Şimdi Ara

Dün izmirde adsl patlamıştı şimdi 256 bağlantım 2048 olmuş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün 24 saate yakın internete giremedim ve şöyle saçma bir şey yazıyordu modemimde 6144kbps Resimde görebilrsiniz. Şimdi ise hız testi yaptım 256 hızı çıkıyor fakat modem 2048 gösteriyor bu da resimde var. İlginç olduğu için koydum.

• gerçekten ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOWLORD

gerçekten ilginç
    hea bu arada %10 luk bi hız artışı hissediyorum :) yani ölçüme bağlı değil. Fakat sayfalar daha hızlı geliyorlar. Şunu farkettim download transfer kısmında eskiden en fazla 256 olur ken, şimdi 300 falan yazıyor download manager felam kullandığımda. Ah bi 2048 yaparken görsem :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patlakcdrom

hea bu arada %10 luk bi hız artışı hissediyorum :) yani ölçüme bağlı değil. Fakat sayfalar daha hızlı geliyorlar. Şunu farkettim download transfer kısmında eskiden en fazla 256 olur ken, şimdi 300 falan yazıyor download manager felam kullandığımda. Ah bi 2048 yaparken görsem :((

Alıntıları Göster
    bu sana has birşey galiba!..çok ilginç!!1
  • quote:

Orijinalden alıntı: biruzéc

bu sana has birşey galiba!..çok ilginç!!1

Alıntıları Göster
    Telekom bu neyin ne olacagı beLLi olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aTi

Telekom bu neyin ne olacagı beLLi olmuyor...

Alıntıları Göster
    , Telekom bu 2048 verir 2049 alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figo

Alıntıları Göster
    Bittorrent indirirken çektim bu fotoyuda ve 6-7 saattir 2048 bağlantı gösteriyor ve kopmadı. Ama hız testi aynı 256 gösteriyor. Fakat dediğim gibi resimde de anlaşılacağı üzere hızlandı. Bu arada firefox a ne kadar indirdiğinizi gösteren bir eklenti koymuştum . O da çıkmış.
  • quote:

Bittorrent indirirken çektim bu fotoyuda ve 6-7 saattir 2048 bağlantı gösteriyor ve kopmadı. Ama hız testi aynı 256 gösteriyor. Fakat dediğim gibi resimde de anlaşılacağı üzere hızlandı. Bu arada firefox a ne kadar indirdiğinizi gösteren bir eklenti koymuştum . O da çıkmış.

Alıntıları Göster
    ALLAH ALLAHH ÇOK İLGİNÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLAHS

ALLAH ALLAHH ÇOK İLGİNÇ

Alıntıları Göster
    bize bisey olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Ama durum gerçekten ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Ama durum gerçekten ilginç

Alıntıları Göster
    ilginc degil bu bazen olan bi durum bitene kadar keyfini sür ne buluyorsan indir sömür nasıl olsa bi süre sonra eski haline dönecek yalnız modeme reset filan atmamaya bak yada pcyi kapatma eski haline dönme olasılıgını arttırırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

ilginc degil bu bazen olan bi durum bitene kadar keyfini sür ne buluyorsan indir sömür nasıl olsa bi süre sonra eski haline dönecek yalnız modeme reset filan atmamaya bak yada pcyi kapatma eski haline dönme olasılıgını arttırırsın

Alıntıları Göster
    garip bir olay, kandırmış seni telekom

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufo Gören MasumKöylü

garip bir olay, kandırmış seni telekom

Alıntıları Göster
    Ufo gören masum köylü sana PM attım oku
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hızda ancak %10luk bi değişim var. 2048kpbs lik bağlantım var keyfini çıkaramıyom.....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: meco

Aleti ve modemi hiç kapatmasın hepimizde arkadaşın mahallesine taşınalım LAN kuralım. 2048 hepimize yeter

• quote:

Hızda ancak %10luk bi değişim var. 2048kpbs lik bağlantım var keyfini çıkaramıyom.....

Alıntıları Göster
    fotoshoptur o

şaka bi yana hakkaten ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

fotoshoptur o

şaka bi yana hakkaten ilginç

Alıntıları Göster
    olur böle şeyler ama dikkat et yakın zamanda sana biz fazla hız vermişiz öde bakalım yada çok hızlandın sen biraz 56 k takıl falan diyebilirler nede olsa telekom bu herşey beklenir

• quote:

Orijinalden alıntı: METAL

olur böle şeyler ama dikkat et yakın zamanda sana biz fazla hız vermişiz öde bakalım yada çok hızlandın sen biraz 56 k takıl falan diyebilirler nede olsa telekom bu herşey beklenir

Alıntıları Göster
    arkadaşım bence senin modem yada o resmi gösteren yazılım kafayı yemiş.. modemi resetle makineyi kapat aç eski haline döner büyük ihtimalle... üstelik hız testindede 256k gösteriyor işte... bağlantın bence hiç bi zaman 2048e çıkmadı.. çıksa onu %10olarak hissetmezdin... bağlantı testinde de 256k bağlantın çıkmazdı.. yanlışlık telekomdan değil senin cihazlarından olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_

arkadaşım bence senin modem yada o resmi gösteren yazılım kafayı yemiş.. modemi resetle makineyi kapat aç eski haline döner büyük ihtimalle... üstelik hız testindede 256k gösteriyor işte... bağlantın bence hiç bi zaman 2048e çıkmadı.. çıksa onu %10olarak hissetmezdin... bağlantı testinde de 256k bağlantın çıkmazdı.. yanlışlık telekomdan değil senin cihazlarından olmalı...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selcuk_

arkadaşa kesinlikle katılıyorum.1-2 tane daha adres varsa ordan da test ettir yani hepsinde 256 ya yakıın çıkıyosa 2048 sadece bi hatadan dolayı görünüyodur.tahminen makinadan.yoksa hız ölçümü yapan yer doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orjinalden alıntı: selcuk_

arkadaşa kesinlikle katılıyorum.1-2 tane daha adres varsa ordan da test ettir yani hepsinde 256 ya yakıın çıkıyosa 2048 sadece bi hatadan dolayı görünüyodur.tahminen makinadan.yoksa hız ölçümü yapan yer doğrudur.

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.