Şimdi Ara

dün herhalde benim günümdü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün yani 17 mart da dedim 3-4 el bi lol oynayayım sonuçlar bence iyi gibiydi ....

• quote:

Orijinalden alıntı: musty616155

dün yani 17 mart da dedim 3-4 el bi lol oynayayım sonuçlar bence iyi gibiydi ....

bisey solicem ama kırılma, yahu kardesim bizene? sadece konu kirliligi yapiyosun
    Dusunsene herkes senin gibi yaparsa nolur bu forumun hali ??

• quote:

Orijinalden alıntı: musty616155

dün yani 17 mart da dedim 3-4 el bi lol oynayayım sonuçlar bence iyi gibiydi ....

Kardeşim boş konu açşıosun 1. si 2.si normal gamede 20 win streak yapmakta kolay 3. aynısını dün ranked yaptım 1045 elodan 1194 cıktım

• sadece skorları sizinle payşlaşmak istedim kardeş.
  • PrtSc SysRq yapın ya
  • Evelyn le kill almış adam.
  • Kamerayla mı çektin karşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

Kamerayla mı çektin karşim

hahaha aynen :)
  • Yıl 2012 oldu ..... gerisini siz doldurun işte
  • kader, kader yani yapacak birşey yok alınına yazılmışsa bu kabul etmek lazım. Takidi mukadderat..
  • Öncelikle şunu bil. Bu forumda skorunu paylaşan insanlar hoş olarak karşılanmıyor. Bir de Print Screen diye bir tuş var kanka. Onu kullanmayi deneyebilirdin resimi cekerken
  • Adam üşenmeden fotoğrafı çekip bilgisayara atmış. Bence emeği adına laf sokulmamalı.
  • bende geçenlerde wukong u tavsiye amaçlı konu açmıstım utanmasalar evimi basıcaklardı her neyse tebrik ederim iyi skorlar ve kirliliği yaratanda laf sokmaya çalışan insanlardır bana kalırsa.

edit: bu arada fotoyu çekip bilgisayara atıcağına yukarda prt Sc (sysrq) tuşuna basıp painte ctrl v yapabilirsin ekran görüntüsü (ss) almış olursun ve daha kaliteli ve kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 18 Mart 2012; 16:29:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.