Şimdi Ara

Dunkirk| Christopher Nolan| Temmuz 21,2017 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
18
Favori
42.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci dünya savaşını Nolan'dan izlemek isterim açıkcası farklı bişeyler ortaya çıkaracaktır ilginç olucak
  • Bu kadar sci-fi filmden sonra WW2 ile ilgili olmasına çok şaşırdım. Bütün heyecanım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım benim için Interstellar'dan sonra başka bir hayal kırıklığı olmaz. Konsepti de ilgi çekici değil üstelik.

• Dunkerque tahliyesini perdeye taşımak nereden esti çok merak ettim. ayrıca pekte sevinemedim.
  • 2. Dünya savaşı temalı filmleri hep sevmişimdir.Filmin konusunu bence iyi seçmiş.Dunkerque olayı güzel bir film malzemesi olur.Nolan farkıyla izlemekse ayrı güzel olacak.
  • Bende 2. Dünya Savaşı konusunu seviyorum, süper bir film olacak bencede.
  • İlk başta sadece drama olacak diye heyecanlanmamıştım ama Warner-Bros Action-Thriller olduğunu söyleyince heyecanlandım şimdi. Zaten aşırı bir 2.dünya Savaşı hayranıyım, Nolan'ın elinden de olunca sinema tarihinin en iyi WW2 filmi olabilir. IMAX ve 65mm olacak olması da ayrı bir heyecan katıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

İlk başta sadece drama olacak diye heyecanlanmamıştım ama Warner-Bros Action-Thriller olduğunu söyleyince heyecanlandım şimdi. Zaten aşırı bir 2.dünya Savaşı hayranıyım, Nolan'ın elinden de olunca sinema tarihinin en iyi WW2 filmi olabilir. IMAX ve 65mm olacak olması da ayrı bir heyecan katıyor.

Gerçek bir hikaye nolan gibi mindfuck ustasının elinden nasıl bir şekilde çıkacak çok merak ediyorum.

• Nolan'ın attığı adımdan kalite akar, yine ultra kalite bir film olacağından şüphe yok. Ama bahsi geçen kadro zayıf geldi bana.
  • Adam hakkındaki en büyük eleştiriye karşı film yapıcak gibi. Bakalım sade bir konunun altından kalkabilecek mi
  • Nolan abimiz birde hams zimmer muziklerini yaparsa bu film en iyi savas filmi olucagina eminik.

• ilk defa bir nolan filmine heyecanlandım. 2. dünya savaşı filmlerinden hiç haz etmem ama nolan hep uç konulu filmler çekiyor, sade işler yapmıyor denirdi, resmen ben tek siz hepiniz demiş, ilk defa tarzının dışında bir film olacak.
  • Umarım daha karmaşık bir senaryo ve bolca dram görürüz.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Filmin adı dunkirk olacakmış başlığı değiştir istersen.

• Çıkış tarihi 21 Temmuz 2017 gözüküyor. Erteleme olmasa dahi bir buçuk sene uzun bir süre...
  • Tom Hardy olmasa daha iyi olur ama oynarsa kötü adam rolü oynamasını isterim.

• -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Batman serisini uyarlama olarak mı sayıyorsun Senaryolar özgün olduğu için uyarlama sayılmamalı bence
  • Belki araya Prestige'de olduğu gibi fantastik öğeler de katılabilir. İşte bunu düzgün bir şekilde senaryoya uygularsa herkese en iyi olduğunu bir kez daha kanıtlar Nolan.

• quote:

Orijinalden alıntı: VictorStone1

Batman serisini uyarlama olarak mı sayıyorsun Senaryolar özgün olduğu için uyarlama sayılmamalı bence

Batman cizgi romanindan uyarlandigi icin Uyarlama olarak gecer. Öyle düsünecek olursak Prestige de uyarlama olmaz cünkü kitabin cok büyük bölümünü degistirmis Nolan. O da özgün gibi birsey. Ama ikiside uyarlama sayiliyor.
  • Müzikler tabi ki Hans Zimmer'den

http://filmmusicreporter.com/2016/01/01/hans-zimmer-to-score-christopher-nolans-dunkirk/

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.