Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun Keyi yollamışlar Acc aldım şimdi keyi girdim. oyunu tekrardan indiriyorum çünkü EU veriosunu indirmişim doğal olarak Codemasters'ta hakkını istedi :)

Teşekkürler: MRhero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk_Magician -- 24 Eylül 2009; 2:36:14 >
  • Msn grubu nasıl offline oluyor ya ilginçmiş
  • oyun gerçekten güzel Korthos'dan ayrıldığınızda ulaştığınız şehir Stormreach gerçekten çok ama çok büyük bir yer yığınla dungeon var bir anda şoka uğruyorsunuz gerçekten de güzel tasarlamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: **INFLAMES**

Arkadaşlar oyunu vistada oynayabilen var mı ben çalıştıramıyorum launcher donup kalıyor ?

Ben vistada arkadaşım windows 7 de bi başka arkadaşım xp de kullanıyor oyun hepsinde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: floo

quote:

Orijinalden alıntı: **INFLAMES**

Arkadaşlar oyunu vistada oynayabilen var mı ben çalıştıramıyorum launcher donup kalıyor ?

Ben vistada arkadaşım windows 7 de bi başka arkadaşım xp de kullanıyor oyun hepsinde çalışıyor.

Sorunumu çözdüm , oyunun forumunda anlatmışlar
  • arkadaslar merhaba ben oyuna yeni baslamak istiyorum fakat oyunu indirmiş oldugum halde account acmaya kalktıgımda erorr vermekte sayfa.acaba bildiğiniz bir yöntem veya elinde fazla acık account olan war mı?
  • Fazla Acc Olan Varsa Alabilirmiyim?
    Ticket Attım Ama Ne ZAman Geleceği Mechul..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoTaR

Fazla Acc Olan Varsa Alabilirmiyim?
    Ticket Attım Ama Ne ZAman Geleceği Mechul..

Bugün attıysan yarın gelir.
  • genelde 24 saat sonra geliyor
  • 6 level oldum fakat çoğu dungeon paralı parasız bikaç dungeon kaldı level kasamıyorum hep aynı dungeona girerek
    level kasmak sıkıcı oluyor oyun çok güzel ama bu yönüyle parasız oyunculara para ödeme zorunluluğu getirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: floo

6 level oldum fakat çoğu dungeon paralı parasız bikaç dungeon kaldı level kasamıyorum hep aynı dungeona girerek
    level kasmak sıkıcı oluyor oyun çok güzel ama bu yönüyle parasız oyunculara para ödeme zorunluluğu getirmişler.

Freemium
  • Dungeon yaparak puan kazanabiliyorsun çok kolay kasanlar var onları anlayamadım :D zaten 60 turbine point fln galiba dungeonlar .................. Ben Monk istiyorum monk bulana kadar giresim yok :D
  • hiç bi sornla karsılasmadan girdim oyuna begendim ama Çok geniş kapsamlı bi oyun bayagı yardım isteyecegim gibi gözukuor..
  • Oyunu az buçuk çözdüm oyun favor sistemi üzerine işliyor yani ne kadar çok dungeon o kadar çok favor ne kadar çok favor o kadar çok Turbine point ayrıca bu favorlarla inventoryde fazla alan bankada fazla alan gibi özellikleri elde edebiliyorsunuz gerçekten güzel bir sistem ben inventoryde fazla alan kazandım gerçekten çok yardımı oldu alfa ile aynı guilddeyiz
    Oyundakiler gerçekten çok fazla yardımsever ne sorsam cevaplıyorlar dungeona yardım ediyorlar gerçekten güzel bir oyun gerek oyuncu kalitesiyle gerek diğer yönleriyle
  • 3 gun gecti ticketımı cewap gelmedi devamlı da account almayı deniyorum ama hep erorr veriyor.azimle dewam ediyorum bakalım nolcak sonu :D
  • sonunda ticketa yanıt geldi ve oyuna basladım.
    Daryus lvl1 paladin
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Dungeon yaparak puan kazanabiliyorsun çok kolay kasanlar var onları anlayamadım :D zaten 60 turbine point fln galiba dungeonlar .................. Ben Monk istiyorum monk bulana kadar giresim yok :D

Girebileceğim dngeon kalmadı ki girdiklerime tekrar girmek de sıktı oyun çok güzel ama dungeonların paralı olması sıktı. Turbine point 125 vardı 50 sini level 4 ten 8 e geçmek için harcıyorsun 8 den 12 ye bi daha isteyecek 12 den 16 ya bi daha isteyecek zaten ona zor yetecek gibi göründü o yüzden şimdilik bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 1 Ekim 2009; 8:22:47 >
  • işte Turbine point kasma var 32 swaatte monk açabilirsin.Forumda konuma öyle bi cvp gelmişti yabancı anlatmıştıda kim uğraşacak 32 saat :D
  • Merhabalar, oyuna ben de dün girdim, çok keyifliye benziyor. Human sorcerer açtım ancak featleri skilleri custom olarak da seçebiliyoruz. Ben neyi nasıl seçeceğime kadar veremediğim için otomatik yarattım karakteri.
    Sorcerer i custom yaratsak, hangi featleri almamız daha iyi olur?

Bir de, health pot, maana pot, ıvır zıvır tarzı şeyleri satan bir yer var mı? Dungeonlarda health mana doluyor da sütunlardan, onun dışında alabiliyor muyuz.?
  • sitesinde para istiyor üye olmaya oyun pek ilgi gormuyo galiba ücretli olmasindan dolayi galiba
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.