Bildirim
Dün izmirde adsl patlamıştı şimdi 256 bağlantım 2048 olmuş...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gerçekten ilginç -
hea bu arada %10 luk bi hız artışı hissediyorum :) yani ölçüme bağlı değil. Fakat sayfalar daha hızlı geliyorlar. Şunu farkettim download transfer kısmında eskiden en fazla 256 olur ken, şimdi 300 falan yazıyor download manager felam kullandığımda. Ah bi 2048 yaparken görsem :((quote:
Orijinalden alıntı: SHADOWLORD
gerçekten ilginç -
bu sana has birşey galiba!..çok ilginç!!1quote:
Orijinalden alıntı: Patlakcdrom
hea bu arada %10 luk bi hız artışı hissediyorum :) yani ölçüme bağlı değil. Fakat sayfalar daha hızlı geliyorlar. Şunu farkettim download transfer kısmında eskiden en fazla 256 olur ken, şimdi 300 falan yazıyor download manager felam kullandığımda. Ah bi 2048 yaparken görsem :((
Alıntıları Göster -
Telekom bu neyin ne olacagı beLLi olmuyor...quote:
Orijinalden alıntı: biruzéc
bu sana has birşey galiba!..çok ilginç!!1
Alıntıları Göster -
, Telekom bu 2048 verir 2049 alır...quote:
Orijinalden alıntı: aTi
Telekom bu neyin ne olacagı beLLi olmuyor...
Alıntıları Göster -
Bittorrent indirirken çektim bu fotoyuda ve 6-7 saattir 2048 bağlantı gösteriyor ve kopmadı. Ama hız testi aynı 256 gösteriyor. Fakat dediğim gibi resimde de anlaşılacağı üzere hızlandı. Bu arada firefox a ne kadar indirdiğinizi gösteren bir eklenti koymuştum . O da çıkmış.quote:
Orijinalden alıntı: Figo
, Telekom bu 2048 verir 2049 alır...
Alıntıları Göster -
ALLAH ALLAHH ÇOK İLGİNÇquote:
Bittorrent indirirken çektim bu fotoyuda ve 6-7 saattir 2048 bağlantı gösteriyor ve kopmadı. Ama hız testi aynı 256 gösteriyor. Fakat dediğim gibi resimde de anlaşılacağı üzere hızlandı. Bu arada firefox a ne kadar indirdiğinizi gösteren bir eklenti koymuştum . O da çıkmış.
Alıntıları Göster -
bize bisey olmuyoquote:
Orijinalden alıntı: SLAHS
ALLAH ALLAHH ÇOK İLGİNÇ
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Figo
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
Ama durum gerçekten ilginç
-
ilginc degil bu bazen olan bi durum bitene kadar keyfini sür ne buluyorsan indir sömür nasıl olsa bi süre sonra eski haline dönecek yalnız modeme reset filan atmamaya bak yada pcyi kapatma eski haline dönme olasılıgını arttırırsınquote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
Ama durum gerçekten ilginç
Alıntıları Göster
-
garip bir olay, kandırmış seni telekomquote:
Orijinalden alıntı: meco
ilginc degil bu bazen olan bi durum bitene kadar keyfini sür ne buluyorsan indir sömür nasıl olsa bi süre sonra eski haline dönecek yalnız modeme reset filan atmamaya bak yada pcyi kapatma eski haline dönme olasılıgını arttırırsın
Alıntıları Göster
-
Ufo gören masum köylü sana PM attım okuquote:
Orijinalden alıntı: Ufo Gören MasumKöylü
garip bir olay, kandırmış seni telekom
Alıntıları Göster -
Hızda ancak %10luk bi değişim var. 2048kpbs lik bağlantım var keyfini çıkaramıyom.....quote:
ilginc degil bu bazen olan bi durum bitene kadar keyfini sür ne buluyorsan indir sömür nasıl olsa bi süre sonra eski haline dönecek yalnız modeme reset filan atmamaya bak yada pcyi kapatma eski haline dönme olasılıgını arttırırsın
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: meco
Aleti ve modemi hiç kapatmasın hepimizde arkadaşın mahallesine taşınalım LAN kuralım. 2048 hepimize yeter
-
fotoshoptur oquote:
Hızda ancak %10luk bi değişim var. 2048kpbs lik bağlantım var keyfini çıkaramıyom.....
Alıntıları Göster
şaka bi yana hakkaten ilginç
-
olur böle şeyler ama dikkat et yakın zamanda sana biz fazla hız vermişiz öde bakalım yada çok hızlandın sen biraz 56 k takıl falan diyebilirler nede olsa telekom bu herşey beklenirquote:
Orijinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
fotoshoptur o
şaka bi yana hakkaten ilginç
Alıntıları Göster
-
arkadaşım bence senin modem yada o resmi gösteren yazılım kafayı yemiş.. modemi resetle makineyi kapat aç eski haline döner büyük ihtimalle... üstelik hız testindede 256k gösteriyor işte... bağlantın bence hiç bi zaman 2048e çıkmadı.. çıksa onu %10olarak hissetmezdin... bağlantı testinde de 256k bağlantın çıkmazdı.. yanlışlık telekomdan değil senin cihazlarından olmalı...quote:
Orijinalden alıntı: METAL
olur böle şeyler ama dikkat et yakın zamanda sana biz fazla hız vermişiz öde bakalım yada çok hızlandın sen biraz 56 k takıl falan diyebilirler nede olsa telekom bu herşey beklenir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk_
arkadaşım bence senin modem yada o resmi gösteren yazılım kafayı yemiş.. modemi resetle makineyi kapat aç eski haline döner büyük ihtimalle... üstelik hız testindede 256k gösteriyor işte... bağlantın bence hiç bi zaman 2048e çıkmadı.. çıksa onu %10olarak hissetmezdin... bağlantı testinde de 256k bağlantın çıkmazdı.. yanlışlık telekomdan değil senin cihazlarından olmalı...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: selcuk_
arkadaşım bence senin modem yada o resmi gösteren yazılım kafayı yemiş.. modemi resetle makineyi kapat aç eski haline döner büyük ihtimalle... üstelik hız testindede 256k gösteriyor işte... bağlantın bence hiç bi zaman 2048e çıkmadı.. çıksa onu %10olarak hissetmezdin... bağlantı testinde de 256k bağlantın çıkmazdı.. yanlışlık telekomdan değil senin cihazlarından olmalı...
arkadaşa kesinlikle katılıyorum.1-2 tane daha adres varsa ordan da test ettir yani hepsinde 256 ya yakıın çıkıyosa 2048 sadece bi hatadan dolayı görünüyodur.tahminen makinadan.yoksa hız ölçümü yapan yer doğrudur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiNquote:
Orjinalden alıntı: selcuk_
arkadaşa kesinlikle katılıyorum.1-2 tane daha adres varsa ordan da test ettir yani hepsinde 256 ya yakıın çıkıyosa 2048 sadece bi hatadan dolayı görünüyodur.tahminen makinadan.yoksa hız ölçümü yapan yer doğrudur.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- modemden cızırtı gelmesi
- hipernet nedir
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- telefon wifi sınırlı bağlantı sorunu
- türk telekom magnet limitsiz
- kapanan hat nasıl açılır
- en hızlı internet
- cep magnet nedir
- zyxel modem kurulumu
- vodafon yurt dışı paketi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X