Şimdi Ara

Dune 2000... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
10.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JAX

quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

ben sorunsuz olarak oynuyorum win7 64 bit ile .

Oyunu oynarken ekranda yanıp sönme oluyor mu? Göz kırpma gibi sanki ?

hayır olmuyor hiç bir sorun yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Müzikleri de mükemmeldi.. Hâlâ hatırlıyorum.. Kaç sene geçti.. Bana stratejiyi öğreten oyundur.. Bi de şu "reinforcements have arrived" lafı geliyor hep aklıma

Demek ki Dune ile RTS'yi tanımış çok insan var; benim gibi.
    Gerçekten de müzikleri müthiş.
    Bilgisayar başından kalkmazdım oynarken.
  • quote:

quote:

quote:

Muhtemelen sizin masa ustu cozunurlugunuz dusuk. Benim 1920 x 1080 ondan olabilir diye dusunuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Muhtemelen sizin masa ustu cozunurlugunuz dusuk. Benim 1920 x 1080 ondan olabilir diye dusunuyorum.

Hocam bende de masaüstü çözünürlüğü 1920x1080 ama o ara ara yanıp sönme olayı bende de var.

• arkadaşlar bende bir dune 2000 hastasıyım. oyunu win7 de sorunsuz oynuyorum ama lan çıkmıyor biraz araştırdım ve xp deki ıpx/spx protocol ünün wista ve sonrası sürümlerde upd ye çevirilmiş olmasından kaynaklandıgını öğrendim.. win 7 kullanıp oyunda lan bulabilen varmı yada kısaca arkadaşlarla multiplayer oynayabilmemiz için bi fikriniz var mı ?
  • Gerçek c&c zevkini hissettiren oyun, tiberium sun da aynı hissi veriyor. Westwood stuidos'un yaptığı oyun kendini belli ediyor. Multiplayer oynamanın yolu bulunursa mutlaka denemeniz lazım zamanında oynardık çok zevkliydi özlüyorum o günleri.IPX/SPX --> TCP/IP dönüşümü yapan bi program vardı onunla oynuyorduk zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 5 Eylül 2011; 10:19:29 >
  • Harvester Under Attack,unit lost,unit ready, anılarım canlandı ellerim nasır tutardı oynamaktan halada oynarım win7 de lan olarak oynamanın çaresini bulan yazsın .

gaz müziklerden birini dinleyinde anılarınız depreşsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 5 Eylül 2011; 21:01:02 >
  • Buldum oynanıyormuş hem x32 hem x64 bit youtube'da anlatmış adam, ilgilenen varsa deneyebilir, işyerinde işleri bitirdikten sonra denicem ben.

• dostum adam tunngle da oynamayı anlatmış. yani hamachi gibi bi program o. verdiği linkte ölmüş o hunya mıdır nedir ordaki link. ben 1.06 patch ini kurdum ama oyun bi türlü 1.06 olmadı :)
  • arkadaşlar benimde merak ettiğim ilk oyundan sora 3d bir dune çıktı onu oynyana varmı win7 64 bitte,
  •  Dune 2000...

bunu diyorsan ben oynadım win7 64 bitte sorunsuz
  • evet bu muhteşem bir oyundu ben ozaman tekrar harekete geçeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: busida

dostum adam tunngle da oynamayı anlatmış. yani hamachi gibi bi program o. verdiği linkte ölmüş o hunya mıdır nedir ordaki link. ben 1.06 patch ini kurdum ama oyun bi türlü 1.06 olmadı :)

Oyunu yukardaki linkten indirdiysen 1.07 version oluyor. Önceki versionu buluruz netten dosyaları vs. ama biraz oynadım, baya zahmetli mouse wheel ile menuleri kaydıramıyosun, rally point yok, add control group yok attack move yok kontrol grup tuşuna cift basınca ekrana getirme yok build unit kuyrugu yok tek tek üretiosun askerleri kara parcaları bazı map'lerde cok dar üssün alana sıgmıyor yani uzun süre dayanmak zor oyuna. Nostalji olarak skirmish oynadım bikac el easy bile yardırıo 3.dakikada sürüyle geliyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Orijinalden alıntı: busida

dostum adam tunngle da oynamayı anlatmış. yani hamachi gibi bi program o. verdiği linkte ölmüş o hunya mıdır nedir ordaki link. ben 1.06 patch ini kurdum ama oyun bi türlü 1.06 olmadı :)

Oyunu yukardaki linkten indirdiysen 1.07 version oluyor. Önceki versionu buluruz netten dosyaları vs. ama biraz oynadım, baya zahmetli mouse wheel ile menuleri kaydıramıyosun, rally point yok, add control group yok attack move yok kontrol grup tuşuna cift basınca ekrana getirme yok build unit kuyrugu yok tek tek üretiosun askerleri kara parcaları bazı map'lerde cok dar üssün alana sıgmıyor yani uzun süre dayanmak zor oyuna. Nostalji olarak skirmish oynadım bikac el easy bile yardırıo 3.dakikada sürüyle geliyolar

Aynen.Zorluk konusunda aşmış bir oyun.

• Ben de RTS'ye Dune2k ile tanışanlardanım. Bitirmeye doyamadığım muhteşem oyun.

@Terranfan'ın yazdığı kısayolların bulunmaması, oyunu ciddi anlamda zorlaştırıyor, az mı uğraştık hardda bitirmek için. Bu oyunun bendeki diğer bir etkisi ise, oyun o kadar hızlı ki(en hızlıya getirip oynarım her zaman) sanki saatlerce oynamışım gibi geliyordu ama saate baktığımda 5 dakika bile olmadığını görüp çok seviniyordum.

R.I.P Westwood

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 8 Eylül 2011; 18:44:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Ben de RTS'ye Dune2k ile tanışanlardanım. Bitirmeye doyamadığım muhteşem oyun.

@Terranfan'ın yazdığı kısayolların bulunmaması, oyunu ciddi anlamda zorlaştırıyor, az mı uğraştık hardda bitirmek için. Bu oyunun bendeki diğer bir etkisi ise, oyun o kadar hızlı ki(en hızlıya getirip oynarım her zaman) sanki saatlerce oynamışım gibi geliyordu ama saate baktığımda 5 dakika bile olmadığını görüp çok seviniyordum.

R.I.P Westwood

vay be ilk strateji oyunum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Müzikleri de mükemmeldi.. Hâlâ hatırlıyorum.. Kaç sene geçti.. Bana stratejiyi öğreten oyundur.. Bi de şu "reinforcements have arrived" lafı geliyor hep aklıma

Demek ki Dune ile RTS'yi tanımış çok insan var; benim gibi.
    Gerçekten de müzikleri müthiş.
    Bilgisayar başından kalkmazdım oynarken.

RTS lerin dedesi, hey gidi Dune 2, hey gidi Westwood ikisi de yitti gitti.
    Dune 2 yü ilk oynarken mouse um yoktu (düşünün artık) klavyeden oynamak zorunda kalmıştım. Üssün girişndeki sonic tanklara arkadan bir saldırı gelirse ecel terleri döküyordum kontol edeceğim diye.
    2000 ile Emperor u da severek oynamıştım. Çok yaşasın Harkonnen evi!

• Oynarken tırstığım tek strateji oyunu Hala duruyor çekmecemde orjinal cd si.(Gerçi benim değil ama kaç yıldır duruyor )
  • merhabalar, lan olarak oynamanın çözümü TCPcom denen bir uygulama var, 30 gün deneme sürümü işinizi görücektir, bu programla her bilgisayarda sanal com port oluşturuyorsunuz ve bir makineyi sunucu (server) olarak tanımlıyorsunuz, diğer makinelerde bu bilgisayara bağlanıyor ve sonra oyunda null modem kısmında programla oluşturduğunuz portu seçiyorsunuz. sonrasında da çoklu oyuna merhaba :) yalnız multiplayer oynarken kesinlikle oyunu bitirmeden yok masaüstüne döneyim müzik açayım filan demeyin oyundan bağlantınız kesiliyor ve iptal oluyorsunuz :) ayrıca oyun sırasında hata verebilecek, pencere açabilecek yada oyundan çıkmanıza sebep olacak uygulamaları devre dışı bırakın virüs programı da dahil :) ama takım olarak oynanmıyor sanırım, herkes düşman oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baguwix -- 17 Eylül 2011; 20:58:35 >
  • lan olarak oynamayı hallettik. internette bulunan 1.06 patch ini kuruyoruz bi klasör açılıyor o klasördekileri oyunun içine teker teker atıyoruz mesela maps klasörünün içindekileri oyundaki maps klasörüne atıyoruz böylece oyun 1.06 ya yükselmiş oluyor... ondan sonrada gene internette bulunan lan patch klasörünü indirip oyunun içine atıyoruz win7 64 bit - win 7 32 bit gibi klasörler var bilgisayarımızda hangi sistem kuruluysa o klasöre çift tıklayıp ayarları kabul ediyoruz bitmiştir...

benim ayrıca sormak istediğim bişe var acaba diğer oyunlardaki gibi duna 2000 de de oyun hileleri varmı mesela haritayı açma para şifresi felan gibi...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.