Şimdi Ara

DUNLOP 315EL Manyetik Eliptik Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat gayet sıcak normalde 550-600 arasında satılıyor ihtiyacı olan kacırmasın

http://www.delitilki.com/spor-ve-hobi/yeni-spor-arkadaslariniz/dunlop-315el-manyetik-eliptik-bisiklet.html DUNLOP 315EL Manyetik Eliptik Bisiklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drekt_pitt -- 16 Aralık 2014; 7:38:11 >

• 95 kiloyum almam uygun olurmu sizce 100 kiloya kadar sınır varmış bir fikir verin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenaline_68

95 kiloyum almam uygun olurmu sizce 100 kiloya kadar sınır varmış bir fikir verin lütfen

hocam bunları almayın bir aydan sonra elbise askısı oluyor.gym üyeliği alın çok daha faydalı oluyor
  • hocam öylede kışın gidip gelmek çok zor oluyor velhasıl
  • aynı ürün şu an kilerimizde boşboş yatıyor. efektif olarak kullanacağınızdan emin değilseniz almayın derim ben de.
  • aa neden acaba aldınız kullanmıyorsunuz ki
  • biz de almadan önce yorumlarda hep almayın bi zaman sonra kullanılmıyor gerek yok yazıyordu, eşim yok ben düzenli kullanırım diyerek kandırdı beni öylece kaldı :) kendinize güveniyorsanız alın tabiki, manyetik olması ve eliptik olmasına dikkat edin ilandaki ideal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eliptik bisiklet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kilo sınırı 100 diyor 95 kiloyum sıkıntı olurmu acaba.
  • sağa sola sarsılabilir hızlı tempoda. onun dışında malzeme kalitesi taşır bence.
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 20:26:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arabamız yok araba olsa bende gideceğim ama işte çok zor oluyor gitmek
  • quote:

kilo sınırı 100 diyor 95 kiloyum sıkıntı olurmu acaba.

Sıkıntı olmaz kilo konusunda ama bu modelden çok oturma bölümü de olan hem bisiklet hem eliptik olarak kullanılabilen model almak daha mantıklı bence

Çünkü çok alışkın değilseniz zor gelir yapmak oturarak alışma süreci atlatılabiliyor veya dinlenme olarak bisiklet yaparak devamlılık sağlanabiliyor vs. vs.

DUNLOP 315EL Manyetik Eliptik Bisiklet

• quote:

hocam arabamız yok araba olsa bende gideceğim ama işte çok zor oluyor gitmek

Tokide mi oturuyorsunuz hocam?
  • tokide oturmuyorum çarşıya uzak biraz bazı günler spor salonuna gidemiyorum gitmediğim günlerin yerine telafi amacıyla almayı düşünüyorum
  • @adrenaline_68 spor yapıyorsan düzenli olarak evdeyken kullanabileceğin bir alet .Sıkılacak arkadas almasını önermem... Genelde bu aletlere hep 100 kilo sınırı koyuyorlar... Benim kullandığım 100 kiloluk yazıyordu aleti 110 kiloluk arkadaş da kullandı bı sıkıntı yaratmadı...
  • spor aletlerini satın almak mantıklı değil, iki sebebi var.

günümüzde modern insan spora düzenli vakit ayıramıyor, spora ara verildiğinde genellikle spora dönülmüyor, alet atıl vaziyette kalıyor. ikincisi spor programına göre günde 15-30 dk kullanacağın bir alet evde 24 saat kalabalık yapıyor yer kaplıyor. ayrıca başka aletler olmadıkça tam verim de alınamıyor.

bu yüzden gym üyeliği alın. aletler orada sizi beklesin, hem çok daha pahalı ve kaliteli pek çok aleti birlikte kullanın hem de ihtiyacınız olmadığında hayatınızdan kolayca çıkarın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.