Şimdi Ara

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria

KONUSU

Kılıç prensesi Aiz Wallenstein.Bugün, yeniden, en güçlü kadın kılıç ustası "Zindan" olarak bilinen dev labirente yoldaşlarıyla birlikte gider. Ellinci katta çürümüş ejderha cesedinin ufalanması ve gruba giderek yaklaşan aykırılıklar gibi gizemlerin ve tehlikelerin olduğu yerde, Aiz rüzgarı ardına alıp Zindan'ın daha da karanlıklarına ilerler. En sonunda, kendisini ilk kez gördüğü bir çocukla tanışırken bulur. "Şey, iyi misin?" der Lbirent Şehri Orario'da, oğlanla kızın çelişen hikayeleri kesişir.

İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 29 Mayıs 2017; 22:32:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria: İzleme Sırası

"Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka" (DanMachi) evreninde geçen "Sword Oratoria" yan hikayesi, ana diziden önce gerçekleşmektedir. Bu nedenle, DanMachi izleme sırasını takip etmek istiyorsanız, "Sword Oratoria"yı ana diziden önce izlemeniz önerilir.

İzleme Sırası:

1. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka (DanMachi) 1. Sezon
    2. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria
    3. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka (DanMachi) 2. Sezon
    4. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka (DanMachi) 3. Sezon

Not: "Sword Oratoria"nın kendi yan bölümleri de bulunmaktadır: * Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria - Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side: Sword Oratoria * Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden II: Sword Oratoria - Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side: Sword Oratoria II

Bu bölümler, ana hikayenin belirli bölümlerine odaklanmakta ve ana diziyle paralel olarak izlenebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çıkmış haberimiz yok, teşekkürler.
  • Bölüm 1:

Gayet güzel başladı. Hestia ve Bell fanlarını gözardı etmeyip 10 saniye de olsa bölümde yer vermeleri ayrı güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer yer ana seriden kısımlar taşısa da hikaye ais etrafında odaklanacak ve ana serideki boş kalan parçaları da tamamlayacak sanırım.ilk bölümde sonda ais'in yüz ifadesi görülmeye değerdi.Railgun serisinin İndex serisinden güzel olması gibi umarım bu alternatif seri de asıl seriden güzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyen yok sanırım fazla, konu bomboş.

Bu arada Season 2 biraz yanlış olmuş, spin-off daha uygun gider sanırım başlığa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 27 Mayıs 2017; 23:58:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    "Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka"adlı animenin devam serisi değil; bu yeni seri de Kılıç prensesi Aiz Wallenstein'in hikayesi anlatılıyor. Bu yüzden bu yeni seri de Hestia ve Bell i çok az göreceğiz.

Bundan yola çıkarak bu seriyi Hestia ve Bell in 2.sezonu olmadığı için bakmıyorum.Sanırım benim gibi düşünenler var ki bakmıyorlar ya da bu seriden haberleri yok.

Yine tekrarlıyorum bu yeni seri İLK SEZONUN YAN HİKAYESİDİR YANİ 2.SEZON DEĞİL, AİZ İN HİKAYESİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 29 Mayıs 2017; 0:9:46 >
  • @Doom. @Quard Serinin başlığını düzelttim öncelikle 1.sezonu izleyen birisi olarak böyle birşey beklemiyorduk genel kitle gibi,herkes 2.seriyi beklerken Aiz'in hikayesi olduğunu gördükten sonra izleme gereği duymadım,kesinlikle ilk çift kadar izlenilesi olmayacak kaldı ki dediğiniz gibi yan hikaye

İzlemek içimden gelmiyor be dostlar
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Arada aklıma gelince izliyorum da sıkıcı, keyif vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.