Şimdi Ara

Dün izmirde adsl patlamıştı şimdi 256 bağlantım 2048 olmuş... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: | Spooky |

, Telekom bu 2048 verir 2049 alır...

Harbiden Telekom'un ne yapacağı belli olmuyor..
  • Ben de İzmir'deyim hiçbi değişiklik yok.Sen Allah'ın sevgili kulusun walla
  • yaaalaaaaaannnnn kandırmışlar seni
  • Bu mesajı atan arkadaşın hattı hala 2048 mi acaba.merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 10 Eylül 2005, 7:54:00 >
  • Makine de modem de sağlam, modemede restart attım pc yede. Hiç bi değişim yok. Ben zaten hat 2048 gösteriyo demiştim, bağlantım 2048 olmadı. Fakat şimdi 256kbps değil 300kbps ye çıkıyor ara sıra. Akşam arkadaşımla hem ses hem görüntü konuştuk. Eskiden ses bazen gecikebiliyordu. Şimdi hiç sorun çıkarmıyor. Modemi başka birinin hattına taktığımızda 256kbps gösteriyor, modem test edildi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4010623/mpage_1//tm.htm#4026837 buraya bir bakmanızı tavsiye ederim. belki sorun bundan kaynaklanıyor olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

Orjinalden alıntı: meco

ilginc degil bu bazen olan bi durum bitene kadar keyfini sür ne buluyorsan indir sömür nasıl olsa bi süre sonra eski haline dönecek yalnız modeme reset filan atmamaya bak yada pcyi kapatma eski haline dönme olasılıgını arttırırsın

Aleti ve modemi hiç kapatmasın hepimizde arkadaşın mahallesine taşınalım LAN kuralım. 2048 hepimize yeter

Puahahaa Bu olay bi de bize denk gelse varya

• aynı durum benimde başıma geldi.1.5 gün adsl patlaktı.Sonra 2048/512 gördü modem

32kb/sn upload
    32kb/sn download hızlarına aynı anda cıkabilen bir bağlantım oldu. 300/300kbps gibi bişi yapıyor.Pek faydası olmadı.1 gün sonunda gitti zaten.
    şuan 256/64 görüyor.

izmir bornova

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamso -- 13 Eylül 2005, 14:04:20 >
  • alın size resim
  • bende izmirdeyim ama bende tık yok bence senin pc sana oyun oynuyo internetle bi alakası yok diye düşünüyorum
  • şu hız ölçümünü programı nereden bulabilirim?bende onixon dsl 400ep war ama bunda öyle bi eklenti yok?
  • çok ilginç bir durum
  • Hızı 2048 gösteren arkadaş büyük bir dosya download ettinmi?Yada speedtest.ttnet.net.tr den ölçtünmü.Kesin sonucu öyle alabilirsin.Kaç kb/sn ile download ediyor?
  • yok ya sadece modem öle göstermiş.usb modemlerde sorun var demek yoksa test etse biyerde öle olmadığınıı görcek.yada download yapsa.
    www.kablonet.com var burdan da kontrol edebilirsiniz arkadaşlar
  • İstanbul/Bakırköy'deyim Adsl Latency Interleaved dan Fast e geçmiş Sonunda iyi bişi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 13 Eylül 2005, 19:31:24 >
  • bende 256 kotalı var.. ama 512 gözüküyo modemde bi süredir.. hız testi yaıyom 260-300 arası gösteriyo.. telekom sapıttı galiba
  • Bende de bikaç kez böle ADSL in sapıttığı olmuştu. En sonuncusun da bunda sonuna kadar faydalanmıştım. ARES ten 1 filmi yarım saatte indirmiştim walla. Ama bendeki sapıtma daha acayipti. Hız olarak 2048 in üstünde bişi gösteriyordu.
  • Keşke bende de sapıtsa
  • geçen 3 gün öncesinde herşey normale döndü. Artık yine 256 bağlantım var. Modem vs hepsi sağlamdı. Herkeze teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patlakcdrom

geçen 3 gün öncesinde herşey normale döndü. Artık yine 256 bağlantım var. Modem vs hepsi sağlamdı. Herkeze teşekkürler.

Eheh 2048 den 256 ya düşmek tabi zor olmuştur senin için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.