Şimdi Ara

Dune HD TV-101 Review & İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
4
Favori
17.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 101 de sistem belleği nasıl kullanabilirim.
    selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

yalnız şuna dikkat edin 2 kelimeli ise mesela arasında nokta olmasın. kesinlikle yazımına dikkat edin yoksa anlamıyor.

pardon ama tam anlayamadım.
    selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdaguler

mesela; harry potter klasörü olduğunu düşünelim. harrypotter yazmayın, harry.potter yazmayın.. sadece harry potter yazın. bunu demek istedim.
  • quote:

quote:

mesela; harry potter klasörü olduğunu düşünelim. harrypotter yazmayın, harry.potter yazmayın.. sadece harry potter yazın. bunu demek istedim.

Düzgün çalışma için

Klasör adıyla film adı farklı olabilir mi? yani asıl klasör adı mı önemli yoksa film dosyası mı önemli?

Bir de klasör / film adı passion XBMC yada IMBD de geçen adla aynı olmak zorunda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

quote:

Düzgün çalışma için

Klasör adıyla film adı farklı olabilir mi? yani asıl klasör adı mı önemli yoksa film dosyası mı önemli?

Bir de klasör / film adı passion XBMC yada IMBD de geçen adla aynı olmak zorunda mı?

örn ''Sucker.Punch.2011.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHDBits''
    klasör isimleride böyle.sorun bu mudur ?
    selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

yaddis mi yadis mi? burada bir hata yapmış olabilir misiniz? Klasör yok diyorsa bulamıyor demek ki.

yaDIS :)
  • quote:

ilk taramada filmi bulması için klasör adı önemli. içindeki dosyanın adının önemi yok. o dosyanın medainfosuna göre arama yapabiliyor. evet aynen öyle adının ismi geçen sitelerdeki ile aynı olmak zorunda. yoksa bulamayabiliyor.

quote:

Sucker.Punch.2011.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHDBits bu klasör adı ise bunu bulma şansınız yok. '''sucker punch''' demek zorundasınız.

• quote:

quote:

yaddis mi yadis mi? burada bir hata yapmış olabilir misiniz? Klasör yok diyorsa bulamıyor demek ki.

yaDIS :)

6 harddiskten dune arayüz klasörü olarak yadis dosyasını sadece bir tanesine tanıtmak gerek galiba.diğer harddisk dosylarınıda bu harddisk üzerinden tanımlamak gerekecek ya da herbir harddisk için ayrı ayrı mı dune arayüz klasörü oluştumam gerek.
    selamlar.
  • quote:

arayüzü 1 kere yazıyorsunuz o orda sabit kalıyor. siz ne kadar klasör eklemek istiyorsanız ''ekle''butonu ile ekleme yapıyorsunuz.
  • Yadis klasör isimlerini düzeltince tüm filmleri rahatlıkla buldu biraz daha üzerinde çalışmak gerekiyor ama iyi sonuç verdi

Bazı film açıklamalarının türkçe olması da ayrı bir hava katıyor
  • quote:

6 harddiskten dune arayüz klasörü olarak yadis dosyasını sadece bir tanesine tanıtmak gerek galiba.

Evet, arayüz klasörü o 6 diskten sizin tercih edeceğiniz sadece birinin üzerinde olacak. O 6 diskin içeriğinde bulunan filmler ve TV şovları klasörlerini de her bir disk için ayrı ayrı tanıtmanız gerekir. yaDIS arayüzünün bulunduğu disk üzerindeki yaDIS klasörüne girdiğinizde 6 diskin içeriğini toplu bir şekilde görmüş olacaksınız. O içerikteki fimlerden birini izlemek istediğinizde yaDIS onun hangi diskte olduğunu bildiğinden burada bir sorunla karşılaşmamanız gerekiyor, tabi ki o disk o sırada USB huba bağlı ise.
  • TV showlar yani dizileri de deneyen oldu mu ?

Dizileri de yadis'e tanıtmak istiyorum dikkat etmemiz gereken farklı bir şey var mı?
  • quote:

TV showlar yani dizileri de deneyen oldu mu ?

Dizileri de yadis'e tanıtmak istiyorum dikkat etmemiz gereken farklı bir şey var mı?

Ben denedim, harika. Dizinin kaç sezon olduğunu gösteriyor, sezonların içindeki her bölümün ayrı ayrı detaylı açıklamasını gösteriyor.

Dikkat etmemiz gerekenler şunlar:

Diziler ayrı bir klasörde olacak (yani filmlerden ayrı)

Her dizi o klasöriçinde yine ayrı bir klasörde olacak. İsim konusunda daha önce saintroyo arkadaşımızın yazdıklarına dikkat edilmesi gerekiyor (yani arada nokta olmaması, dizi adının bulunabilir bir şekilde yazılması gibi)

Dizinin her sezonu farklı bir klasörde de olabilir olmayabilir de (ben sezonları ayırmıyorum, tercih meselesi)

İsimlendirmede dikkat edilecek bir konu sezon ve bölüm numarasını belirtmek.

Örnek:

TV Dizileri (ana klasör)

Lost (dizinin klasörü) sezonlar aynı klasörde ise

Lost S01E01.avi
    Lost S01E01.srt
    Lost S01E02.avi
    Lost S01E02.srt
    ...
    ...
    ...
    Lost S02E01.avi
    Lost S02E01.srt
    ...
    ...

Veya

TV Dizileri (ana klasör)

Lost (dizinin klasörü)

Lost S01 (sezon klasörü) sezonlar ayrı klasörlerde ise
    Lost S01E01.avi
    Lost S01E01.srt
    Lost S01E02.avi
    Lost S01E02.srt
    ...
    ...

Lost S02 (sezon klasörü)
    Lost S02E01.avi
    Lost S02E01.srt
    Lost S02E02.avi
    Lost S02E02.srt
    ...
    ...

gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 30 Kasım 2011; 9:33:06 >

• Teşekkürler, akşama deneyelim tam bir görsel show olacak anlaşılan
  • quote:

evet sezon/bölümü mutlaka yazmalısınız. ben ezel, behzat ve kuzeygüneyi bile ekledim yadisten seçebiliyorum. yalnız Cüneyt Bey in söylediklerine ek olarak bölüm adlarını değiştirmek (özellikle yerli diziler için) çok zor geliyorsa sadece 1x2, 2x3, 1x9 şeklinde de yazarsanız da oluyor. bu da aklınızın bir köşesinde dursun.

sadece geçenlerde 2. sezonu bir türlü yadisten gösteremedim.bir dizinin her şeyi düzgün yaptım ama olmadı. akşam tekrardan deneyeceğim.
  • Sorun kuzey güney'in 2. sezonunda ise,

http://www.imdb.com/title/tt2050064/

buradan bakıldığında henüz 2. sezon görünmüyor. yaDIS'in baktığı yerde de durum aynı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 30 Kasım 2011; 9:50:19 >
  • kuzey güneyde değil, o zaten daha ilk sezonunda.. öyle bir geçer zamanki deydi sanaırım. akaşam bakacağım.

ek bir not daha vereyim konusu açılmışken. taratılmış filmlerin üstüne gelip, sağa tıkladığınız zaman programın kullandığı veri tabanına gidebiliyorsunuz. TADB gibi bir site adı çıkıyor. ismin,i yanlış hatırlıyor olabilirim, bu siteden taratma yapıyor program.
  • quote:

kuzey güneyde değil, o zaten daha ilk sezonunda.. öyle bir geçer zamanki deydi sanaırım. akaşam bakacağım.

ek bir not daha vereyim konusu açılmışken. taratılmış filmlerin üstüne gelip, sağa tıkladığınız zaman programın kullandığı veri tabanına gidebiliyorsunuz. TADB gibi bir site adı çıkıyor. ismin,i yanlış hatırlıyor olabilirim, bu siteden taratma yapıyor program.

Tabi ya daha 1. sezonu yayınlanmakta olan bir dizinin 2. sezonunu aramışım.

Aklıma gelmişken, örneğin Spartacus dizisi; bazılarımızın (ben de dahil) ilk başta iki sezon gibi algılamamıza rağmen aslında değil. Tek sezonluk iki farklı dizi olarak görünüyor. Bu gibi noktalara dikkat etmek lazım.

• quote:

evet spartacuste benim de başıma geldi aynısı.:)
  • iphone , ipad sahipleri için zappiti uygulaması yayınlandı
    http://dune-hd.com/news/302-zappiti-application-for-iphone-ipad-and-ipod.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 30 Kasım 2011; 10:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.