Şimdi Ara

Dunlop mu Pirelli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: trojana

Ben pirelli P 6000 aldım çok güzel lastik. Yağmurda falan hiç kayma yapmıyor.

güle güle kullan ama iki sene sonra görürsün kayıyomu kaymıyomu...Bende p6000 kullanıyorum aldığımda araç üstündeydi 3 yıllık lastik çok sert ve kayıyo ayrıca gürültülü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

Orjinalden alıntı: trojana

Ben pirelli P 6000 aldım çok güzel lastik. Yağmurda falan hiç kayma yapmıyor.

güle güle kullan ama iki sene sonra görürsün kayıyomu kaymıyomu...Bende p6000 kullanıyorum aldığımda araç üstündeydi 3 yıllık lastik çok sert ve kayıyo ayrıca gürültülü...

kolay aşınmayacak ancak performans fakiri lastik...eskitene kadar kullanılır sonra sonsuza kadar uzak durulur..
    ama deseni çok güzel görünüyor hakkını yemeyelim..

• p6000 yerine p6 veya p7 tercih edin.bu lastikler de pirelli ama kalitesi daha yüksek.ayrıca kumho ku19 da bakabilirsiniz.
  • vallahi arkadaslar pirelli ye o kadar demisler ama bende yaklasik iki hafta once kar lastiklerini cikardim ve yeni pirelli p6 cinturato aldim dort adet 430 liraya. yani bana o kadar kotu gelmedi ha kis lastiginin yumusakligi var midir. tabi o yok. ama arastirdigim kadari ile adac testlerinden de gayet basi ile cikmi bir lastik internette de arastirabilirsin.

simdi adac testlerine de laf der millet.

http://www.arabadergisi.com/otomobil/654-0-pirelli_11_yaz_lastigi_testinden_8inde_birinci_oldu.html

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 9 Nisan 2009; 18:23:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.