Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alper deniyorum arada seni kaydetmeyi olmuyor ...DDo nun forumuna yazın beni kaydeder misiniz id: e-mail: falan verin belki yabancılar halleder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 14 Eylül 2009; 18:24:02 >
  • Çok şanssızım yahu.. Ayrıca foruma üye olmak için de aynı şeyi yapmak gerekiyor diye biliyorum...
  • http://www.fileplanet.com/promotions/dungeons-and-dragons-online/ burdan bir key al :D (eski keylerden)

https://myaccount.turbine.com/ buraya gir product keye yapıştır üye ol ,o hesapla oyuna girilmiyor ama foruma girebiliyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 14 Eylül 2009; 19:21:58 >
  • Maalesef key alınmıyor arkadaşım...
  • ne kadar dertli bi oyunmuş yav :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

http://www.fileplanet.com/promotions/dungeons-and-dragons-online/ burdan bir key al :D (eski keylerden)

https://myaccount.turbine.com/ buraya gir product keye yapıştır üye ol ,o hesapla oyuna girilmiyor ama foruma girebiliyorsun :)

Evett foruma girmek
  • hacı siz forum üyeliklerinizi verseniz bari öyle yapsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptorTR

Cannith Serverı
    Nick: Barbar CONAN
    Level : 3

Oyun çok sürükleyici...Bir solukta level 3 oldum..Kötüleyenlerin neden kötülediğini oyuna girince anladım..Biraz zeka istiyor.Yoksa eğer hiç bulaşmayın

oo sende gelmişsin bizim eski requiem kadrosu toplanıyo mu ne Ben bugünlerde pek giremiyorum stajla uğraşıyom biter bitmez dalıcam oyuna inşallah .
  • Ya arkadaşlar alabilenler 2-3 fazla üyelik alsın allah aşkına ya... Kaç gündür deniyorum bıktım artık gelmek istiyorum...
  • üyelik alabilen var mı? denesek bi :(
  • günde 10-20 kere deniyorum,devam da edeceğim
  • amerikadan giren bi arkadaş yok mu kocaman forumda yav. :S
  • Ddo forumlarına bakıyordum ve birçok kişi bu hata ile karşılaşıyormuş.Yetkililer ticket göndermeniz durumunda yardımcı olabileceklerini söylüyorlar bu linktenhttp://www.ddo.com/component/content/article/482-account-ticket ticket gönderebilirsiniz kart numarası son 4 hanesi isteyecek oraya 0000 yazarak geçebilirsiniz
  • hocam yardım eder misin ne yazalım description'a
  • Merhaba,

Bir arkadaş Sorcerer ve Wizard farkını yazmış. Ben de onu merak ediyordum :)

Ben Lineage II de Necromancer ile oynamistim ve cok memnundum.

Ancak LA2 ile DDO'nun farklı yapıları var.

Buradaki Human Wizard in pathlarindan biri olan Necromancer ı açma konusunda kararsizim.

Ben daha cok Human Sorcerer in Arcane Cannon'unu begendim.

LA2 de belli bir görevin belli bir yapılış biçimi vardı. DDO nun sitesindeki bilgileri okuyup anladığım kadarı ile burada strateji kurma ve bazı şeyleri diyolog ile halletme de mümkün. Sanirim Charisma statinin önemi de burada ortaya çıkıyor.

Wizardlarda İnt, Sorcererlarda Cha en önemli statlar olarak belirtiliyor.

O yüzden Necromancer ile Arcane Cannon'u int / cha statlarını kullanma ve problem çözme becerileri (strateji gelistirme) acisindan kisaca özetleyebilir misiniz?

Tesekkurler.

• Ticket gönderdim fakat hala cevap gelmedi. Pazartesileri açık olduğunu görmüştüm ama birşey gelmedi hala...
  • Bende bir tane attım ama orada bişeyler yazıyor sanırım bir kaç gün içinde cevap gelir falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

quote:

Cannith Serverı

Oyun çok sürükleyici...Bir solukta level 3 oldum..Kötüleyenlerin neden kötülediğini oyuna girince anladım..Biraz zeka istiyor.Yoksa eğer hiç bulaşmayın

oo sende gelmişsin bizim eski requiem kadrosu toplanıyo mu ne Ben bugünlerde pek giremiyorum stajla uğraşıyom biter bitmez dalıcam oyuna inşallah .

ooo sendemi burdasın..Sevindim bak..Evet yaa toplanıyo kadro yavaş yavaş...bi guild kurabilirsek iyi olur..Dungeonlar gitgide daha zevkli oluyo..Daha fazla online player lazım :) 1 tane de rogue lazım yaa..Dungeonı bitiriyoruz promosyonlarını alamıyoruz.Kilitli kapılar sandıklar yüzünden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

quote:

Cannith Serverı

ooo sendemi burdasın..Sevindim bak..Evet yaa toplanıyo kadro yavaş yavaş...bi guild kurabilirsek iyi olur..Dungeonlar gitgide daha zevkli oluyo..Daha fazla online player lazım :) 1 tane de rogue lazım yaa..Dungeonı bitiriyoruz promosyonlarını alamıyoruz.Kilitli kapılar sandıklar yüzünden.

Üyelik alabilsem paladinle gelecem tank build olamyı düşünüyorum.Rogue için üzgünüm.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.