Şimdi Ara

Dungeon Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dungeon Key ne işe yara diye sorucam ki daha önce oyunda bir yerlerde görmüştüm ama hatırlayamadım.

Bir ara 50 tane felan birikmişti elimd 15k dan koydum hepsi satılmış dedim demek biraz daha fazla edermiş. Server X. Acaba çok mu ucuz yazdım diyorum.

• dungeon key abyssde katları çıkmaya yarar,köpeklerden burninglere çıkarrken istemeye başlar,10k filana belki satarsın
  • Cevap için teşekkürler

Bu arada 1 sorum daha olucak bende Trina var ama bir türlü tezgaha koyamıyorum bir sebebi var mı acaba. diğer malzemeleri korarken sorun yok...!
  • Trinayı ve bunun gibi itemları 24 saat sonra aldıktan sonra koyabilirsin
  • Dungon key para etmez her 3 cave leechten birinden çıkıyor ztn :)
  • evet ke de iken merchant dan tek tek alinca anahtarlar farkli yerlre doldugu icin her katta duraksiz cikabiliodun ama simdi inventorye ne akdar da alsan duzgun sekilde yerlesio itemlar at gitsin para etmez zaten alacak olan adam da 1 tane alir ki onu da almasi gereksiz 2-3 kurtcuk kes cikio :) burninglere gelince 100 tane anahtarinda olsa hepsi ucuyo gidio bi daha kasip cikarack adam mecburen :)

trina konusu banda olmustu aldim sonra satamadim arkadasin degi gibi olabilir ama benimki 24 saat olmamisti olacakti da bu sabah dayanamadim chitini +8 e bastim onunla sonucu belli sanirim
  • aga iyi fiyata satmışsın ama trina için 1gün beklemen lazm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Key
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.