Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu oynayan baya kişi var.Hangi serverdı unuttum paticikten bakarsan görürsün baya iyi bir Türk guildide mevcut.Gemileri filan vardı en son.
    Oyun p2pden f2p oldu.Ne bekliyorsunuz ücretsiz sunmalarınımı.Tabikide kısıtlama olucak.Oyunun oynanabilirliğide grafikleride gayet güzel.Ama biraz d&d evrenine tanışık olmak ounda avantaj.Diğer türlü sıkılma ihtimaliniz bile bulunuyor.Tuvalette bile bir dungeona girebilirsiniz.OYun dungeonlardan oluşuyor çünkü.Diğer oyunlarda çok çok daha farklı bir sistemi var bi kere.Buna hazırlıklı olarak başlayın başlayacaksanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Oyunu oynayan baya kişi var.Hangi serverdı unuttum paticikten bakarsan görürsün baya iyi bir Türk guildide mevcut.Gemileri filan vardı en son.
    Oyun p2pden f2p oldu.Ne bekliyorsunuz ücretsiz sunmalarınımı.Tabikide kısıtlama olucak.Oyunun oynanabilirliğide grafikleride gayet güzel.Ama biraz d&d evrenine tanışık olmak ounda avantaj.Diğer türlü sıkılma ihtimaliniz bile bulunuyor.Tuvalette bile bir dungeona girebilirsiniz.OYun dungeonlardan oluşuyor çünkü.Diğer oyunlarda çok çok daha farklı bir sistemi var bi kere.Buna hazırlıklı olarak başlayın başlayacaksanız.

Paticik derken? D&D evrenine alisigim özellikle Neverwinter oyunlarından. VIP üyelik almayı düşünüyorum ve turk guild i hangi serverdaysa orada başlamak en iyisi. VIP üyeliğin avantajlarını öğrenmek istiyorum birde kapsamlı bir rehber araştırıyorum bulamadım.

• Arkadaşlar oyunu şu anda indiriyorum, 10 dk önce başladım daha %2 oldu :D

Acaba 1 gb ram, pentium 4 1.80 ghz, ati radeon 9550 256 ekran kartı bu oyunu kasmadan iyi bir şekilde oynatır mı ?=?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akglsercan -- 8 Eylül 2011; 20:54:48 >
  • arkadaşlar üye oldum da nasıl key falan alacağım? yukardaki denilenleri yapmaya çaşılıyorum sayfa hatalı. linkte sorun var sanırım.
  • bugün bir arkadaşın bu oyuna takıldığını öğrendim, iki muhabbet falan, üni yılları masaüstü frp zamanlarım aklıma geldi.
    bedava olduğunda bir bakmıştım, tekrardan bir bakacam. dd dünyası iyidir.
  • Cannith'de 3-4 arkadaş takılıyoruz. Benim karakter TR 18ftr/2rog arkadaşın hem Cleric'i hem Wizard'ı var. Oyun diğer MMO lardan farklı çünkü bir dünya yok bir şehir var bu şehirde çeşitli enclave şeklinde House'lar var ve bunların içinde size XP kazandıracak dungeonlar, raidler. Tabi bir de wilderness area denilen belli bir miktarda mob öldürüp xp kazanacağız instanceler de var.

Oyunun güzel tarafı grafikleri ve combat sistemi ve grup ağırlıklı olması. Tamamen real time combat sistemi var. Ben oldukça diablo'ya benzetiyorum bu yönünü. Grup ağırlıklıktan kastım bazı dungeonlar ister istemez sizi belli classtaki diğer oyuncularla birlikte oynamaya zorluyor. Yani ben Barbar olurum baltamla tanımam kimseyi deyip koşup ilk tuzakta bir soulstone'a dönüşebilirsiniz. XP kazanmanız için dungeonlarda öldürdüğünüz düşmanların kellesi size direkt xp vermiyor. Questi tamamlarsanız alacağınız Xp'ye öldürdüğünüz düşmanlar katkıda bulunabiliyor.

Oyunu oynama süresi size bağlı 2,3 TR yaptıktan sonra bütün itemları toplamissaniz diğer classlari da merak etmiyorsaniz yukaridaki arkadaşin dedigi gibi sıkılmaniz olası. Ama iyi arkadaşlar edinip muhabbetlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Ama oyun son haliyle pek melee friendly değil heal potlari pek işe yaramiyor. Bence assassin rogue yada caster olarak oynayin derim. İlk levellarda sıkıntılıdır ama sonra bayağı faydasını görürsünüz.

İyi yanları

Combat sistemi
    Grup ağırlıklı olması
    Güzel quest dizaynları ( bazıları ciddi strateji gerektiriyor )
    Nispeten oyuncu kalitesi iyi.

Kötü Yanları

Grup ağırlıklı olması. ( Bazen doğru grubu toplamak questten uzun sürüyor hatta çoğu zaman )
    F2P içeriğin sizi 20. levela ulaştıramaması ve ulaştırsa dahi bir işe yaramamanız ( Item'in iyis P2P de )
    Belli bir yerden sonra işlerin aşırı derecede kasmaya ( grinding ) yönelmesi. Bir epic item'in shardı için çok zor olan Epic görevi 50-60 kez yapmak. ( Birde timer var raidler için 3 gün Epicler için 15 saat sanırım yeniden girebilme süresi )
    Classlar arasında dengesizlik. ( Bazı raidler yüksek zorluklarda all caster all divine partylerle yapiliyor. Melee'lerin self heal özellikleri çok yetersiz .)

• Oynayan var mı beyler? Tek başına oynamak anlamsız ve sıkıcı. Başladım level 2 falan oldum ama serverı bile değiştirebilirim yani beraber oynayabileceğim birilerini bulursam.
  • Sen yine iyisin ben daha level 1 im rank 8 mi ne oldu :) nasıl level 2 olacak bu anlamadım :) Paladin açtım . f2p olması da fena olmamış merak edenler için grafikleri için değil oyun mantalitesi için tavsiye ederim . Solo solo gidiyorum şimdilik bakalım ;) Server ı bilhassa yazmadım bakalım okuyan olacak mı :)
  • Bizde iki arkadaş kyhber (galibaböyle yazılıyordu :) serverinde oynuyoruz.
  • Bugün server bakıma girmiş sanırım doğru mudur? Serverlara bağlanabilen var mı? Oyuna başlamaya niyet ettiğim gün olana bak
  • 3 saattir falan dünyanın update ini yaptı.... daha %44 te, umarım bu kadar indirip beklediğime değer :/
  • Hala oynayan var mı?
    Sizce başlamaya değer mi?
  • Cannithde oynamaya başladım. başka oynayan var mı?
    eğer bir grubunuz varsa server değiştirebilirim.
  • Oyunu 2-3 sene evvel denemiştim.Çok itici gelmişti.
  • solo oynanmayan bi mmo :/ herkes sülalecek oyun ouynayamıyor ki
  • ölmüş konuyu diriltmek bana düşer, oyunu yeni gördüm ve indirmeye başladım oynayan arkadaşlar varsa guild&clan ortamına benide çeksinler özelden pm bekliyorum,sabaha inmiş olur.
  • cannith serverinde türkler varmış. dk düşünmem geçerim eğer düzgün bir grup oluşturulabilmişse. oyun çok güzel. 8. seviyeye gelebildim ancak ama yalnız başına çok sıkıcı oyun dahada girmek gelmiyor içimden
  • 3yıldır kimse bir şey yazmamış :) acaba hala oynayan var mı?
  • bende merak ettim. varmı oynayan..
  • bu aralar online oyun arıyorum. eğer başlayacak olan varsa başlayalım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.