Şimdi Ara

Dunkirk| Christopher Nolan| Temmuz 21,2017 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
18
Favori
42.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman

Aslında bütün filmler Michael Caine'nin kafasından geçen şeylermiş, Batman'in oyuncağından filmi düşünmüş, Inception'daki Coob masanın üstündeki tuzlukmuş. Böyle bir şey olabilir bence.

Michael Caine aslında halkın kendi kendini yönetmesiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Christopher Nolan'dan Radikal Kariyer Açılımları!

Dunkirk| Christopher Nolan| Temmuz 21,2017

"Yıldızlararası / Interstellar", "Başlangıç / Inception" "Kara Şövalye Yükseliyor / The Dark Knight Rises" filmlerinin Oscar adayı yönetmeni Christopher Nolan'ın gündemindeki yeni proje ortaya çıktı. Hollywood'un büyük bütçeli, manşet filmlerinin yönetmeni olarak bilinen Nolan, yeni projesi ile beklenmedik bir değişiklik yapacak.

Nolan'ın yeni projesi iki stop-motion animatörle ilgili bir kısa film projesi olacak. "Quay" isimli belgesel türü proje, Stephen ve Timothy Quay kardeşlere ve stüdyolarının iç işleyişine odaklanacak. Kısa film, 19 Ağustos'ta Quay kardeşlerin diğer yapımları "In Absentia" (2000), "The Comb" (1991) ve "Street of Crocodiles" (1986) ile birlikte New York Film Forum'da gösterilecek. Gösterimin ardından Nolan ve Quay Kardeşler soru-cevap etkinliği yapacak.

Kaynak: Beyazperde

Stop motion tekniğini severim ama gerçek projesi bu ise haysl kırıklığına uğradım.

Tabiki asıl projesi bu değil. Asıl projesi bu olsaydı hem kısa film olmazdı hem de bu kadar kısa sürede gösterime girmezdi. Ayrıca yeni filmin 2016'ın sonlarından önce geleceğini düşünmüyorum. Özellikle Interstellardan daha iyi ve daha büyük bir proje olacaksa daha da uzayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Christopher Nolan'dan Radikal Kariyer Açılımları!

Dunkirk| Christopher Nolan| Temmuz 21,2017

"Yıldızlararası / Interstellar", "Başlangıç / Inception" "Kara Şövalye Yükseliyor / The Dark Knight Rises" filmlerinin Oscar adayı yönetmeni Christopher Nolan'ın gündemindeki yeni proje ortaya çıktı. Hollywood'un büyük bütçeli, manşet filmlerinin yönetmeni olarak bilinen Nolan, yeni projesi ile beklenmedik bir değişiklik yapacak.

Nolan'ın yeni projesi iki stop-motion animatörle ilgili bir kısa film projesi olacak. "Quay" isimli belgesel türü proje, Stephen ve Timothy Quay kardeşlere ve stüdyolarının iç işleyişine odaklanacak. Kısa film, 19 Ağustos'ta Quay kardeşlerin diğer yapımları "In Absentia" (2000), "The Comb" (1991) ve "Street of Crocodiles" (1986) ile birlikte New York Film Forum'da gösterilecek. Gösterimin ardından Nolan ve Quay Kardeşler soru-cevap etkinliği yapacak.

Kaynak: Beyazperde

Stop motion tekniğini severim ama gerçek projesi bu ise haysl kırıklığına uğradım.

Tabiki asıl projesi bu değil. Asıl projesi bu olsaydı hem kısa film olmazdı hem de bu kadar kısa sürede gösterime girmezdi. Ayrıca yeni filmin 2016'ın sonlarından önce geleceğini düşünmüyorum. Özellikle Interstellardan daha iyi ve daha büyük bir proje olacaksa daha da uzayabilir.

Bu adam Interstellar'dan sonra daha ne yapacak bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ratch kullanıcısına yanıt
    Interstellar kadar iyi olur mu acaba? Hans'ı dahil edecek mi filme vs...
  • Değil mi? Ben de şöyle düşünüyorum ne yapabilir diye ama aklıma bir şey gelmiyor. Tabi Nolan'ın hayal gücü bizimkinin çok çok ötesinde ama olabilecek bir çok konuyu EN İYİ ŞEKİLDE işledi. Suç-Gizem, Sihirbazlık, Aksiyon, Rüya ve her şeyin ötesinde UZAY. Bir savaş kaldı, onu da yapar mı, yaparsa da nasıl olur bilemem. Açıkçası Interstellar'ı gördükten sonra uzay konusu dışındakiler beni kesmez artık
  • Ben şöyle güzel bir Roma filmi falan istiyorum. Adamın elinden her türlü film çıkıyor. Bunuda beklemek yanlış olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Değil mi? Ben de şöyle düşünüyorum ne yapabilir diye ama aklıma bir şey gelmiyor. Tabi Nolan'ın hayal gücü bizimkinin çok çok ötesinde ama olabilecek bir çok konuyu EN İYİ ŞEKİLDE işledi. Suç-Gizem, Sihirbazlık, Aksiyon, Rüya ve her şeyin ötesinde UZAY. Bir savaş kaldı, onu da yapar mı, yaparsa da nasıl olur bilemem. Açıkçası Interstellar'ı gördükten sonra uzay konusu dışındakiler beni kesmez artık

Bence ciddi bir korku gerilim filmi yapabilir. True detective tadında korku öğeleriyle döşenmiş. Ciddi bir senaryoya sahip , Her filmi gibi akıldan çıkmayan, Hans Zimmer'in ilk defa yapacağı korku gerilim müzikleriyle mükemmel bir yapıt ortaya çıkabilir.

• michael caine ve tom hardy kesınlıkle oynar dıye dusunuyorum.

gönül isterki christian bale gene olsun. merakla beklıyoruz
  • Bence zamanda yolculuk konulu bir film yapsa çok iyi kurguyla birlikte on numara film yapardı Nolan.
  • Filmin çıkış tarihi 21 Temmuz 2017

• quote:

Filmin çıkış tarihi 21 Temmuz 2017

Quay mı

• quote:

Filmin çıkış tarihi 21 Temmuz 2017

İsmi ve konusu ne zaman belli olur acaba normalde her filmi arasında 2 yıl olurdu bu sefer daha fazla olacak.

• Kara Şövalye serisi, Interstellar, Inception gibi başarılı yapımların yönetmeni olan Christopher Nolan’ın bir sonraki filminin vizyon tarihi açıklandı. Warner Bros. film şirketinin yaptığı açıklamaya göre Oscar adaylığı bulunan Nolan’ın sıradaki filmi 21 Temmuz 2017’de çıkacak. Böylelikle henüz ismi bilinmeyen yapım, War of the Planet of the Apes’ten 1 hafta sonra, Sony’nin çıkaracağı Spider Man’den ise 1 hafta önce vizyona girecek. Son olarak 2014’de bilim kurgu türündeki Interstellar’ın yönetmenliğini üstlenen ünlü yapımcı, dünya genelinde 675 milyon dolarlık hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmış ve eleştirmenler tarafından film büyük övgü toplamıştı. Kaynak: Comicbook.com

@Professional Geek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 9 Eylül 2015; 19:20:32 >

• 1 yıl gecikmeli çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Kara Şövalye serisi, Interstellar, Inception gibi başarılı yapımların yönetmeni olan Christopher Nolan’ın bir sonraki filminin vizyon tarihi açıklandı. Warner Bros. film şirketinin yaptığı açıklamaya göre Oscar adaylığı bulunan Nolan’ın sıradaki filmi 21 Temmuz 2017’de çıkacak. Böylelikle henüz ismi bilinmeyen yapım, War of the Planet of the Apes’ten 1 hafta sonra, Sony’nin çıkaracağı Spider Man’den ise 1 hafta önce vizyona girecek. Son olarak 2014’de bilim kurgu türündeki Interstellar’ın yönetmenliğini üstlenen ünlü yapımcı, dünya genelinde 675 milyon dolarlık hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmış ve eleştirmenler tarafından film büyük övgü toplamıştı. Kaynak: Comicbook.com

@Professional Geek

Bahsedilenler aynı film değil hocam

Ama olsun konuyu önceden açıp kendinizi zahmetten kurtarmışsınız

• Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şeyden de memnun edemiyorum seni.
  • Adam yapıyor, bize de beklemek kalıyor. İnsafsızlar bari filmin adını açıklasalardı.
  • Konusu ne olacak acaba ?
  • Nolan 'nın elinden yeni bir DC filmi geliyor inşallah

• Söylentiye göre Nolan bir manga serisi olan Akira üzerinde çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.