Bildirim
Dunkirk, 70mm film formatını yeniden canlandırdı (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Son dönemlerin en değerli yaratıcı yönetmenlerinden biri film çekiyor. Yorumu kes propaganda yapılacakmış. Hı hı çok ihtiyacı var Nolan ın.
Bu adama canlı denk geldiğin için kendini şanslı hissetmen gerekirken boş yapmayı seçmişsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
70mm sadece Ankara'da olacakmış diye bir duyum aldım, doğru mu? Çünkü İstanbul'da yoksa çok ayıp ediyorlar -
Bir yandan algı operasyonlarıyla ülkemize türlü tuzaklar kuruyorlar bir taraftan amerikan propagandası kendilerini sevdirme çabası vs vs Film sektörü bir çok konuda özellikle halkla ilişkiler tarafında bunlar için bulunmaz nimet.
-
Savaş filmlerinin hastastıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: Orodruin
Bu filmde de diğer ikinci dünya savaşı filmleri gibi bolbol amerikan probagandası mütteffik acındırması izleyeceğiz kesin.. Müteffikler pürü pak almanlar pis çiş kaka.
Amerikanlar yok, Dunkirk tahliyesi İngilizlerle alakalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nolan filmi, sabırsızlıkla bekliyorum -
Haber paylasiyorsunuz tam icerigini yorumlardan okuyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: MDV
Haber paylasiyorsunuz tam icerigini yorumlardan okuyoruz
+ 1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuç olarak İstinye ve Ankamall'da imax için makara sistemi tutuluyor ama kullanıldığını sanmıyorum zira Interstellar için herhangi bir bilgi hatırlamıyorum 15/70 açısından.
Diğer yönden Avatar'ın devam filmlerinden bu konuda ümitliydim ama geçenki haber onda da tamamen dijital gereksinimi yansıtıyor. Makara sistemi zor ve dijital olarak makara kalitesine ulaşmanın engelleri bir bir aşılabiliyor. Sadece para lazım düzgün salon için. (3D Imax için 2 dijital projektör kullanılıyorken aslında bunu 8 e çıkartsan zaten görüntü kalitesini katlarsın. Verinin ulaştırılması için özel bağlantı kullanırsın ya da özel diskleri yollarsın olur biter. Tabii salon boyutu açısından da bulunanların ötesine geçip liemax'den kurtulmak gerek.
-
Neymiş propagandaymış. Çek sen de kaliteli bir Selçuklu filmi, Osmanlı filmi. Yap propagandanı.
Bir bitmediniz arkadaş adam kendi filminde kendini mi kötüleyecek ne saçma şeyler bekliyorsunuz?
Bu tarz en son Hacksaw Ridge çıktı ve çok güzeldi. Bu da güzel olur umarım. Beklemedeyiz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Filmlerde çözünürlük diye bir şey var mı ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filmlerde çözünürlük yoktu hani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X