Sitede yayınlanan inventory roll-back dün gece serverlarda yapilan dupeden kaynaklaniyor.Adama cyrstal necklace sattim 20 gb ye 30 dakika sonra bana necklace i +2 olarak getirdi trade de gösterdi.Yine türkçe karakterler yüzünden olan bi düpeydi.Bunu engellemek için tüm inventoryler perşembe günki patchden sonraki hallerine geri dönecek.Dupeciler eminim oyun açıldığında büyük bi şok geçireceklerdir ama bu 2 gün araliğinda Boss yada high class NPC lerden güzel item düşüren yada item upgrade edenler hayal kırıklığına uğrayacak.En çok sevinenlerde sanirim bu arada item upgrade ederken yakanlar olacaktir.Bi daha upgrade etme şanslari olacak:) Ayrica Ko bu roll-back in hatrina herkese +2 gün premium veriyor.Tabiki premiumu olan userlara.Ben dün gece 50-60 gb ye yakin item sattim iyi fiyatlara sattim çünki onlar için üzülcem ama sabaha kdr düpe yapmakla uğraşan dupecilerin halini düşününce pek koymuyor dogrusu:)
ya ben dün master ı açtım yarına oyuna girdiğimde master gider mi?
guzel yazmıssın dostum evet bıraz koyacak ama dupecılerın halını dusununce bosver dıyorum salık olsun
quote:
Orjinalden alıntı: obur
valla belli olmaz bu gm lerin ne yapcağı yine de saol
ya ben mirage +7 sattım 850m'e o geri dönerse oyunu bırakırım banane yaaa
Masterin gitmez tabi.Bu sadece inventory roll-back..Ama eğer şanslıysan master içn kullandiğin itemler geri gelmiş olabilir ve masterinde açık olmuş olabilir:)
bence en iyisi olcak dupesiz çok güzel olcak dün cafede 6-8 makina dupe kasıyordu adamlar neler dupeledi hepsi geçmişe dönce ne güzel olucak bence bu dupeleri silmek için en iyi yolu bulmuşlar ne öyle dupe wipemış fln adam +8 chitin shell basıyor upg basınca dupe olmaktan çıkıyor al sana legal mal dupe wipeta silinmedi diye halbuki dupe upg en iyi yolu bulmuşlar helal k2 ye
Evet haklisin.+1 itemler dupelenip upgrade edildiğinde legitliği bozulmaz ve dupe wipeda silinmez.Ama benim Ko yu hatali bulduğum nokta türkçe karakterler konusunda dikkatli olmamasi.çünki 2 hafta önce yine ayni şekilde dupe yapildi.Buna 1 önlem bulabilirlerdi..
Roll Backde lvl lar geri gidermi arkadaşlar.. Cumadan beri kastığım..
aslında buna karşı bi önlem bulmuşlardı olmuyordu ama 1324 te bu açığı bilmeden tekrar aktif ettiler yani eski bir patchi modifiye edip sundular bu yüzden tekrar o eski açık geri geldi diye düşünüyorum
Sadece inventory Roll-back arkadasim..Lvl in gitmez sadece inventory'in eski haline döner..
quote:
yARIN mı Server lar suan open...
e ben dupesiz perşemden beri 1000 tane bus sattım. param gider mi? buslar gelirmi? ama buslar dupe değildi. abyssin 20. katından almıştım.
Busslar gider para gider sanirim kastiklerin boşa gider:( Çünki adi üstünde inventory roll-back..Perşembe günü öğle inventory'in nasildiysa o hale döner Inn de dahil buna..Para ve item herşey ayni olur..
Ben 2 gün boyunca dupe yaptım:) ve hepi gidiyor çokkkk üzüldüm, ne üzilcem yaaa, hiç uyumadan yaşadığım 2 gün oyunun en zevkli günleriydi. Yaklaşık 1000gb, 100lerce uniq veya üst düzey itemler 200 tane +8 (shard, raptor, elixir, shell, .......), haddi hesabı olmayan para yatırımları vs vs vs Kim ne derse desin elinizie böyle bir fırsat geçerse hiç düşünmeden deneyin bi derim, özelliklede artık oyunu çok monoton bulanlar. Benim zaten halim vaktim yerindeydi çok şükür tertemiz 50gb servetim vardı ama oyundan artık sıkıldım be kardeşim inşallah banlarlar bütün charlarımıda sizde kurtulursunuz, bende... Ha bide isterseniz yani bilmeyenler için (Eminimki atıp tutanların çoğounluğu zaten bilior) bu son dupenin nasıl yapıldığının hikayesini anlatabilirim (Gerçi eski bir yöntemdi ama...) Ve bence programlarını yaparken düzgün test etmeyen programcılarda biraz da suçu aramak lazım, bir oyunda bu kadar mı açık olur be kardeşim :) Ve son bir söz eğer silmeselerdi o itemleri ve paraları yarın bi gün kimsenin elinde patlamayacaktı "biz dupe yaparız ama dupe satmayız" yani sattımız bi noktaya kadar dupedir ama sonuncu müşteriye satılan orjinal itemdir, sistem tarafından verilmiştir, benzeri yoktur ve normal şartlarda asla kaybolmaz :) Tekrar söylüyorum elinize böyle bir fırsat geçerse hiç düşünmeyin yapın ama profesyonelce yapın, insanların canını yakmayın sonradan. DUPE ITEM SATAN ŞEREFSIZDIR
LANET OLSUN BU OYUNA. KARUS SYMBOLUMU ALMIŞLAR.
Evet burda yazdigim gibi tüm inventoryler geriye dönmüş..Şu masteri açan arkadaşın halini merak ediorum bi iletiyle merakimizi giderirse sevinirim
sonra 4-5 gundur oyuna girmiyordum dunaksam bi girdim sabaha karşı serverlar kapanana kadar cz deydim 8 tane 1500 buf 8 tane 300 ac dex scrol 1 kere ork banditte yattım re spaw scrol 1 tane hepsi cantama geri gelmiş zaten -250 np ile cıkmıştım oyundan bastıgım scrollara yazık diyordum heheh hepsi geri gelmiş nplerde gelse iyi olcaktı
quote:
masterın gitmez ben de 50 görevini yapmıştım anahtarlar geri geldi