Şimdi Ara

Dungeons &Dragon Dagger Dale Bedava ! 1200 puan cepte

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Satılıyor ücretsiz değil.Beyin bedava.

Al hesap dene sanki yalan söylüyoruz .
  • Evet verdiği linkte tam oyun bedava gözüküyor ama ne yazık ki bedava bile olsa oynamaya değmeyecek kadar kötü bir RPG...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Evet verdiği linkte tam oyun bedava gözüküyor ama ne yazık ki bedava bile olsa oynamaya değmeyecek kadar kötü bir RPG...

Onlineni var sanırım kaçmaz hem bedava 1200 puanla satıyorlar oynarım ben iniyor şuan . Burada 2 aydır bedava gözüküyor
  • Evet ücretsiz bende indiriyorum su an,yanliz Taiwan Account`u acana kadar canim cikti bea

Saolasin bu arada Ugur,kacirmayin beyler dandik de olsa Microsoft`dan ne koparirsak kardir
  • Taiwan hesabı açana kadar hayatımdan kopan süreyi karşılamaz muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 liraya Dark Souls
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 dakika oynayip aninda sildim,beles olduguna bakmayin aman diyim indirmeyin,1200 MS Points`den satiliyor birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

2 dakika oynayip aninda sildim,beles olduguna bakmayin aman diyim indirmeyin,1200 MS Points`den satiliyor birde

Yukardaki mesajımda sizi uyarmıştım. Ben de 10 gün kadar önce deneyeyim dedim ama yarım saat zor dayanmıştım...
  • Taiwan hesaplar için uğraşamayanlar Rus hesabı da açabilirler çünkü Rus hesaplar için de bedava

http://marketplace.xbox.com/ru-ru/Product/Dungeons-Dragons-Daggerdale/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410aa2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Taiwan hesaplar için uğraşamayanlar Rus hesabı da açabilirler çünkü Rus hesaplar için de bedava

http://marketplace.xbox.com/ru-ru/Product/Dungeons-Dragons-Daggerdale/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410aa2

Forumca Rusca biliyoruz zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.