Şimdi Ara

Son 10 yılda Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi 3 forvet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bunlardan birisi kesinlikle Daniel Guiza idi. Her ne kadar dalga konusu olsa da bence Rvp'den daha iyi golcüydü. En azından bizde oynadığı süre boyunca... Diğer adaylarım ise Marcio Nobre ve Mateja Kezman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fenerbahçe'nin Son 10 Yıldaki En İyi 3 Forveti

Fenerbahçe, son 10 yılda birçok yetenekli forvete sahip oldu. Bu forvetler, takımın iç saha ve dış saha başarılarında önemli rol oynadılar. İşte Fenerbahçe'nin son 20 yıl forvetleri arasında en başarılı olarak kabul edilen ilk 3 forvet:

1. Alex de Souza:

Alex de Souza, Fenerbahçe tarihinin en önemli oyuncularından biridir. 2004'ten 2012'ye kadar Fenerbahçe'de oynayan Brezilyalı forvet, takımın 4 Süper Lig şampiyonluğu ve 3 Türkiye Kupası zaferinde kilit rol oynadı. Golcü nitelikleri ve oyun kurma becerileriyle tanınan Alex, Fenerbahçe'nin en çok gol atan yabancı oyuncusu olma unvanını elinde tutmaktadır.

2. Robin van Persie:

Hollandalı efsane Robin van Persie, 2015-2017 yılları arasında Fenerbahçe forması giydi. Premier Lig'in en iyi forvetlerinden biri olarak kabul edilen van Persie, Fenerbahçe'ye gol atma ve yaratma konusunda önemli bir katkı sağladı. Takımın 2016-2017 Süper Lig şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı.

3. Moussa Sow:

Senegalli forvet Moussa Sow, 2012-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de oynadı. Güçlü fiziği ve bitiricilik becerileriyle tanınan Sow, Fenerbahçe'nin 2013-2014 Süper Lig şampiyonluğunda kilit bir oyuncuydu. Takım için 78 maçta 49 gol attıktan sonra 2015 yılında transfer oldu.

Bu üç forvet, Fenerbahçe'nin son 10 yıldaki başarısının ayrılmaz bir parçasıydı. Golleri, asistleri ve takım oyununa katkılarıyla taraftarların kalbinde özel bir yere sahipler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sow(ilk seneleri) niang anelka

Kezman ne yav çok formsuzdu ankaraspor maçını canlı izlemiştim penaltı kaçırıp şampiyo luktab etmişti bizi

• Tabiki webo

• o dalga geçilen webo şuankilere bin basar
  • Jan Vesely, Ekpe Udoh, ilk 2 tanesi...

Yoksa siz basketbol takip etmiyor musunuz?
  • Troll olduğunu anladık da biraz güldür bari.

Guiza

2008-2011 Fenerbahçe 98 (35)

RVP

2015- Fenerbahçe 69 (31)

Guiza'nın şansı Alex gibi biri ile oynaması ve onla bile attığının 3 katını kaçırmış biri. RVP dediğin adamın arkasında pas atmayı bilen 1 tane adam yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 29 Ocak 2017; 23:0:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Troll olduğunu anladık da biraz güldür bari.

Guiza

2008-2011 Fenerbahçe 98 (35)

RVP

2015- Fenerbahçe 69 (31)

Guiza'nın şansı Alex gibi biri ile oynaması ve onla bile attığının 3 katını kaçırmış biri. RVP dediğin adamın arkasında pas atmayı bilen 1 tane adam yok.

güiza, anelka vs. kimlerle, rvp kimlerle oynamış ona da bakmak lazım,
    ayrıca bu tarz kıyaslamalarda kaç pozisyona girdiği ve dakika başı gol sayısını kıyaslamak lazım,

ama konun açılış amacı senin de dediğin gibi troll,

bana göre rvp ve pvh apayrı büyük golcülerdi, ondan sonra sow ve niang gelir,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-4-2 DE SNEİJDER'E YER YOK!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Oncelikle konunun acilis amacinin troll olmadigini soyleyeyim. Benim kisisel gorusum ;arsenal'de oynadigi zamanlar hayran oldugum ve o donemin en iyi golcusu olan ancak suan ziraat turkiye kupasi golcusu olmaktan oteye gecemeyen Robin Van Persie'nin yüreğiyle savaşan atmaya çabalayan ve önemli maçlarda önemli goller atmış olan kısacası büyük maçlarda kendini gösteren Guiza'dan daha kötü olduğu yönünde. Bence sizler de eski rvp hayranliklarinizin otesinde uzaktan bi bakin genel tabloya. Rvp geldiginden beri kac mac ust uste oynadi? Hangi onemli kirilma noktalarinda vardi ve gol veya goller atarak takima onemli bir katki sagladi? Bu adam her 15 gunde bir sakatlaniyor takimdan ayri calisiyor hep bi ulkesine gidip geliyor. Ben de isterim ki o eski formda rvp olsun ancak ne yazik ki oyle bir goruntu ve umut yok bende. Bu yuzden kendisini bos yere ovecegimize bu takima yapmadigi katkilari tartismamiz daha dogru olur Fenerbahçe'nin gelecegi adina. Ancak siz yine de Rvp en iyi forvetti Guiza kimmis derseniz saygi duyarim :))

• Tabi ki de niang

• Katkı olarak bence Sow. Adam kanat filan oynadı yinede gollerini attı. Kaleye daha yakın oynasa tek forvet olarak çoğu maçı boş geçmez. Ama Rvp ve Fernandao oynuyor sürekli.

Kalite olarak ise en iyisi RVP. Adı var bir kere. Sneijder gibi bir on numara koy arkasına yarım pozisyondan 2 gol çıkarır.
  • Niang Sow

• Katkı olarak Sow ve Webo.

• 1-deivid
    2-semih
    3-güiza
    .
  • rvp
    emenike
    fernandao

tek eksikleri alex
  • van Persie'yi iyi forvet

Skertel'i iyi stoper sanan futboldan anlamıyordur

• RVP Arsenaldeyken de kotüydü. Son sezon Fabregas da gidince takımda tek yıldız o kaldı sakatlanmayinca da Kendini parlatti.arsenal den kaçıp Manu ya gitti.Fergie faktörü sayesinde iyice sisirdiler Fergie gidince fossss....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niang - Webo - Sow

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Sow(ilk seneleri) niang anelka

Kezman ne yav çok formsuzdu ankaraspor maçını canlı izlemiştim penaltı kaçırıp şampiyo luktab etmişti bizi

Bu ucluyu yazmaya gelmistim cikiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Katkı olarak bence Sow. Adam kanat filan oynadı yinede gollerini attı. Kaleye daha yakın oynasa tek forvet olarak çoğu maçı boş geçmez. Ama Rvp ve Fernandao oynuyor sürekli.

Kalite olarak ise en iyisi RVP. Adı var bir kere. Sneijder gibi bir on numara koy arkasına yarım pozisyondan 2 gol çıkarır.

Messiyi koy karsina rvp yine gol atamaz rvp cok seven bi adamim cokta sans tanidim elestirmedim ama adam resmen bitik yani yok gitmiyo artik bitik bitik mac oynatmiyoruz son 10 dk sokuyoruz basaksehir macinda 3e 2 gidiyorum aldi top 2 surdu sonra yuvarlandi gidemedi adam bitmis artik e tum mac oynatsak mac sonrasi hemen sakatlaniyo 2 3 hafta olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Sow(ilk seneleri) niang anelka

Anelka sizde dibi gördü.Sizden gidince çoştu adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.