Prime mike tyson ufc de dövüşse conor veya anderson silva gibi adamlara karşı şansı olur muydu. Ya da şöyle diyeyim günümüzdeki profesyonel ağırsiklet boksörler mesela tyson fury deontay wilder bunlar ufc de dövüşşe anderson silva conor gibi adamları dövebilirler mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boksörün Ufc de şansı var mı
-
-
Abi yeter artık...
"mma kuralları ile" dövüşülecek ise prime mike tyson un o saydığın isimler karşısında hiç şansı olmaz, bence artık bunu herkes kabul etmeli, standartlar, kurallar, imkanlar, dövüşçülerin kabiliyetleri bellidir... Mma ile uğraşan neredeyse herkes güreş, bjj vs bilir dolayısıyla zaten yerde dövüşmeye müsait olan her spor dalında müsabakaların %90'ı YERDE BİTERRR. Ayrıca kuralsız yapılan sokak dövüşleri, sokakta rastgele çıkan kavgalar vs de istisnasız YERDE BİTERRR.
Boks maçı ise prime mike tyson herkesi YER. Mma maçı ise prime mike tyson un sadece amatör/bilinmeyen mma dövüşçüleri karşısında şansı olabilir.
-
Kanka tabii ki şansı olmaz sonuçta farklı dövüş sanatı. MMA stili ile dövüşülse Mike hakim olamadığı için yenilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antonhy joshua,klikço kardeşler boks yaparak conor ı anderson silvayı dövemez mi.Bence ağızlarına bile sıçar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya sadece mike dan bahsetmiyorum profesyonel ağır siklet bir boksör ufc de anderson silvayı conorı dövebilir mi.Mesela tyson fury deontay wilder kliçko kardeşler vs.Bence bu saydığım isimler mma cileri tek yumrukla komaya sokar
tabi efendim.
-
Net cevap veriyorum : Maymun ederler.
-
anderson silva,vladimir kliçkoyu dövebilir diyorsun yani
Siklet farkı var mike tyson vs conor tarzı hafif siklet ufccilerden kıyaslarsak mike ın alma ihtimali daha yüksek çünkü prime tyson u yumruğunu yemeden yakalamak çok zor ve tyson gibi birinin yumruğuda hafif siklet birisini komaya sokabilir ama tyson vs jones gibi ağırsiklet ufc dövüşcüleri dersen jones %95 tyson 5 derdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X