Şimdi Ara

Dungeon Challenge Mode yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transmog ve achievler için yapmaya karar verdim kolay olur sanıyordum fakat o iş amma lakin ki öyle değilmiş.

Diyeceksiniz yazsana yellden veya trade kanalından yaptım ve ilginç bulduğum bir durumla karşılaştım.

/w attı biri heh dedim tamam bulmaya başladım olacak bu iş. skypetan ekledim falan bana şöyle bir mesaj attı.

Challenge Mode 9/9 Boost Self-Play: 63 eur

You can choose one of the two methods of payment:
    - you pay full prise before the boost
    - you pay 1/9 of the full price before each Challenge
    we accept PayPal/Skrill
    we not accept wow gold

14/14 SoO 25man Heroic Clear(with mount): 680$ or 490 EUR

14/14 SoO 25man Heroic Clear(without mount): 475$ or 340 EUR

You will get absolutely all gear from this run including warforged items

Ondan sonra dikkat ettimde baya spamlıyordu adam challenge ve hc için ayrı ayrı.
    Bunlara para yedirenlere yazık vallahi.

Bende sizden yardım istemeye karar verdim orc shamanım için çıkmazmı bir takım forumdan ?

Araştırmaya başladım ben videoları falan izliyorum umarım yaparım bu olayı. Gözümde büyüdü resmen adamın attığı mesajdan sonra

Bu efektleri beğenmemek elde değil ama yani anlayın beni.http://www.youtube.com/watch?v=HGV7cv5_wtY

Şu linkte dursun şöyle köşede Challenge Mode Gold Guides

• Hangi forumdan olursa olsun, bulduğun random adamlarla yapılacak iş değil o. Raid gibi sürekli ilerleyiş ve devamlılık gerekiyor. Ekibi toplayım, hemen gidip gold yapayım diye bir şey yok yani, nasılki raide girip hemen heroiclere başlamıyorsan bunda da önce bronze sonra silver ardından gold alınıyor. Çok tecrübeli bir ekiple gidersen direk gold alırsın ama dediğim gibi random adamlarla olmaz.
  • Semi-hardcore yada hardcore bir ekibin yoksa 1 ay sürer hepsini yapman.1 ay uğraşmak istemeyenler ise 100k gibi bir miktara 1.5 saate sahip oluyorlar sete. Aynı şekilde sende ekip bulamamışsın ve bunlara para yedirenlere yazık diyorsun. Seninde sonun boost gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantery

Semi-hardcore yada hardcore bir ekibin yoksa 1 ay sürer hepsini yapman.1 ay uğraşmak istemeyenler ise 100k gibi bir miktara 1.5 saate sahip oluyorlar sete. Aynı şekilde sende ekip bulamamışsın ve bunlara para yedirenlere yazık diyorsun. Seninde sonun boost gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horde iseniz dk tank gelebilirim. main de 9/9 gold war. Ama sanmam forumdan 5 kişi çıksın.
  • her hafta bi cm takım çıkaralım muabbeti ... acaba şuraya konu açıp kaç tane kişi dh dan buldugu adamlarla cm mod 9/9 gold tamamlamıştır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 26 Nisan 2014; 3:47:07 >
  • Yok keke buradan adam falan çıkmaz söyleyeyim. Cata zamanı denemiştim ama cık cık,olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    skyrim alduin's wall bug yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parayı basıp alacaksın, wowun acı gerçeği

ya hardcore olup oyunun her santimini ezbere bileceksin ya da parayı basıp alacaksın başka yolu yok

aslında hiçbir anlamı yok saçma sapan bir oyundaki saçma sapan bir item seti elle tutulur bir yanı yok ama ben de gidip alacağım mesela, blizzard işini iyi biliyor
  • Forum genelinin oyunculuk duzeyini bilmiyorum ama cm oldukca kolay. Healer cok onemli onun disinda cok sikinti degil. Ben bir iki karakterime daha yapmayi dusunuyorum. Eger acik spot kalirsa forumdan toplayacagim. Bm monk, ele shaman, frost mage, hunter, destro lock, disc priest den birini oynuyorsan zaten spot bulman cok daha kolay. Resto druid de en az disc priest kadar iyi hatta daha kolay heallamasi kanimca. Bazi speclerle daha zor tabiki cm ama genel olarak heroic raid yapan biri icin oldukca standart. Bazi dungeonlari ilk denemede yapabiliyorsunuz sifir taktikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.