Şimdi Ara

Dune HD TV-101 Review & İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
4
Favori
17.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atakum52

quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

biri bana ne bir cevap versin

301-TV ÇIKACAK MI ?

sabırsizlıkla bekliyoruz.
    yılbaşını bulur diyorlar.

cikacak yani kesin ve net
    güzel oh be
  • büyük bir ihtimalle çıkacak ama yılbaşını geçebilir.
  • Arkadaşlar, 301 modeli şekil değiştirmiş, gecikmenin nedeni buydu sanırım, optik çıkışı falan kaldırmışlar.

ESKİ

Dune HD TV-101 Review & İnceleme

YENİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixel Plus HD -- 21 Kasım 2011; 18:27:45 >

• Neden böyle birşey yapmışlar , anlamış değilim.
  • Gigabit ethernet ve usb3.0 olan cihazda sadece stereo ses çıkışı var, çok saçmalamışlar bence.

Özelliklerde şunlar yazılmış:
    Media sources: HDMI 1.3, 2x USB 2.0 (1x rear, 1x side), composite, component, stereo audio, USB 3.0 slave, Ethernet 10/100/1000 Mb/s, Wi-Fi 802.11n (optional), SD card slot (side), power input, power switch (back), LED indicator (front)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixel Plus HD -- 21 Kasım 2011; 18:41:26 >
  • alınmasında herhangi bir gerek kalmadı benim için. optik çıkışı bulunan egreat e ymönelebilrim. ayrıyetten marka gözümden de düşmüştür bu hareketi ile. bunu beklerken geçen haftaki indirimleri de kaçırdık.
  • Gigabit LAN'a ne bağlanıyor merak ediyorum ? 1Gbps destekleyen ne olacak evde PC lerde ethernet portları 1G destekliyor da pratikte bişey fark eder mi ?

100mbps kablolu LAN da bluray kopyaları bile sorunsuz çalışıyor.

Optik port ta DTS HD MA desteklemediği için gereksiz görüldü büyük ihtimalle, artık yeni HD ses formatları için HDMI 1.3 kullanın demeye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 21 Kasım 2011; 20:02:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

Gigabit LAN'a ne bağlanıyor merak ediyorum ? 1Gbps destekleyen ne olacak evde PC lerde ethernet portları 1G destekliyor da pratikte bişey fark eder mi ?

Optik port ta DTS HD MA desteklemediği için gereksiz görüldü büyük ihtimalle, artık yeni HD ses formatları için HDMI 1.3 kullanın demeye geliyor

Şahsen iki aya yakındır gigabit olayını bekliyorum. Dune niye alacaksınız ? download ve player işleri için.
    Bir müddet sonra cihaz dolacak ağ üzerinden gigakart olan sisteminize verileri hızlı bir şekilde atabilirsiniz. özelliikle benim gibi server vesaire kullanıyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 21 Kasım 2011; 20:45:47 >
  • quote:

size katılıyorum LAN konusunda, H1 imi sadece ağdan kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. ama optik olmaması z5500 gibi ses sistemi sahipleri için en büyük dezavantaj.
  • Bende buna b ir anlam verebilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Gigabit LAN'a ne bağlanıyor merak ediyorum ? 1Gbps destekleyen ne olacak evde PC lerde ethernet portları 1G destekliyor da pratikte bişey fark eder mi ?

Şahsen iki aya yakındır gigabit olayını bekliyorum. Dune niye alacaksınız ? download ve player işleri için.
    Bir müddet sonra cihaz dolacak ağ üzerinden gigakart olan sisteminize verileri hızlı bir şekilde atabilirsiniz. özelliikle benim gibi server vesaire kullanıyorsanız.

Amadeus nasıl bir ağ var sizde gigabit destekli router falan mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Amadeus nasıl bir ağ var sizde gigabit destekli router falan mı

Gigabit destekli anakart/server. gigabit switch. + bugünlerde beklediğim gigabit destekli nmt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Kasım 2011; 1:46:48 >

• dune büyük çalım atmış durumda bize şu an. burdan anlaşılıyor ki sanırım dune öncelikli olarak kullanıcılar tarafından eksiklik olarak görülen ağ ve flash uygulamalara önem vermiş. fakat aynı kafa yapısının hangi akla hizmet ile optik çıkışını iptal etmesi ? bırakın herşeyi bu cihazın fiyatı da 400 ü geçerse gerçekten yazık olur. çünkü gg deki indirimle H1 477 seviyesine gelmişti. o fiyatları da bir daha görmemizin hayal olması sebebiyle de başka markalara yönelmek kaçınılmaz artık. egreat r6b-II, wd streaming ya da eğer fiyatı uygun olursa(ki kesinlikle ihtimal vermiyorum) yeni realtek çipli cihaz arasından seçim yapmak zorundayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 22 Kasım 2011; 8:18:15 >
  • TV-101 için yazıyorum

- Standby da torrent indirme düzgün çalışıyor, ayrıca st-by da NAS olarak da sorun yok,

- Full bluray dosyaları lite menülü olarak sorunsuz izleniyor takılma falan söz konusu değil.

- Isınma diye bişey yok çalışırken ılık bile sayılmaz

@saintroyo Dune H1 varken niye Tv-301 - R6B-II gibi cihazlar düşünüyorsun? ikinci bir cihaz olarak kullanılacaksa olabilir tabiki
  • @mastor1

ben kendim için değil kardeşim ve eşi de film seyretmeyi seviyorlar onlar için araştıryorum. onlarda dark var ama değiştireceğiz. ses sistemi olarak ta z5500 i optik çıkıştan kullanıyorlar. 301 i optik çıkışından dolayı bekliyordum ama şimdi iptal oldu. onun için başka modelleri de araştırmaya başlayacağım. dune u da bende görüp özendiler çok. onun için dune olsun istemiştim ama sanırım nasip olmayacak.
  • O zaman R6A-II de işini görecektir
  • evet.. araştırmaya devam ediyorum. biraz daha vaktimiz var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

dune büyük çalım atmış durumda bize şu an. burdan anlaşılıyor ki sanırım dune öncelikli olarak kullanıcılar tarafından eksiklik olarak görülen ağ ve flash uygulamalara önem vermiş. fakat aynı kafa yapısının hangi akla hizmet ile optik çıkışını iptal etmesi ? bırakın herşeyi bu cihazın fiyatı da 400 ü geçerse gerçekten yazık olur. çünkü gg deki indirimle H1 477 seviyesine gelmişti. o fiyatları da bir daha görmemizin hayal olması sebebiyle de başka markalara yönelmek kaçınılmaz artık. egreat r6b-II, wd streaming ya da eğer fiyatı uygun olursa(ki kesinlikle ihtimal vermiyorum) yeni realtek çipli cihaz arasından seçim yapmak zorundayız.

wd streaming amazonda 120 den 89 usd'ye düşmüş durumda.
    hala dune 301 için baklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 22 Kasım 2011; 10:17:03 >

• quote:

TV-101 için yazıyorum

- Standby da torrent indirme düzgün çalışıyor, ayrıca st-by da NAS olarak da sorun yok,

- Full bluray dosyaları lite menülü olarak sorunsuz izleniyor takılma falan söz konusu değil.

@saintroyo Dune H1 varken niye Tv-301 - R6B-II gibi cihazlar düşünüyorsun? ikinci bir cihaz olarak kullanılacaksa olabilir tabiki

yarın benim elime de ulaşacak TV-101 .bir sorum olacaktı;usb hub birden fazla (bende 6 tane 1 tb hd wd gen 1 ile hub ta sorunsuz çalışmakta) ile deneme şansınız oldu mu ?
    selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdaguler

quote:

TV-101 için yazıyorum

yarın benim elime de ulaşacak TV-101 .bir sorum olacaktı;usb hub birden fazla (bende 6 tane 1 tb hd wd gen 1 ile hub ta sorunsuz çalışmakta) ile deneme şansınız oldu mu ?
    selamlar.

USB den hub bağlama sorun olmaması gerekir aşağıda pch cevabı var

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

atakum52 , 10-15 TL'ye bir kart okuyucu al ve cihaza usb'den bağla.
    bu şekilde hem kart okuyucusu olur hem de birden çok usb portu :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.