Şimdi Ara

Dunkirk| Christopher Nolan| Temmuz 21,2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
18
Favori
42.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Çeviride bazı aksaklıklar olmuş olabilir. Haber slashfilm gibi önemli film sitelerinde haftalar önce yayınlandı. Nolan cephesinden de herhangi bir yalanlama gelmedi. Kıstas imdb alıyorsak eğer haber orada da yayınlandı. Eğer Nolan "hayır yeni bir proje için çalışmıyorum" tarzında bir açıklama yaparsa konuyu kilitlerler bizde dağılırız. Ama şuan ki söylentiler bu yönde :)
  • Hadi bakalım. En çok beklediğim film bu film olacak. Bakalım şimdi nasıl filmle çıkacak karşımıza. Michael Caine kesin oynar filmde. Hans Zimmer de müzikleri yapar. O ikisi Nolan'ın banko adamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 25 Temmuz 2015; 13:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 de cikar artik
  • Nolan yine ekibi toplar umarım.
  • Merakla bekliyoruz valla
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Kıstas imdb alıyorsak?IMDb'de haber yok, sadece şu linkteki haberi Christopher Nolan'ın profilinde göstermişler ki çok büyük bir sürpriz olarak bu haberinde kaynağı slashfilm

Ayrıca slashfilm(ki tüm habersiteleri slashfilmi kaynak gösteriyor) sözü geçen tweeti atan Will Mccrabb abimiz şu ana 3 filmde çalışmış, en popüler filmi 5 oy almış, büyük ihtimalle tam zamanlı bir görüntü yönetmeni değil.

Hadi doğru olduğunu varsayalım, Christopher Nolan tarafından yönetilecek bir film medyayı bombalardı ki büyük reklam olurdu özellikle Interstellar hala tazeyken. senaryosunun bitmesine rağmen şu an en büyük fan kitlesine sahip olan yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmini part-time film çeken Nolan'la alakasız birinden duymazdık diye düşünüyorum. Haber Christopher Nolan cephesinin yalanlayacağı kadar büyük bir haber değil bence, söylenti dahi denilemez çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 26 Temmuz 2015; 0:13:08 >

• Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Ne yapayım şimdi ne istiyorsun benden.

Kaynak çok sağlam olmasa da söylentiler çıkmaya başladı. Bi süre daha haber gelmezse kapattırırız konuyu.

• Konu sahibi lütfen Man of Steel'in adını diğer filmlerin yanında çıkararım diğer filmlere hakaret isminin onların yanında geçmesi.
  • Bu sefer umarım sıradaşı bir film çekmez herkesin anlıyacağı az kafa patlatacağı yine aynı çekim tekniklerini kullanacağı yapım olur..gerçi tarzı değil ama bekleyim görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Konu sahibi lütfen Man of Steel'in adını diğer filmlerin yanında çıkararım diğer filmlere hakaret isminin onların yanında geçmesi.

Aynen öyle. İlk dakikalarını izledim avengers gibi saçmalıktan başka birşey deği

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Bilmem hocam yapın istediğinizi çok gaza gelmiştim yazarken
  • Gerçi haberin dogru olup olmamasının pek önemi yok.Nolan kardeşlerinin boş duracaklarını sanmıyorum.Şimdiden 2-3 filmin saglam senaryosu yazılmıştır bile.Önümüzdeki yıllarda yine büyük patlamalar yaparlar

• Yeni filmin konusu gizem olsa iyi olur

• quote:

Konu sahibi lütfen Man of Steel'in adını diğer filmlerin yanında çıkararım diğer filmlere hakaret isminin onların yanında geçmesi.

Man of Steel'de yönetmen değildi zaten.

• Evet sadece yardımcı oldu zaten yönetmen o olsaydı 2 saat boyunca herkesin birbirini bir tarafa attığı bir film olmazdı.
  • quote:

Ne bu resmiyet hocam. Tanımazdan gelmeler falan.
  • Estağfurullah hocam. Açtığınız konu şimdi benim yüzümden Nolan, Zack tartışmasına döner korkusuyla çekinerek yazdığım için öyle oldu.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Yönetmen o olsaydı Superman aslında Batman çıkardı
  • 4 sene içinde çıkmayacağını ve bilimkurgu olmayacağını düşünüyorum.Güzel bir dram filmi olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.