Şimdi Ara

dunemaul da horge guildi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar, lvl24 ud lock , arkadaşlarımın tavsiyesiyle oyuna başladım ama hepsi 70 olunca uğraşmak istemiolar haliyle.

gold item derdinde değilim sadece party yapacak 20-30 lvllerin olduğu mümkünse yaş ortalaması yüksek düzeyli muhhebbet edilebilecek bi guild arıyorum. varsa haberleşirseniz sevinirim.

yanlış yere açmışım topic i, gece vardiyasıydım şimdi geldim işten. konu gereken üst konuya taşınırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoqum147 -- 4 Temmuz 2007; 8:18:27 >

• Dostum Dunemauldanım o lvl de benden sana tavsiye yabancı olan ufak lvl leri kabul eden bir guilddir. yabancı diyorum çünkü Dunemauldaki türk guildlerinin çağu lvl 69 u dahi almıyor. alanlarda lvl 55 altını hayatta almaz.

Ayrıca bir iki tane ufak lvl alan türk guildi var onlarda rezil guildler kendini ne geliştirirsin nede düzgün adamlarla oynama fırsatı bulabilirsin. Bence sabret lvlini kas sadece

son olarakta türk guildlerinde warlock olarak pek birşey yapamazsın 10 man raidlerde eski locklar yerini kapar açıkta kalırsın ama hevesini kırmayayım imkansız birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 4 Temmuz 2007; 18:59:33 >
  • zaten ufak lvl'de türk guildleride pek bişey yapmaz.yani kurulur dağılırlar.Heaven aldı guildde bi kaç tane türk arkadaşım var istersen gir oraya lvl ortalaması düşük bi guild ama bilemem hoş muhatbet hoş sohbet hiç girmediğim için o ortama sen karar vereceksin artık
  • evet heaven fena deil şuan 9 tane 55-56 ark var ve sürekli instance yapıorz bide main charımız var hajnalda oda sm yaptırıyor aeo 35 lvl civarı arklara...yani guildde pek bi sorun olmuyo, spam olarak bi ben konuşuyorum yakında 7-8 kişi aynı anda hellfire'a geçecez 70 olunca 10man filan yaparız gibime geliyor...

Oyundaki nickim leevancleef hadi giriyorum officerım ben pm at alırm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Tunga NOYAN -- 5 Temmuz 2007; 10:24:04 >
  • Şuan düşük level oldugum için heaven guildindeyim ben de Hoş muhabbet var aslında ama arada sırada küfredenler oluyor ama hemen atılıyorlar.Zaten guild üyelerinin çoğu alt charlardan oluştuğu için kalite yüksek merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 5 Temmuz 2007; 10:25:51 >
  • @moffaka sölediklerine katılıorum ilerde pek lazım olmuycam bukadar lock bolluğunda ama ölesine oynuorum bi iddiam yok.
    yani 4 senedir lock kasan hayatı olmayan adama yetişmem için çin de yaşamam lazım. o rezil guild konusunda bende çok şey duydum sıfır yardımlaşma, sıfır muhabbet. onlara girceğime tek takılırım daha iyi.

diğer yazan arkadaşlar ı da dinleyerek heaven" a girdim bakalım deniycem onlar bana uyar mı ben onlara uyarmıyım. inşallah lvl düşük die büyüklük taslama olmaz. item gold derdinde değilim keza lvl atlıyım sona hop başka guilde gideyim de demiorum. öle düzgün çekirdek bi kadro kafa dengi bi kadro olsun gerekirse günde 6 saat kasar gine yetişirim onlara. ama olmazsa da Hammerheart ın alt guild kurulcakmış sanırm ona giderim. olmadı tek takılmaya dewam

• Kaliteli türk guild leri 65- almadıklarından dolayı bende 60 a kadar Release Turkish loncasında kasmıştım ama hiç muhabbet yok gchat de herkes türk ama kolpa bir lonca :) Hala olup olmadığını bilmiyorum gerçi
  • dunemaulda benımde yenı arkadaşlar başladı brb kasarsanız guıld kuralım 20 kişi filan olur toplanırsınız ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.