Birkaç saat önce malum sitede Türkçe altyazısı vardı ama kaldırmışlar. Büyük ihtimalle blu tv telif attı. Yaw ne güzel 4k Hdr izleyecektim. Şimdi 1080p görüntüde sürüneceğiz. Altyazı bulabilen varsa pm atarsa çok sevinirim. Teşekkürler. Edit: Altyazı buldum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 18 Kasım 2024; 18:5:27 > |
Dune: Prophecy (2024) | Max (3. sayfa)
-
-
ilk bölüm 7.8 le açmış, umarım Lotr faciası olmaz. -
dune evrenini severim ama oglunun yazdıgı kitap dune gore nasıl bilmiyorum ilk bölümde eh işte oya göre normal
-
S1B1
Başladık bakalım. Efektler iyi bence. Konu çekti beni.
Puanım 10/7.8
-
sanki 3.sezon 4.bölüm gibi geldi ilk bölüm
içine çekmedi şimdilik
-
ilk bölüm kötüydü sanki... sıktı izlerken
-
Ben sevdim güzel bir giriş oldu , devamını rahibelerin derinlemesine incelemesini , hanedanlıkları vs merak ediyorum. Umarım güzel devam eder. -
Oha Paul'den 10000 yıl öncesiymiş..İlk bölümü izlerken resmen uyudum..Devamı da böyle olursa işe yaramaz.
-
Adam yine Dune evreninde Ragnar'ı oynuyor.
Surat ifadeleri gözler konuşması hala Ragnar. Dünyanın en overrated oyuncularından biri olabilir.
-
S1B2-B3
Yani. Pek harikulade bişey göremedik hala.
Puanım 10/7.0
-
Bölümler ilerledikçe yavaşlıyor sanki hikaye. İlk giriş bölümünden sonra beklentim yüksekti umarım kalan kısımlarda seviye yükselir -
Hayal kırıklığı...
-
3. Bölümün ortasında uykum geldi çok ağır gidiyor
-
Dizi çok yavaş ilerliyor ama ben beğendim. Keşke hepsi aynı anda yayınlansa -
Bitmemiş dizilei izlemek artık çok riskli bitsin sevilmişse izleriz bir sezon yapıyorlar 2-3 yıl sonra devam geliyor hiç birşey anlaşılmıyor böyle büyük prodüksüyonlarda.
-
4.bölüm gayet güzeldi. Durağanlığı kırdılar bakalım nereye gidecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X