Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu indirmesi tam felaket o yardımcı program ile keşke başka bir yolu olsaymış.
    Kaç kere baştan başladı bilemiyorum. bilgisayar baştan başladığı zaman o da baştan başlıyor... can't resume diyor sürekli ...
    Bi başlayamadık walla...
  • Arkadaşlar ayrıca bir bilgi vereyim Korthos'dan Harbor(Liman)'a gittiğinizde burada ve buradan sonra yapacağınız tüm görevlerde görev sonunda görevciye gidip ödülünüzü almadan önce görevciye sağ tıklayın ve diplomacy ve intimidate(hangisi daha yüksekse onu) skillerini npc üzerinde kullanın bir ses gelene kadar ses geldiğinden sonra npcye tıklayıp görev ödülünü alın bu işlemi gerçekleştirirseniz görev ödülleri çok daha güzel oluyor yani bu işlemi yapmadan görev ödülünü almak isterseniz 3-5 tane dandik item verirken bu işlemi yaptıktan sonra 5-10 tane sağlam item seçeneği veriyor bunu sakın unutmayın çok önemli
    Ayrıca Charisma veren giysiler veya takılar veya bufflar kullanmanız daha sağlam ödüller için işe yarıyor ama aynı bonus veren hiçbirşey birikmiyor yani 5 charisma veren pelerin + 4 charisma veren bot=9 charisma değil sadece 5 charisma oluyor ve bufflarda da bu işlem geçerli buff+item bonusu=gene en yüksek hangisiyse o işliyor diye biliyorum ama şöyle yapabilirsiniz diplomacy bonus veren itemle charisma veren item giyerseniz işe yarıyor
    Gerçekten tavsiye ettiğim bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 4 Ekim 2009; 18:33:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Claudia

Merhabalar, oyuna ben de dün girdim, çok keyifliye benziyor. Human sorcerer açtım ancak featleri skilleri custom olarak da seçebiliyoruz. Ben neyi nasıl seçeceğime kadar veremediğim için otomatik yarattım karakteri.
    Sorcerer i custom yaratsak, hangi featleri almamız daha iyi olur?

Bir de, health pot, maana pot, ıvır zıvır tarzı şeyleri satan bir yer var mı? Dungeonlarda health mana doluyor da sütunlardan, onun dışında alabiliyor muyuz.?

:) Kimse daha custom yapmayı bilmiyor sanirim.
  • ben yapmıştım :D 2figher/2pala/1rogue charla :D forumdan bakın orda anlatılıyor (oyunun forumu)
  • Abi bu hesap açarken hata veriyor ne bu böyle.(.

Başka yerden alınmıyormu hesap??
  • gm e ticket atman hgerekiyor.bu konunun baslarında yazı ne yapman gerektiği.birkaç günde geliyo cewap
  • Genelde hangi serverdesiniz biz de orada kasalımda beraber takılalım :)
  • ya bir türlü account alamadım.
    key alabilen olursa banada gönderebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRhero

Account açmanın kesin yolunu anlatıyorum:
    Şu sayfaya girinhttp://www.ddo.com/component/content/article/482-account-ticket. Uygun yerlere isminizi filan yazın, "Last Four Digits of Card on File:" yazan kısmı sallayabilirsiniz. "Type of issue" kısmında "new free account request" i seçin. Subject : "Eberron Unlimited key request" ve description : " Hi, Could you please send me account key, please. Thank you" yazın. En geç 24 saat içinde account key ve nasıl aktifleştireceğiniz hakkında mail gelecek.

account almak için bu yolu deneyin. ben dün akşam bu yolla account sahibi oldum.

ilk defa bir mmorpg oynayacağım. sırf dnd bazlı olduğu için oynuyorum. genel olarak hangi serverdasınız arkadaşlar.

• Bende bu şekilde aldım hesabı. Şuanda vip üye oldum bu arada diplomacy vs. kullanımı ödül alırken işe yaramıyor ödüller için zaten oyunda zar atılıyor diplomacy yeteneği gerekli görevlerde işine yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 15 Aralık 2009; 22:35:57 >
  • ya arkadaslar ben yeniyim oyunu daha indiriyom fakat birsey bilmiyom oyun hakkında türkçe forum filan var mı ?
  • hala oynayan varmı gençler :D
  • bende yeni basladm 3lvl olucam oynayan varsa beraber takılalım
  • arkadaslar bende oyuna basladim baslangitta 1 dunagona girdim ilk gorev en son icerde 1 tane sandik vardi icindekileri aldim 1 yer gozteriyor mavi oklar oradan ne yapacam 3 gundur ayni yerdeyimn orada takilip kaldim neye basacam hangi tuslara roguya dan oynuyoum lutfen yardimci olursaniz seninirim
  • çok deli bir oyun oynamak içinde deli olmak gerekiyor herkez kaldırammaz bu oyunu
  • hala oynayan varsa bende inidiriyorum bide unlimeted olmazsak oyun sizi ne kadar kısıtlıyor??
  • Lvl 14' e kadar oynadım. Bir kaç ay önce de bıraktım. Vip veya puan almazsanız lvl 13-14' den sonra yapacak bir şeyiniz kalmıyor.
    Ondan önceki lvl lar da çok problem olmuyor; ama korthos ve stormreach dışında başka bir yeri göremiyorsunuz. Ayrıca enchanment olayını da unutmanız gerekiyor. Toplayacağınız bütün item lar parayla girilen yerlerde.
  • oyunu şuan indiriyorum. hala oynayan arkadaşlar varsa server vs. bilgi verebilirlerse görüşelim oyunda
  • BEYLER OYUN BEDAVA OLDU
  • oyun zaten bedava değil miydi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.