabi.Bu sadece inventory roll-back..Ama eğer şanslıysan master içn kullandiğin itemler geri gelmiş olabilir ve masterinde açık olmuş olabilir:)
Adam master için item kullanmamış ki bedavadan master diye topic açmış istersen bakarsın. Yani kaybedecegi bişey yok aksine şansının sayesinde kazandıgı para var.
dupenin kralini yapmistim ama roll black geldi bütün hayallerim gitti :(.......o parayla tam 10 tane char full ite düzerdim.. maradondaki civcivlere bile 999,999,999m verdim bi kaç tanesine nasil sevindiler görseniz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme