Şimdi Ara

ÇEVİRİ GRUPLARINA YAPILAN BÜTÜN HAKSIZLIKLAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğenmeyen almasın kardeşim ortada emek var adamlar ister parayla satar ister bedava verir kendi keyiflerine kalmış. Ama bu forum nekrofili kaynadığı için bu kadar tepki de normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makarnacı321 M kullanıcısına yanıt
    Sen hiç anlamamışsın hocam milletin isyanını. Bakın biz para ile satmasına karşı değiliz ha olanlar varsa da biz onlardan değiliz. Tabiki bir emek var ve bunun karşılığı istenebilir. Olay bunun aylık olup sende birşey olmaması. Yukarıda da yazdım uzun uzun yazmak istemiyorum tekrar. Çeviri kiralama yerine satış yapılsa bu tepkinin yarısı bile olmazdı. Çeviri işi zordur vs ok kimse kolay demiyor ama iki üç günde bir oyun oynayan biri oyun kadar parayı çeviriye vermiş oluyor. Eee oyun şirketi çıkıp 300 liraya oyun tanıtınca pahalı diyorsunuz. Halbuki bu mantıkla 6 aylık çeviri parasına denk geliyor. Demekki oyun 1500-2000 tl falan olmalı o zaman. Adamlar bir yıl uğraşıp oyun yapıyor grafik tasarım o su bu birkaç dil çeviri hatta seslendirme. O zaman demek oyunu bedavaya veriyorlar. Anlayacağın çoğu kişinin şikayeti para değil alınma şeklidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Sen hiç anlamamışsın hocam milletin isyanını. Bakın biz para ile satmasına karşı değiliz ha olanlar varsa da biz onlardan değiliz. Tabiki bir emek var ve bunun karşılığı istenebilir. Olay bunun aylık olup sende birşey olmaması. Yukarıda da yazdım uzun uzun yazmak istemiyorum tekrar. Çeviri kiralama yerine satış yapılsa bu tepkinin yarısı bile olmazdı. Çeviri işi zordur vs ok kimse kolay demiyor ama iki üç günde bir oyun oynayan biri oyun kadar parayı çeviriye vermiş oluyor. Eee oyun şirketi çıkıp 300 liraya oyun tanıtınca pahalı diyorsunuz. Halbuki bu mantıkla 6 aylık çeviri parasına denk geliyor. Demekki oyun 1500-2000 tl falan olmalı o zaman. Adamlar bir yıl uğraşıp oyun yapıyor grafik tasarım o su bu birkaç dil çeviri hatta seslendirme. O zaman demek oyunu bedavaya veriyorlar. Anlayacağın çoğu kişinin şikayeti para değil alınma şeklidir.
    https://forum.donanimhaber.com/rdr2-yamasi-icin-bir-oneridir--144490198

Bu konu hakkında ben insanların tepkilerinin farkındayım. Uzun üyelikler sorun olabilir çözümü de bulunur. Onu da yazdım konuya. Walküre e. Inşallah okur. Sen de okursan iyi olur.

Yalnız ben bu forumdakilerin ciğerini bilirim. Içlerinde samimi olarak uzun aylık üyeliklerin maddi yük olacağını belirtenler var ama şuna eminim ki çok çok daha fazlası korsan erişim olamayacağı için abandı konuya. Çünkü şu halde oyunun yamasını korsan indiremeyeceklerdi. Dediğim gibi ben bu forumdakilerin ciğerini bilirim. Çoğu eğer yama nete düşsün kuruş para vermeyecek. Net

Neyse inşallah tek seferde satış olmaz. Bunun neden olmaması gerektiğini de konuda yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para ile yama satılmasına karşı değil ama oyun fiyatına yama satılmasına karşıyım.
    Adamlar oyun yapmak için milyon dolarlar harcıyorlar, bi sürü insana maaş veriyorlar ve yıllarca sürüyor. Yama yapan insanlar ne yapıyor? Sadece çeviri. Emeğe saygım var ama oyun fiyatı ile aynı parayı istemek, oyun yapımcılarına hakarettir.
  • insanlar parayla hizmet aldığı birşeyi niye böyle ölesiye savunuyor millet para veriyor para tabiiki de eleştirecek yanlışa yanlış diyecek sanki babalarının hayrına yapıyorlarmış gibi niye çeviri gruplarını savunalım manyak mısınız gidip en sevdiğiniz yoğurt firmasını savunuyor musunuz laf gelmesin diye
  • ÇEVİRİ GRUPLARINA YAPILAN BÜTÜN HAKSIZLIKLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Şakşakçı olmanın avantajı nedir? Hocam senle yalandan kavga edelim sırayla 2 ay gamepass kapatır oyunu bitirir yolumuza gideriz :)))
  • ÇEVİRİ GRUPLARINA YAPILAN BÜTÜN HAKSIZLIKLAR
  • Arkadaşlar 26.5 milyon satış adedine ulaşan bir oyun hakkında çevirmenler az kazanıyor imasında bulunmak saçmalığın daniskası. Elbette adamların yaptığını savunmak için söylemiyorum ama benim maddi durumum güçlü ben 50 tl olsa 100 lira olsa veririm mantığı bende var ama başkalarının "maddi gücü az olanların" gözünden baktığımızda ortak nokta bulunması gerekiyor.

Adam 250 birime sattığı oyundan milyonları kaldırdı. Çevirmenleri kim bilir kaç para kazanmıştır.
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Adamlar aylık 50 tl istemedi. Uydurmayın.
  • XBlades kullanıcısına yanıt
    Maddi durumun iyi olmasıyla enayilik arasında ince bir çizgi vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Size göre 3000 liralık çantaya para vermekte enayiliktir. Bağnazlık yapmayalım rica ediyorum.
  • Makarnacı321 M kullanıcısına yanıt
    yiyorsa bıraksınlar o zaman çeviriyi ama yemez para tatlı geliyor değil mi

Kimse kusura bakmasın olan metni çevirip aslında hiçbir şey üretemeyip yaratıcılık olmayan şeye o kadar para verilmez oyunun fiyatı 10.000 tl olmadıkça yama 50 tl etmez emeği oranlayın fiyatı bulursunuz zaten

buyursunlar bıraksınlar görelim o zaman
  • XBlades kullanıcısına yanıt
    bugün istemeselerde yarın isteyecekler bu fiyat sonsuza kadar sabit mi kalacak sanki
  • Arkadaşlar, hizmetin bir bedeli vardır.

20-30-40-50 veya daha fazla.

Hizmeti kabul etmemek, sizin elinizde. Ben burada savunmak için değil ticari açıdan bakıldığında stratejik bir hata yaptıklarını, fiyati düşürmelerini, pass sistemini değiştirmelerini gerektiğini söyledim. Enayi diye söyleyenler gerçekten saygısızlıktan başka bir şey yapmıyor.

O zaman 2.000 liralık telefon dururken, bir telefona 10.000 tl verende enayi. Enayi ne demek arkadaş ayıptır günahtır. Biz burada yardımcı olmaya çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 11 Temmuz 2020; 12:59:0 >
  • Arkadaşım ilgili oyun firmasından izin alınmadan yapılan çeviri işi etik midir sence? Herkes eleştiriye açık olacak, aç gözlülük-çakallık yapılmayacak...
  • Ben zaten yamayı satın almayı bırak. Oyunu bile satın almadım. Fitnebaz. Benim dediğim adamlar bedava çeviri yaparken kimsenin gıkı çıkmıyor. Paralı çeviri yapınca diyorsunuz kanunlara aykırı. Kanunlara aykırıysa parasızkende suç işlemiş oluyorsun. Oyunun dil dosyalarını açıp degiştiriyorsun sonuça. Çok 2 yüzlüsünüz. Ben çevirmenlerin yerinde olsam bu tarz senin gibi yorumlar çoksa ipden ban atarım yada çeviriyi bırak 50 tl 100 tl ye çıkarırım. haketmiyorsunuz onuda ama neyse.

50 tl yi para sanıyorsunuz bir de 2020 şartlarında. Buradan bile belli oluyor ölücü olduuğun. 50 tl önceden neler neler alırdın dolar uçtu gitti. 50 tl bundan 5-6 senesinin 10 tlsi sayılıyor. Daha hayatla alakanız bile yok gelmiş 50 tlmiz gidiyor diye ağlıyorsunuz. Zaten çeviri grubu düşürmüş fiyatı 30 tlye. Çok güzel bir karar almışlar.

Senin gibi fitnebaz ve ölücüler olduğu sürece tr yama sektörü daha çok paralı yama çıkartır. Kim size bedava yama verecek ki? Önce hakedeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 11 Temmuz 2020; 16:24:26 >

• eternal soul kullanıcısına yanıt
    Buradaki insanların %90 oyunları korsan olarak oynuyor. Bu konuya gelince etiklik tartışılıyor pes doğrusu...
  • Yorumlara bakıyorum da herkes işe parasal açıdan bakıyor. Gamepass olayını 20 TL olması yüzünden eleştiren yamayı tek seferde almak için 50 TL (30 TL düşürdüler) ödenmesi üzerinden konuya yoğunlaşıyor.

Yamayı yapan ekip kurumsal bir ekip olsa yamaya tek seferlik alımda 50 TL de verilir yada gamepass şeklinde sistemlerine üye olmak için aylık 20 TL de verilir.

Burada gözden kaçan esas mevzu yamayı yapan ekibin henüz kurumsal bir ekip olmaması. Yapacakları sistem ne kadar güvenli olacak. Aylık düzenli ödeme durumunda kredi kartı bilgileriniz sistemlerine kayıtlı olmak zorunda.

Kredi kartı bilgilerinizin güvenliğini nasıl sağlayacaklar artı onların sistemine kredi kartı bilgilerinizi vermek için ne kadar güveneceğiniz.

Hesaplarınızın çalınmayacağının ve nasıl korunacağının güvencesi ve garantisi nedir. Esas bunları sorgulamanız gerekirken herkes fiyatlara odaklı yorum yapıyor.

Neyse şimdilik gamepass den vazgeçtiler de bu konular şuan askıda kalan konular.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.