Şimdi Ara

Dün İzmir - Bostanlı Bir Garipti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Carrefour'un ordan Karya Evleri'ne kadar çevik kuvvet dizilmişti.Karşılarında da bir grup adam konuşuyorlardı.Yüz hatları sertti.Ordan geçtik Çiğli - İtfaiye'nin orda durakta otobüsler yolcu indiriyordu ve üç otobüs arka arkaya durmuşlardı.Dört - beş tane 14 - 16 yaşlarındaki çocuk otobüse tekme attı otobüs tam kalkacakken.Otobüs durdu.Kapı açıldı.Biri tokat attı falan.Sonra çocuklar otobüsü taşlamaya başladı.Ben de sağ taraftan, (kaldırımın olduğu taraf) öbür tarafa geçtim oturmak için.Sonra Üç polis çocukları kovaladı.Eve gidene kadar polis araçları vızır vızır dolaşıyordu etrafta.Dün gece olay mı oldu ne oldu?

Not: Olaylar 22:15 - 23:00 arasında oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annown Nik -- 6 Mart 2010; 12:35:53 >

• ayaklanmıştır pkk yanlıları.bizim burası yani bulunduğum yer çiğli,berbat ötesi psilik bir yer.heleki pkk yandaşı çok ve yerli halk bunlara sesini bile çıkartamıyor.bir olay olsun hemen 30-40 kişi ile saldırmaya başlıyorlar.heleki güzeltepe-harmandalı-menemen-gümüşpala dörtlüsündende gelince bu topluma zararlı apaçi elemanlar ortalık karışıyor.
  • Gaziemir temiz, tamam.
  • Oranın gençlerinde olay biter pınarbaşındada şahin tepesi diye biyer var keko invasion ama böyle olaylar yok ,
  • hemen dibinde mavişehirdeyim hiç bir şeyden haberim yok, bornova çevreyolundan döndüm yine bir şey görmedim.

oradan 300-400 bin liraya daire alanlar böyle huzursuz olmaya devam ederlerse pişman olurlar.
  • Dün basmanede de bir sürü çevik kuvvet vardı...Bdp liler yürüyüşe geçmiş '' vara vara vırı vırı '' bagırıyorlardı..Fotoğraflarını çeken medyaya ufak cocuklar bagıra bagıra o kadar polisin önünde küfür ediyordu :S....
  • izmir son 4 yılda aldığı acayip fazla göç yüzünden yaşanmaz oldu.alsancak-mavişehir gibi 3-4 yer temiz.gerisi pislik mekanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemox35

ayaklanmıştır pkk yanlıları.bizim burası yani bulunduğum yer çiğli,berbat ötesi psilik bir yer.heleki pkk yandaşı çok ve yerli halk bunlara sesini bile çıkartamıyor.bir olay olsun hemen 30-40 kişi ile saldırmaya başlıyorlar.heleki güzeltepe-harmandalı-menemen-gümüşpala dörtlüsündende gelince bu topluma zararlı apaçi elemanlar ortalık karışıyor.

Aynen öyle ama benim bulunduğum Evka - 2 Allah'tan temiz.Bir kere Güzeltepe'den geçelim dedik babamla, nasıl pis biryer.Gece gibiydi millet ateş yakmış, bira içen mi ararsın, esrarkeş, hertürlüsü ordaydı.
  • o hiç birşey yeğensavaş çıksa soykırım yapacak kadar silah var güzeltepede
  • quote:

o hiç birşey yeğensavaş çıksa soykırım yapacak kadar silah var güzeltepede

bensiz birşey yapma sen
  • quote:

o hiç birşey yeğensavaş çıksa soykırım yapacak kadar silah var güzeltepede

• karşıayaka-fenerbahçe basketbol maçı yüzündendi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.