Şimdi Ara

Son 10 yılda Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi 3 forvet? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RvP'nin arkasında değil Alex, beğenmediğimiz Diego bile olsaydı bugün çok daha farklı olurdu.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene Diego vardı Rvp'nin arkasında. Ben çok da fark göremiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hocam son 10 yılda dedim yoksa PVH Fenerbahce tarihinde gelmis en iyi forvetlerden olabilir

• Anelka keşke oynasaydı efsane olabilirdi büyük maçlarda kaybolmuyodu

• berkwinchester kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın unutmuşum, ama Vitor'da vardı işte açıkçası bu sene de Diego'yu görmek isterdim.
  • Hoijdonk, Alex, Anelka
  • Eee?

• Galatasaraylı olarak :

Hoijdonk

Anelka

Sow

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün dönemleri izlemiş biri olarak;

Anelka en kaliteliydi, hani Türkiyede hagiden sonra bir ilk gibiydi, city'nin birinci forvetiydi, 25 yaşında, rekor fiyatla gelmişti TÜrkiyeye en pahalı transferdi o zamanlar.

Niang fenerbahçenin biriciğidir, Lens için bir arkadaş şey yazmış "Karın yap beni lens dayanamıyorum." İşte Niang için bunları o kadar çok görmüştüm ki, 2 numara olcaksa o niangdır.

3te de duygusal davranıyor olabilirim ama hooijdong dicem, Juventus maçı hala aklımda, bir insan her maç mı kafa golü atar, frikikleri ayrı güzeldi, tarzı güzeldi, çok sempatikti, ettiği küfür olsun nostaljik olarak taht kurdu gönlümde diyebilirim.

Aynı zamanda bahsedilmesi gerekenler;

Muhtemelen en az 2. sırayı hak edebilecek ancak Sakaryalı oldugum için bizi süper ligden 3. lige düşmeye bırakan Tuncay Şanlı.

Aynı şekild ortasahada oynasa da forvet olarak aklımda kalmış, JJ Okacha, Okacha Türkiyenin gördüğü ilk dev transferdi yanılmıyorsam, Okacha zamanının Ronaldinhosuydu, fenerbahçeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur, hani messiyi almamız gibi bir şeydi Okacho transferi, gsnin Hagisi gibiydi, tabi bize faydaları çapsız bir takım ile avrupada falan olamadı, hagi gibi yazılmadı tarihe ancak bilen bilir.

Ortega, hatırlarsınız zaten çok eski değil en az 10 sene var okachayla falan snırsam, bir dönem çocuklarının ortalıkta ORTEGAAAA diye bağırmalarına sebep olmuş ikonik fenerbahçe oyuncusu, sonrasında bu rolü alex devraldı, artık öksüzüz malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Eee?

E si performansa göre sıralama yapmışsın. Anelka ne alaka ?

• Niang, Anelka, Nobre.

• Niang iyidi.Ama şuan takımda bir Appiah,Alex,Tuncay olsaydı En iyisi RVP olurdu eminim.
  • Niang ve anelka'dır. Şu adamların yanına sow mow yazmayın. Bunlar rakiple birebir kaldığında maymuna çevirilrerdi.

• Son 10 yılda Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi 3 forvet?

Son 10 yılda Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi 3 forvet?
  • Son 15 sene denilseydi PVH , Niang , Anelka yada Nobre
    Nobre resmen sampiyon yapmisti bizi

ama son 10 sene oldugu icin
    Niang , Sow , Webo
  • emrefe kullanıcısına yanıt
    Sabahın 6'sında Fenerbahçe'yi düşünen adamları üzdünüz be

• Daum oynatmadı adamı yoksa derbilerdeki performansı bile 2 sene boyunca 11 e girmesine yeterdi

• Guiza emenike kejman

• nobre tek geçerim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.