Şimdi Ara

Dünkü yapılan Şerefsizlik.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haklısınız bundan sonra kimseye şifre yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_intro

Carımı satmak için topic acmıştım ve 1 kişi ekledi rock_gatman@hotmail.com die biri.. dedi lvl 70 warior veriorum fialn gibisinden .
    anlaştık dedi cara bakabilirmiyim bnm shrdlar ve görev takıları kitliyidi citinler kitli değildi.. ve 110m para vardı.. adam a verdik adam kaş la göz arasında carın citinlerini almıştı ve 100 mide
    böle şerefsizler barındırıoz işte.. bu adam erzincanlı .. Allah senden 10000 katını cıkarsın.. Şerefsiz sahtekar.

en azındn fazla bi hasar yoq sadece citin set ve 110m ve 2 buf 30 sc & ac sc

quote:

o Şekilde değil ark daşlar
    oda verdi şifresini ama sadece cypherda bi lvl 58 car varmış ..

boş sonra bnde şifreyi değiştridm hmn kaşla gözarasında almış citinleri paraları.. şerefsiz işte .. olgun biri gibi davranıordu. ama o.ç önde gidenimiş

20 lvl char için msn hackliyen adam. neler yazmış burda.. şerefisizliği oç sen daha ii bildigin icin rahat rahat yorum yapıosun di mi ?

• Adam cakal çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSis

bende öle güvendim carımdan oldum
    Evet seni tanıyan tek kişi sanırım benim burda
  • herzman olan şeyler vermeyiniz itemli id'nizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImTheBoss -- 1 Ağustos 2007; 17:08:14 >
  • Forumda böyle şerefsizleri barındırmamak lazım.

Geçmiş Olsun.
  • senın sucun kım verır ole cat dıe ılk sen alıcaktın sıfreyı fln sunku adam ıtemsız alacaktık
  • quote:

Orjinalden alıntı: cznokoxp

rock gatman şerefsizi geri mi döndü?

öncedende böyle bir olay olmuştu
    hatırladıgıma göre

aynen
  • O herif daha önce bu sekilde çok eziklik yapti keşke biraz araştırsaydın..
  • bu adam ünlüydü

char soymaktan
  • ßanaca en az 30 kısı böyle demiştir cok char sattıgım ıcın ama hıcbırıne wermıorum hadı werceksen ew telefonunu al...
  • tanımadığın kişilere güvenilirmi
    aslında danıdığın kişiye bile gvenmiycen
  • ben bu adamın zamanında +7 dual clever ile +7 fp setini yaktım ronarkta yaklaşık 1 ay oluyo ronarkta 56 lvl di halada var şifresi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.