Bildirim
Duncan mı Garnett mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence Garnett ama ikisi de süper ya -
Bence Duncan adam hep istikrarlı Duncan çıkınca spurs sudan çıkmış balığa dönüyor. -
bence hem tiberwolves hem de spurs bu oyuncular olmadan bi şeye benzemez -
bence garnnet.. duncan 5 no daha iyi oynayacagını sanıyorum.. raso kazması yerine iyi bi power forward. duncan o fundemental la rahat 5 oynar s.a. da şampion olur.. -
Alında senin dediğin gibi TD'yi pivot yapsalar,şöyle iyi bide PF aldılarmı eski Chicago'yu aratmazlar. -
adamlar thomasın salaklıgından nazr ı aldı.. seneye rasoyu yanına iyi bi eleman daha werip ii bi 4 alırlarsa pota altı canawar olur.. -
aslında nazr mohammed ilk beş pivotta iyi oynarsa o senin dediğine gerek kalmayabilir. -
tabikide td...çünkü adam teknik....
kg atletik.ve td sürekli istikrarlı -
garnet çok daha yönlü bir oyuncu.sadece atlet değil şutu da gayet iyi bir oyuncu.
blok,asist,rebound,sayı hepsinde iyi rakamlara ship.
duncan ın da yeri ayrı,ama ikisi arasında kevin garnett -
nazr iyi yedek olur.. dogudaki 4 5 lerle mucadele etmeye benzemez batı.. gerçi iyi blokcudur ama ikiz kule yapcaksan nazr dan olmaz tony den vazgeç rasoyla postala al iyi bi uzun bitir işi.. -
ya garnett'İ durdurabilcek bi adam tanımıom ben,ama bişeler yapıp duncan durduruluo.
garnett'te duncan'da olan herşey var,ve daha fazlası -
quote:
Orjinalden alıntı: xander23
ya garnett'İ durdurabilcek bi adam tanımıom ben,ama bişeler yapıp duncan durduruluo.
garnett'te duncan'da olan herşey var,ve daha fazlası
garnett duncan kadar teknik ve güçlü değil
-
Key Di Ef;Garnett Duncan kadar güçlü olmayabilir ama çok yönlü.Üçlük atıya,yeri geliyo oyun kuruyo...Ama ben de Tim diycem. -
arkadaşlar
tim duncan nba in gelmiş geçmiş en iyi power forvetidir
gerek yetenek,gerek zeka olarak önde
ama garnett da süper bi yettenek -
Larry Bird kaçıncı? -
quote:
Orjinalden alıntı: Lloyd Banks
garnett duncan kadar teknik ve güçlü değil
bu teknik olayını anlamadım ben teknik teknik diyip duruyosunuz.panyalı şut kullanmak mı teknik yoksa pivot hareketleri yapmak mı?nedir yani bi açıklama getirilirse sevinirim.
ayrıca garnett a güçlü değil diyen oturup maçları bir kez daha izlemeli bence.
xander a katılıyorum garnet hem fast break a koşabilen hem oyunu yönlendirebilen kısa forvet dahi oynayabilen biri.duncan ı kısmen de olsa çare bulabilirsiniz ama garnette çok zor.
bu arada lary bird kısa forvet yani bu iki arkadaşlar alakası yok
-
Yaa işte panyalı şut kullanmak,senin dediğin gibi Pivota dönük oynayabilmek,oyun zekasını kavramak falan filan iste hepsi teknik gibi bi şey.minnesota maclarını cok seyrettim.garnett abartılcak kadar güclü degil.ince bir oyuncu.galiba 103-105 kilo civarlarında.ama diger pf lere gore zayıf kalıyo.tabi bunu oyunuyla kapatıyor.örneğin 3 lük atıyo,oyun kuruyo...
bu arada larry bird uzun forvet olması lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: Kenyon Martin
bu arada larry bird uzun forvet olması lazım
hiç banlamayalım kendisi small forver oynar üzgünüm -
hiç banlamayalım kendisi small forver oynar üzgünüm
bende nba live 2005'in yalancısıyım.
Benzer içerikler
- 5 gr kreatin ne kadar su ile içilir
- bir bölge için kaç hareket yapılmalı
- günde 1 litre süt içmek
- boşalınca protein kaybeder miyiz
- kreatin yağ yakar mı
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X