Şimdi Ara

Dungeon siege 2 act3 mission1 yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunu %100 bitirmeye çalışyorum bütün act 1 ve 2 ana görev ve yan görevleri bitti act 3 ün en başındayım benden 12.500 hp lik elite bir yartık öldürmemi istiyo partimde 3 wizard ve 1 necromenser var fakat yaratık öyle bi güçlüki canı biraz indiğinde hemen elindeki silahı yere indirip canını fulluyo buda canımı artık çok sıkmaya başladı 2 gündür aynı yerde kalmış durumdyım en fazla 9.000 e indirebildim canını bu yaratık yüzünden bırakma noktasına geldim oyunu lütfen nasıl öldüreceğimi bilenler yada oyunu bitirenler nasıl geberttiklerini söyler benimle paylaşırsa çok mutlu olurum

• Kardes istanbul da oturuyorum Dungeon siege 2 yi hediye olarak almıştım ve bitirmiştim sakın yanlış anlama ama bunu oyunu bulamadıımdan yapıyorum aylardır arıyorum yok bi tane Allahın kuluda nerde bulucaımı sölemedi senin gibi DS oyuncuları bulmak zor hele hele oyun bu kadar kusursuz bi oyun iken neyse eğer ist içi oturuosan oyunu bana satarmısın değerinin 2 katını vermeye razıyım :( ayrıca oyunu aldıktan sonra DS 2 yi bitirmene elimden geldiği kadar yardım edicem + broken worldüde bitirdim bitirdikten sonra eklersen onada yardım ederim !! msn dark_lord_godofwar@hotmail.com

dark_lord_godofwar@hotmail.com

Lütfen irtibata geç !

• ya ben bu oyunu aldım (ya da 1i miydi) neyse baya bi önce en az 5 yıl öyle deyim ben sana...
    harita yoktu bilmem ne oyununda tuşlarda var ama göstertmiyo .. buna rağmen kendi kendime işaretlerle fln baya baya baya bi lerldim. şehrin birinde bi colezyum mu deyim arena mı deyim bi yer vardı. girip girip dövüşüp exp alabiliyoduk. heroyu da baya kastıyıdm. neyse. işte o şehirde aldıım görevlerin yerini aradıysam da bulamadım. öyle yani... bu 1mi 2miydi yaa.. 2 de hariata görünüyo mu? varsa aslında oynamak isterim tekrar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.