yanında kevin mchale uzun forvet olarak oynuyodu ben de oradan şey ettim. hatta robert parish falan da vardı o kadroda. belki bazı maçlar uzun forvet olarak da oynamış olabilir,çünkü maşallah boy pos yetenk var yani...
abi nba live 2005 de adama power forvet vermişler.bende ilk basta sasırdım hani adam sallıyoya her yerden sayıları.bak lloyd banks'de power diyo.
Yeni başantrenör McHale iseNBA tarihinin en çok şampiyonluk elde eden takımı Boston Celtics'in, Larry Bird'lü ve Robert Parish'li kadrosunda power forward olarak yer almış ve bu takımla üç NBA şampiyonluğu yaşamıştı.
buyrun burdan yakın,bana da eski mevzuları açtırtmayın arkadaşlar...
Tabiki Garnett
Tabiki Tim Duncan
bencede kg'de duncan'dan fazlası var..
quote:
Orjinalden alıntı: xander23
ya garnett'İ durdurabilcek bi adam tanımıom ben,ama bişeler yapıp duncan durduruluo. garnett'te duncan'da olan herşey var,ve daha fazlası
garnett i tek gecerim adam resmen savasiyo jordan dan sonra gordugum en iyi fade away atan oyuncu istatistikler durumu gosteriyo zaten garnett in yanina manu yu koy bak piyasanin nasi .mina koyuyolar
oylamaya amare i de katmalıyız bence
quote:
Orjinalden alıntı: Wolq1
oylamaya amare i de katmalıyız bence
OLDU....
ehuheueeheu gusel lafdı
boston trioyu (bird parish mchale) i oluşturduktan sonra üç no oynamaya başladı aslen 4 başlamıştı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme