Şimdi Ara

Dün yeni BMW 320d teslim aldım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
46.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Konu mart'da açılmış hala fotoğraf yok

Adamı topa tutmuşlar . Ne fotoğrafı.
    Bir kere daha 3.9 u yakalamak için ugrasiyordur şimdi o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.20d 3.20d 3.20d ne arabaymış yahu.

30 sene sonra bile Bmw'nin 2.0 dizeli aklıma gelecek her yerde görüyorum valla. Torunlarıma anlatıcam böyle bir motor vardı herkes ona aşıktı diye.
  • Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun sevdiklerinizle iyi günlerde kazasız belasız güle güle kullanın benimde çok beğendiğim bmw markasının imkanım olsa f10 520d den sonra almak isteyeceğim tek araçtır.Olumsuz yazılara kulak asmayın keyfini çıkartın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvenFaLL26

Ben bile 750i ile 2 litre yakiyorum seninki biraz fazla yakmiyormu? Gerci rodajda bitince duser biraz daha

süper yıkıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Daha rodaj bitsin 3 litreye düşer o.Şehirler arası yoldada 1,5 litre yakar.Hatta sakin kullanırsan yarım litreyle İstanbul-Kars gezisi yaparsın.

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binin

• Abi konudaki ilk on mesajı okudum gülme krizine girdim bu nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

gecen bizim sirketten bir eleman yolda kalmış. 10 litrelik bidon ile yakit almaya gitmiş. Bidon 10,5 litre yakit almis:)

sebep buna benzer birşeyden kaynakli olabilir.

Birde ben izmirdeyim burada sabah iş trafigi dahi 40-50 civari akiyor genelde. Bundan dolayi benim ş içi tüketimim ile istanbul arasinda ciddi fark oluyor

Hocam bu çok önemli bir ayrıntı.Benzinliklerin milleti dolandırdıkları düpe düz ortada. O 1 litrelik hata payı kesinlikle bundan kaynaklanıyor olabilir
  • Bende sıfır arabayla 5000 km yaptım 3 ayda daha depo'nun kapağını hiç açmadım

Servisteki abiler yıllık bakımda mazot alırsın yeter dediler motor 1.3 diye
  • ıyı gunler benım bı kac sorum olacaktı bmw 318i mı yoksa 320i mı tawsıye edersınız
  • KinqDa61 kullanıcısına yanıt
    Golf

• quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Golf

Ahahahhahaha :))))

• Mesajlara bak arkadaş, adam bmw aldı diye milletin zoruna gitmiş resmen nasıl bir çekememezlik bu, adam iyi ki bi az yakıyor demiş : ) ayıp yahu ...
  • Ama 320d tavsiye ediliyr :)

• benim civic 2010 model otomatik vites şehir içi 10 litre takıyor arabanın boş ağırlı 1750kg bırakın bmw yaksın arabanın bir duruşu var
  • hort
  • hasanx17 H kullanıcısına yanıt
    bir tane i8i olan var mı acaba tüm forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyen arkadaşlar makara yapmasın F30 320d sabit olarak 90 km hızla giderken anlık 3.9 litre yakıyor.

• KinqDa61 kullanıcısına yanıt
    Hangi kasayı soruyosun E46 mı E90 mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Daha rodaj bitsin 3 litreye düşer o.Şehirler arası yoldada 1,5 litre yakar.Hatta sakin kullanırsan yarım litreyle İstanbul-Kars gezisi yaparsın.

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binin

Bu nedir ya? güldüm de güldüm.. pes..
  • Bulunduğum yerde yollar içler acısı, o nedenle qashqai aldım yeni. Bmw 320d güzel bir araç. 320d veya 520d var hedefimde. O kadar para veriyorsun da 3 kuruş yakıtı düşünüyorsun diye konuşanlar yanlış konuşuyor.Önce o seviyeye bi gelin de, ancak o kafayla yerinde yorum yapabilirsiniz. Adam golf diyor bilmem ne diyor... Ergen kafası bunlar😏

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.