Bildirim
Dün sahada sadece 1 tane onurlu adam vardı.
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk yarı bekir o kadar sırıtmadı sağ bekte 2. yarı neden çıktı sakatlandımı da onun yerine hazır olmayan gökhanı aldı -
Mehmet Topal'da bir şeyler yapmaya çalıştı bence. Gerisi boş.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Leo Minor
ilk yarı bekir o kadar sırıtmadı sağ bekte 2. yarı neden çıktı sakatlandımı da onun yerine hazır olmayan gökhanı aldı
Sırıtmadı derken?Doğru maçı izlediğine emin misin? -
Volkan'ın da suçu yok. Netice de mevkisi belli ve görevini başarıyla yapıyor. Golü atması gerekenler atacak. Ne kadar sinirli ve çaresiz hissettiğini maç esnasında suratından anlıyorum zaten. Volkan, Gökhan, Mert, Alper, Alves bu adamlar kötü eleştiriyi hak etmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arkedios
Mehmet Topal'da bir şeyler yapmaya çalıştı bence. Gerisi boş..
Topal kadar yeteneksiz bir ortasaha oyuncusu daha gelmez kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
skor olarak iy 0-0 ikinici yarı 3-0 bence kötünün iyisiydi yani 2. yarıdaki oyunculardan daha iyiydi o manada onlar varken bekir sırıtmadı biraz hatasıda olacak elbet orjinal sağ bek değil elinde sağ bek yok gökhan hazır değil 2. yarı daha çok pozisyon yediniz bekir çıkınca -
Volkan ne yapsın? Bir çıkardı iki çıkardı. Önü açık pozisyon verirsen olacağı o. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hidroian
Volkan'ın da suçu yok. Netice de mevkisi belli ve görevini başarıyla yapıyor. Golü atması gerekenler atacak. Ne kadar sinirli ve çaresiz hissettiğini maç esnasında suratından anlıyorum zaten. Volkan, Gökhan, Mert, Alper, Alves bu adamlar kötü eleştiriyi hak etmiyor.
2. golde elinin altından gol yemesine mi kızsam basıkı anında topu sürekli Arsenal'e teslim ettiğine mi kızsam bilemedim.Sende kalkmış maçta hatası yok diyorsun.Volkan artık eski Volkan değil, acilen rencide edilerek yedek klubesine sözleşmesi bittiğinde de kapının önüne koyulmalı. -
Ersunla olacak iş değil ama tabiki baş problem Aziz. -
Dün Webo yerine, Emenike başlamalıydı.
GG Sırıtmadı, onun yerine bekir oynayacağına GG ve Topuzu ilk 11 Başlat. Topuz bekirden daha hızlı
Stoperde ağır yobo yerine kademeye giren ve daha hızlı oynayan Kadlec oynamalıydı.
Hasan ali mevikisine dönmeliydi.
Meireles veya Emrenin yerine Alper ilk 11'de olmalıydı.
Baroni 2.Yarı 10 Numara pozisyonuna gelmeliydi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gökhan topu ayaginin altindan kacirdiginda eliyle yüzünü kapatmasi bile yeter. En azindan adamda ruh var o topu tutamadigi icin üzülüyor adam. Digerleri gibi degil. Birde Bruno Alves yine iyiydi ama takim kötü olunca oda birsey yapamaz. -
GG ün ilk golde yan taraftan bir görüntüsü vardı top tam kaleye giderken sanki adamın başından aşağıya kaynar sular döküldü öyle bir ifade yok, o halini görünce ben üzüldüm bea. -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti
quote:
Orijinalden alıntı: Hidroian
Volkan'ın da suçu yok. Netice de mevkisi belli ve görevini başarıyla yapıyor. Golü atması gerekenler atacak. Ne kadar sinirli ve çaresiz hissettiğini maç esnasında suratından anlıyorum zaten. Volkan, Gökhan, Mert, Alper, Alves bu adamlar kötü eleştiriyi hak etmiyor.
2. golde elinin altından gol yemesine mi kızsam basıkı anında topu sürekli Arsenal'e teslim ettiğine mi kızsam bilemedim.Sende kalkmış maçta hatası yok diyorsun.Volkan artık eski Volkan değil, acilen rencide edilerek yedek klubesine sözleşmesi bittiğinde de kapının önüne koyulmalı.
Volkan'ın hatası var ama o hatayı tek başına yapmadı. 2. golde defansın hatası belli. Sen önce defansa kızacaksın. Hataları, olmayacak adamlara yüklemeyin artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı
GG Sırıtmadı, onun yerine bekir oynayacağına GG ve Topuzu ilk 11 Başlat. Topuz bekirden daha hızlı
Stoperde ağır yobo yerine kademeye giren ve daha hızlı oynayan Kadlec oynamalıydı.
Yobo defansin en iyisiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı
Alper kesinlikle oynamalıydı -
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Volkan ne yapsın? Bir çıkardı iki çıkardı. Önü açık pozisyon verirsen olacağı o.
o düzeydeki kalecinin 2. golü yememesi gerekirdi.
2. gol,zaten birşey oynamayan takımın tüm direncini düşürdü. -
Alper'i neden ilk 11 'de oynatmadı biri mantıklı açıklama yapabilir mi Allah için deliriyorum ya.
Emenike neden ilk 11 başlamadı?
Elinde Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrolarından biri varken bunu kullanamayan adama ne derler? -
Dün kadroda iyiden kötüye bir sıralama yapsak bence sıraalama şöyle olurdu...
1.Alvez
2.Volkan
3.Yobo
4.Kuyt
5.M.Topal
6.Alper
Çok kötü olanlar
7.Gökhan GÖnül
8.Emenike
9.Sow
10.Webo
11.Kadlec
12.Bekir
13.Emre -
Gökhan'ın kesinlikle oynamaması gerekirdi. Kaç haftadır Topuz'la başlayan hocanın Bekir'le başlamasına da anlam veremedim.
Aynı şekilde geldiği hafta ilk 11 çıkan Emenike'nin yerine Webo'nun oynamasına da.
Benzer içerikler
- sefa kalya beşiktaş
- passolig para çekme
- fenerium alt avis tribünü neresi
- aziz yıldırım mafya mı
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X