Şimdi Ara

Dune 2000... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
10.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: busida

lan olarak oynamayı hallettik. internette bulunan 1.06 patch ini kuruyoruz bi klasör açılıyor o klasördekileri oyunun içine teker teker atıyoruz mesela maps klasörünün içindekileri oyundaki maps klasörüne atıyoruz böylece oyun 1.06 ya yükselmiş oluyor... ondan sonrada gene internette bulunan lan patch klasörünü indirip oyunun içine atıyoruz win7 64 bit - win 7 32 bit gibi klasörler var bilgisayarımızda hangi sistem kuruluysa o klasöre çift tıklayıp ayarları kabul ediyoruz bitmiştir...

benim ayrıca sormak istediğim bişe var acaba diğer oyunlardaki gibi duna 2000 de de oyun hileleri varmı mesela haritayı açma para şifresi felan gibi...

Ya çok aradım ama bir tane uyumlu trainer bulamadım.Oyun dehşet zor.

• geçen gördüm konuyu canım cekti eski günleri analim diye yükliyim dedim netten cektim iki saatte film cıktı sonra hevesim kaçtı :D
  • oyunda multiplayer da internet kısmı var acaba internet üzerinden başka kişilerle oynayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Oynarken tırstığım tek strateji oyunu Hala duruyor çekmecemde orjinal cd si.(Gerçi benim değil ama kaç yıldır duruyor )

benimde ilk strateji oyunum bende de vardı ama şindi nerdedir kim bilir.
  • LAN ile oynamayı bir türlü beceremedim. Sıfır Dune 2k, 1.06 güncellemesi, LAN yaması hepsini sırayla yükleyerek denedim ama lobby'de birbirimizi göremiyoruz. Kurulu oyunlar da görülmüyor.

İnternette komple herşey yüklü haliyle buldum oyunu. Yine aynı sorun...
  • KKND oynayabilen var mı?
    Bende sürekli göçüyor(du).
    Win 7 - 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

LAN ile oynamayı bir türlü beceremedim. Sıfır Dune 2k, 1.06 güncellemesi, LAN yaması hepsini sırayla yükleyerek denedim ama lobby'de birbirimizi göremiyoruz. Kurulu oyunlar da görülmüyor.

İnternette komple herşey yüklü haliyle buldum oyunu. Yine aynı sorun...

inanırmısınız bilmiyorum ama orta okuldayken internet cafede oynuyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

KKND oynayabilen var mı?
    Win 7 - 64 bit

Çok eski oyun oda hocam, çoğu eski oyun gibi win7'lerde sorun çıkarır.
    Uyumuluk mosunda çalıştırmayı deneyin genelde ses/görüntü dosyaları problem oluyor bu tip oyunlarda.

KKND'de güzel oyundu :) Eskiden ne güzel ayda 1 gerçek zamanlı strateji çıkardı...
  • quote:

KKND oynayabilen var mı?
    Win 7 - 64 bit

KKND nedir hocam?
  • Krash Kill and Destroy :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

KKND oynayabilen var mı?
    Win 7 - 64 bit

KKND nedir hocam?

Krush Kill n Destroy
  • Bende çalıştıramadım upp
  • Oyunun orjinali olup upload edebilcek yada link verebilecek varmı xpde oynucam
  • nick/konu uyumu arkadaşlar!!!
  • Bu ara oynuyorum.
    1.06 yamasıyla beraber oyun daha güzel oluyor.
    Ordos'a steath raider
    atreides'e el bomba atan asker
    Harkonen tarafına ise sardukar askeri ekleniyor.
    Irkların combat tankları arasında da farklılıklar var.
    Harkonen tankları yavaş ama daha güçlü iken, Ordos tankları çok daha hızlı ama daha fazla kırılgan. Atreides tankı ise tahmşm edeceğiniz gibi dengeli bir yapıya sahip.
    Ordoslar trike yerine daha güçlü olan raider birimine sahipler.
    Oyunda süper silahlarda bulunmaktadır. Harkonen atom bombasına sahipken, Atreides hava saldırısına sahip, Ordos tarafı ise geçici olarak görünmez olan suikastçilere sahipler.
    Bence zevkli bir oyun, içerisinde daha bir çok stratejik unsur barındırmaktadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf Sarduakar yapabilmek için campaign'deki son bölümlerde bulunan Imperial Palace'ı engineer ile kendime alıp canla başla korumaya çalıştığımı hatırlıyorum.
  • Yıllar önce Atreidis olarak bitirmiştim ne günlerdi ya müzikleri hala aklımda. KKND de 1. oyunu ne kadar süperse, 2. oyunu da bi o kadar berbattı.
  • Şimdi başlığı görüp, konuya girince acayip canım çekti. Hemen indiriyorum. Umarım bende sorun yaşamadan oynayabilirim....
  • beyler link varsa bizlede paylaşırmısınız.
  • İnternette Dune 2 the maker modu bulunmaktadır.
    Dune 2'nin oynanabilir ve birazcık daha düzgün grafikli hali.
    Oyun yine aynı eski oyun ama oynanabilirliği biraz arttırılmış, grafikler biraz düzgünleştirilmiş, rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.
    Empire battle for dune ile seriyi mahvetmeselerdi, gayet güzel bir seridir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.