Carımı satmak için topic acmıştım ve 1 kişi ekledi rock_gatman@hotmail.com die biri.. dedi lvl 70 warior veriorum fialn gibisinden . anlaştık dedi cara bakabilirmiyim bnm shrdlar ve görev takıları kitliyidi citinler kitli değildi.. ve 110m para vardı.. adam a verdik adam kaş la göz arasında carın citinlerini almıştı ve 100 mide böle şerefsizler barındırıoz işte.. bu adam erzincanlı .. Allah senden 10000 katını cıkarsın.. Şerefsiz sahtekar.
en azındn fazla bi hasar yoq sadece citin set ve 110m ve 2 buf 30 sc & ac sc
Seninde hatan var ne diye verirsinki net üzerinden her önüne gelene güvenemiceni anlamadın mı hala.
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Seninde hatan var ne diye verirsinki net üzerinden her önüne gelene güvenemiceni anlamadın mı hala.
Geçmiş olsun. Öyle her chara bakabilirmiyim diyene ID verirsen daha çok canın yanar
adama hemen şifreyi vermişsen sende hata sen resimlerini çekip verecektin adamda parayı verdikten sonra hesabı verecektin ama bu hata değilde senin güvenmen ama artık kimseye güven olmuyor geçmiş olsun
bence senin hatan ohoy sen herkese güvenirsen
rock gatman şerefsizi geri mi döndü?
öncedende böyle bir olay olmuştu hatırladıgıma göre
Banada gizli sorunu ver + id password ver bende bakıcam charına nasıl charmıs? Verirmisin acaba suan???
sorunun mu war yoksa numara mı yapıon o kadar kasıon gidip sona hemen abi kardeş diyenlere kanka diyenlere ıd yi verionuz sonada gelip buraya topic açıonuz forumu kirletionuz adminden tek istediğim knight online güzin abla köşesinin olması hiç değilse orayı post kasmak amacıyla yeni hikayeler uydurarak kirletirsiniz
Geçmiş Olsun.Ama Sendede Var Biraz SuÇ
quote:
Orjinalden alıntı: hakan64
adama hemen şifreyi vermişsen sende hata sen resimlerini çekip verecektin adamda parayı verdikten sonra hesabı verecektin ama bu hata değilde senin güvenmen ama artık kimseye güven olmuyor geçmiş olsun
Bencede Herkesi Kendin qibi sanip quvenme
bende öle güvendim carımdan oldum
quote:
Orjinalden alıntı: Dignity
Geçmiş Olsun.Ama Sendede Var Biraz SuÇ
birazmı
her onune güvenme hata senin hatan bana babam dese char in şifreyi ver vermem
msn üzernden olma böle işler güvenmemelisin
saenin hatan yuz yuze görüsmedigin insana neden verionki charı
İnsanların iyi niyetlerinden yararlanıyorlar kendilerini cok guvenilir olarak gostermek için herseyi yapıyorlar.Bundan sonra kimsenin yuzunu gormeden char satısı falan yapmam
bdde bndeki shrdlar kitliydi sadece citinler acıktı :( ama neyse
quote:
Orjinalden alıntı: IIIg0rk3mIII
her onune güvenme hata senin hatan bana babam dese char in şifreyi ver vermem