Beyler dün gelen upgrade ile neler değişti? fps sorununa fix geldimi?
En büyük değişiklik serverların göçmesi
Bu konuyu ben de merak ediyorum. Sistemim yeterli olmasına rağmen oyuna ilk girdiğimden itibaren 5 dakika boyunca moblara saldırırken anlık takılmalar yaşıyorum. Başka hiç bir oyunda sıkıntı yok yalnız Diablo 3'te var. Blizz artık bu soruna bi çözüm getirmeli ( ki bendeki fps sorunu bu )
bence bi değişiklik yapmadı fps konusunda ! baya bi uğraş vericez sanırım (fps konusunda) . ah sistemiyle uğraşıcaklarına biraz bu konuya eğilmeleri lazım
Class olarak Monkta değişiklik var ama monk skillerini bilmediğim için ne değiştirdiler pek anlamadım. Yine anlatmaya çalışayim Skill Rune - Tranquility Bu skillin grup elemanları üzerindeki etkisi 2 saniyeden 1 saniye ye düşürülmüş. Mantra of Healing Bu skill anladığım kadarıyla; aktif olduktan sonra grup elemanlarına 3saniye absord damage verecekmiş yani hasar almayacaz 3 saniye. Skill Rune - Boon of Protection adı değişmiş bu skillin. Boon of Inspiration
Act 4 te Witch doctor da Çökme hatası giderilmiş ama ben hiç yaşamamıştım. Witch Doctor ın spirit vessel olan pasif skili ölüdğümüz zaman artık üzerimizden debuffi gitmeyecekmiş. bu kötü oldu:D
Error 14009 bu hatayı bir daha almayacakmışız login ekranında Public chat alfabetik olmuş. Ivır Zıvır hatalar giderilmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Zemox
Genelde AH de düzenlemeler var. Onun dışında
Class olarak Monkta değişiklik var ama monk skillerini bilmediğim için ne değiştirdiler pek anlamadım. Yine anlatmaya çalışayim Skill Rune - Tranquility Bu skillin grup elemanları üzerindeki etkisi 2 saniyeden 1 saniye ye düşürülmüş. Mantra of Healing Bu skill anladığım kadarıyla; aktif olduktan sonra grup elemanlarına 3saniye absord damage verecekmiş yani hasar almayacaz 3 saniye. Skill Rune - Boon of Protection adı değişmiş bu skillin. Boon of Inspiration
Act 4 te Witch doctor da Çökme hatası giderilmiş ama ben hiç yaşamamıştım. Witch Doctor ın spirit vessel olan pasif skili ölüdğümüz zaman artık üzerimizden debuffi gitmeyecekmiş. bu kötü oldu:D
Error 14009 bu hatayı bir daha almayacakmışız login ekranında Public chat alfabetik olmuş. Ivır Zıvır hatalar giderilmiş
yani yine takılmaya (düşük fps) ve sık sık ölmeye devam .
oyuna girebilsek bakıcaz da. girmek artık imkansız gibi bişey olmuş. server acilen genişletilmeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme