Şimdi Ara

ÇEVİRİ GRUPLARINA YAPILAN BÜTÜN HAKSIZLIKLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not: Caps açık demeyin başlıklar büyük yazılır.

1-PARALI ÇEVİRİ KONUSUN DA YAPILAN HAKSIZLIKLAR
    Paralı çevirilere gelen tepkiler bence aşırı abartı. Örnek veriyorum bir çeviri grubu 5-10 adet güzel oyunu bedava çeviriyor. Sonraki çeviriler paralı olmaya başlıyor. Bedavayken teşekkür eden kitle paralı çeviri çıktıktan sonra taşlamaya, cadı avına çıkmaya başlıyorlar. Şimdi arkadaşlar biraz adil olarak olaya bakarsak. Adamlar ingilizce biliyor zaten sırf siz oyun oynayın diye birkaç kişi toplanıp günlerini veriyorlar. Test ediyorlar iyi kötü en fazla 5 ve ya 10 yamayı ücretsiz sunuyorlar. Buraya kadar zaten adamlar size yeteri kadar iyilik yapmışlar. 0 dan piyasaya çıkıp para istemediler yani emek vererek alın teri dökerek bu seviyelere geldiler. Siz çok degiştiniz sizin de gerçek yüzünüzü gördük demek bence yanlış. Bu 2 yüzlülüktür. Animus ve anonymous çeviri ekiplerine en çok bu haksızlığın yapıldığını gördüm.

2-SANKİ MAAŞINI ÖDEDİGİN İŞÇİNMİŞ GİBİ ÇEVİRMENLERE ATAR GİDER YAPILMASI
    Bu da çok hassas bir konu. İnsanlarımız şunu anlayamadı kimsenin babasının uşağı yok. Çeviri işi ücret istenmedigi sürece hobi işidir. Gönüllülük işidir. Yama neden hala çıkmadı çok yavaşsınız gibi eleştirileri kimsenin yapmaya hakkı yok. Adamlar bazen teknik bir sorunla karşılaşıyor diyelim. Birisi çıkıp çok yavaşsın keşke sen çevirmeseydin diyor. Sanki kendi maaşlı işçisiymiş gibi azarlıyor. Bu işten para da almayıp saatlerce günlerce emek verip üstüne kendini bilmezden fırça , küfür hakaret yiyorsunuz. Örnek vereyim para kazansanız bile bir işyerinde gereksiz fırça yiyince işi bırakmak istersiniz. Bu adam parada almayıp fırça yiyor siz düşünün gerisini. Sırf bu çevirmenlere yapılan hakaret ve fırçalar yüzünden piyasada en az 50 adet TR yama eksik çünkü çevirmenlerin şevkini kırdınız piyasadan bir çok kişi çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 11 Temmuz 2020; 6:16:15 >

• Hala savunan saksakcilar var.neden abone olalim yada neden fais bir fiyat olan 50tl verelim.enayimiziyiz biz.
    He diyeceksinki alma mecbur degilsin,tamam ok.
    Ozaman ilk yamaya basladiklarinda bu fiyati ve abonelik sistemini belirtecektiler.insanlar salak gibi 7 ay boyunca ekonomik olacak kimse uzulmeyecek,biz para icin yapmiyoruz bu isi,siz oyuncular icin yapiyoruz vs demiyeceklerdi.
    Ozmana mutlaka aynk tepki gelirdi.ve buyuk ihtimal bir fon olusturulur,gerekirse 3.5 cevirmenle bu ise baslanirdi.
    Konu insanlari saf salak yerine konulmasi.
    En sonundada walkur bey in ucreti dh yemi soracaktik demesi.
    Hayir dhye sorma sari cizmeli mehmet agaya sor😂😂😂
    Sizin gibiler var oldugu surece bir yama 250 tlyede satilir.saksakcilar.
    Ulan 30 yildir ucretli yamami vardi,tum oyunlari turkce yamayla oynamadikmi.en ufak elestiri yaparsin ms aninda silinir walkur bey sayesinde.fiyat ne olucak dersin ms silinir.
    Yasadiklari mustahaktir.almayin yamayi zaten kirilacak😂😂😂
    Konu aslında satılması değil para değil. Konu çeviri için aylık bedel ödenmesi. Omur boyu. Ve üyelik bittiğinde elinde birşey olmaması gerçeği. Her oyunun çevirisi ellerinde olsa gene ok diyeceğim de alan da çok sınırlı. Ayda elli liradan bir yılda verdiğin para 600 tl olacak sonra oyunu bıraktın diyelim. Seneye ya su oyun iyiydi bir daha bitireyim diyorsun tekrar 50 bayılmam gerek. Bu sistem bir nevi kiralama olayıdır. Yoksa senden 20 lira alsa verse yamayı sana bunda problem yok bence.
    Bakınız benzer husus fiber modemlerde var ona da aynı tepkiyi verdik kiralama mantığı bir fiyaskodur kimse kusura bakmasın.

İkincisi bunu yapmak için elinizde bir sağlam arşiv olmak zorunda. 3-5 oyunla bunu yapamazsın. Atıyorum cs oynuyoruz bir harita indiriyorum ücretsiz ama adam 50 harita birden yapıp koymuş mükemmel buna bir bedel istiyor verirsin ama sana bunu kiralamaya çalışması paragozluk ten başka birşey değil kimse kusura bakmasın.
    Eğer elinde 3-5 oyun çevirisi varsa bu hobidir eğer 20-30 popiler oyun çevirisi varsa bu iş sayılabilir.
    İnsanların tepkisi bu yüzden diye düşünüyorum yoksa kimse kimseye bedava birşey sunmak zorunda değil.
  • kardeşim ortalık zaten karışık cık git işine gücüne
  • HydraaUa kullanıcısına yanıt
    Gerçekler acıdır.
  • Konu aslında satılması değil para değil. Konu çeviri için aylık bedel ödenmesi. Omur boyu. Ve üyelik bittiğinde elinde birşey olmaması gerçeği. Her oyunun çevirisi ellerinde olsa gene ok diyeceğim de alan da çok sınırlı. Ayda elli liradan bir yılda verdiğin para 600 tl olacak sonra oyunu bıraktın diyelim. Seneye ya su oyun iyiydi bir daha bitireyim diyorsun tekrar 50 bayılmam gerek. Bu sistem bir nevi kiralama olayıdır. Yoksa senden 20 lira alsa verse yamayı sana bunda problem yok bence.
    Bakınız benzer husus fiber modemlerde var ona da aynı tepkiyi verdik kiralama mantığı bir fiyaskodur kimse kusura bakmasın.

İkincisi bunu yapmak için elinizde bir sağlam arşiv olmak zorunda. 3-5 oyunla bunu yapamazsın. Atıyorum cs oynuyoruz bir harita indiriyorum ücretsiz ama adam 50 harita birden yapıp koymuş mükemmel buna bir bedel istiyor verirsin ama sana bunu kiralamaya çalışması paragozluk ten başka birşey değil kimse kusura bakmasın.
    Eğer elinde 3-5 oyun çevirisi varsa bu hobidir eğer 20-30 popiler oyun çevirisi varsa bu iş sayılabilir.
    İnsanların tepkisi bu yüzden diye düşünüyorum yoksa kimse kimseye bedava birşey sunmak zorunda değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hala savunan saksakcilar var.neden abone olalim yada neden fais bir fiyat olan 50tl verelim.enayimiziyiz biz.
    Ozaman ilk yamaya basladiklarinda bu fiyati ve abonelik sistemini belirtecektiler.insanlar salak gibi 7 ay boyunca ekonomik olacak kimse uzulmeyecek,biz para icin yapmiyoruz bu isi,siz oyuncular icin yapiyoruz vs demiyeceklerdi.
    Ozmana mutlaka aynk tepki gelirdi.ve buyuk ihtimal bir fon olusturulur,gerekirse 3.5 cevirmenle bu ise baslanirdi.
    Ulan 30 yildir ucretli yamami vardi,tum oyunlari turkce yamayla oynamadikmi.en ufak elestiri yaparsin ms aninda silinir walkur bey sayesinde.fiyat ne olucak dersin ms silinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Hala savunan saksakcilar var.neden abone olalim yada neden fais bir fiyat olan 50tl verelim.enayimiziyiz biz.
    Kardeşim seni bildim bileli bu ekip hakkında hiç iyi bir yorum yapmadın ne zaman ki bu ekip bir hata yapsa ortaya çıktın ve bir güzel laflarını ettin sen ortalığı karıştırmak isteyen ama sonra da yamaya beleşe konan ölücünün tekisin artık forumda yorumlarını göre göre seni de iyice tanımış oldum

• JRache kullanıcısına yanıt
    Ananyomous un tum konu basliklarini bastan sona oku .mutlaka ama mutlaka destek mslarim var.
    Ama koyun gibj ne derlerse sak sak yapmadim hicbir zmaan.sorguladim,yama bitti neden fiyat aciklamiyorsun insankar birbirini yiyor kormusun walkur ,hayirdir nabizmi olcuyorsun.diye 10 gun once tartistim😁😁😁
    Sen hala burda ne ariyosun walkurun yanina yolculuk yapsanya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ananyomous un tum konu basliklarini bastan sona oku .mutlaka ama mutlaka destek mslarim var.
    Ama koyun gibj ne derlerse sak sak yapmadim hicbir zmaan.sorguladim,yama bitti neden fiyat aciklamiyorsun insankar birbirini yiyor kormusun walkur ,hayirdir nabizmi olcuyorsun.diye 10 gun once tartistim😁😁😁
    Sen hala burda ne ariyosun walkurun yanina yolculuk yapsanya
    Ben sizin gibi olayın içeriğini öğrenmeden insanları yargılamıyorum o kadar geri kafalı olamadım daha kusura bakma he birde öğrenmişsiniz walküre nin yanına gitsene forumdan gitsene o boş beyninizle boş laflar yapmayın lütfen forum babanızın yeri değil 2013 den beri buradayım sizin gibi insanlar iki boş laf edinde gidecek halim yok

• Hadi ordan icerikmis vs ulan bi oku bakalim 100lerce insan ne dusunuyor.dunden beri ne yaziyor.tabi 100lerce insanda beyin yok.sadece sen ve senij gibilerde var o beyin

• quote:

Hadi ordan icerikmis vs ulan bi oku bakalim 100lerce insan ne dusunuyor.dunden beri ne yaziyor.tabi 100lerce insanda beyin yok.sadece sen ve senij gibilerde var o beyin
    Yav he he burada istediğin kadar ağla o yamayı alıp paşa paşa oynayacaksın diğer oyun yamalarında da yaptığın gibi boş duyar kasma.

• Ücret ile yama OLMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Yav he he burada istediğin kadar ağla o yamayı alıp paşa paşa oynayacaksın diğer oyun yamalarında da yaptığın gibi boş duyar kasma.

Alıntıları Göster
    Evet o yamayla oynuyacam.ama kirilmis versiyonda pahahahhahahahaah

• quote:

Evet o yamayla oynuyacam.ama kirilmis versiyonda pahahahhahahahaah

Alıntıları Göster
    Sizin gibi hayatı beleş yaşayan insanlar yüzünden zaten bu ülke iki adım ileriye gidemiyor. Bir de utanmadan bu yanınızla övünüyorsunuz.
  • Konuya mesaj yazmaya gerek yok. Torrentten çekiyorum yamaya mı vericem diyor emek falan umurunda değil bunların beleşti hatta hırsız bunlar cevap vermeyiniz geçiniz.

• quote:

Hala savunan saksakcilar var.neden abone olalim yada neden fais bir fiyat olan 50tl verelim.enayimiziyiz biz.
    Bu damlar enayi mi 7 aylarını bu işlere harcıyor? Kolay mi zannediyorsunuz bu işleri? Nasıl bir emek verilmesi gerektiğinin farkında mısınız? Hele de rdr2 gibi milyonlarca satır çeviri gerektiren projelerde nasıl bir yük var bilir mısınız?

Ben o ekibin yöneticisi olsam dünkü yapılanları görsem yazılanları okusam 7 ayı çöpe atar vermiyorum lan yamayı der o yamayı da komple silerdim o kadar net. Bir daha da 1 kelime bile cevirmezdim.

Ben de bulundum çeviri işinde. 1 ay kadar sonra baktım olmuyor çıktım. Çünkü ciddi zaman harcamak lazım. Olmuyor ki iş var evde ahali var sorumluluklar var. Gün de en az 6 7 saat ayırmak imkansız oluyor. Ayırsan bu sefer diğer işler aksıyor. 2 3 saat te hiç bir şekilde yetmiyor.

Bu insanlar günde 6 7 saat harcamadan bu işi bitiremezlerdi. Adamlardaki özveri takdir edileceğine sizin gibi (kötü yazmak istemiyorum ) zevat adamlara laf ediyor.

HAK ETMIYORSUNUZ KESINLIKLE

• Oha aylık 50 tl veren mi var cidden? Öyleyse hemen ekibi. kurup çeviri işine başlayalım. Bunlardan 3 kat daha hızlı çevireceğimize de eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades333 -- 11 Temmuz 2020; 9:49:41 >
  • Oyun firmalarina bu ceviri guruplarinin alayini sikayetin edin. Kendi oyunlari degil. Ne de oyun firmalari ile anlastiklari da yok!

Makul bir fiyatta bir kere odenir . Ama surekli odeme her ay sistemi ile oyun firmalarina o Turkce ceviri guruplarini sikayet edin maddi ceza alsinlar ve sonrasinda da kapatilsinlar.

Ya da oyun firmalari ile anlassinlar Turkcelestirme yapilsin!

Sanki kendi oyunlari ve her ay yeni bir oyun cikartiyor! ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades333

Oha aylık 50 tl veren mi var cidden? Öyleyse hemen ekibi. kurup çeviri işine başlayalım. Bunlardan 3 kat daha hızlı çevireceğimize de eminim.
    evet 50 değil fazlasınıda verecek 100 lerce oyuncu var. Başlayın çevrilmemiş bir sürü oyun var dragons dogma ile başlarsınız ne zaman biter tahminen?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.